Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość

IWC, IWC, IWC, IWC, iWC .....

Rekomendowane odpowiedzi

Gość tessio

Szkiełka do IWC :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no, śmiechu warte :shock: :):):)

...nawiedzeni też klikają :)

Marcin

"Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka"

Samuel Butler

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jeszcze kilka IWC:

International Whaling Commission

http://www.iwcoffice.org/index.htm

International Wildlife Coalition

http://www.iwc.org/

Industrial Welfare Commission

http://www.dir.ca.gov/IWC/iwc.html

International Whey Conference

http://www.iwc-2005.org/

A i WC to też znany i powszechny skrót :mrgreen:

_________
Klaudiusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość rend

No i zostalo mi doniesione ze padalo dzis w warszawie.

A jednak.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Raz bylem na koncercie Majkela.

W celach oczywiscie naukowych.

Taka socjotechnike z osob swieckich ma tylko Micheal Jackson. No i prezydent usa.

Lubie Micheal muzyke nie smieje sie z niego.

Ale tego ze mi dzwonili kazdego wieczora i jakas psychoze w spoleczenstwie zasieli to komus tego nie daruje. Nawet wymysliem jedno zdanie ale grozili mi za to milosierni chrzescijanie.

Tam gdzie nie ma kosciolow ludzie zyja lepiej.

Polecam teledysk i muzyke Kazik - Pan Pancerny

Osobiscie lubie koscioly i Benedykta, nawet bardzo. Tam gdzie sa koscioly ludziom zyje sie piekniej!

A Kazik- jest zawsze spozniony o 5 lat, zaskakuje jak diesel w zimie, ciagle spozniony i przebrzmialy.

Ale gdzie tu literki IWC ? Moze to skrot- " I Wciaz Cazik".

Pozdrawiam. Borys.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość rend

Borys wiem ze moglbym urazic czyjes uczucia wiec nie skonczylem swoja puenta.

Jesli choc troche przepraszam. Kazdy moze miec inne zdanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rend- nie ma sprawy- kazdy odbiera po swojemu- masz racje piszac, ze dyskusje swiatopogladowe dziela, zamiast laczyc ludzi. Pozostanmy przy swoim.

Pozdrawiam. Borys.

P.S. No i znowu jestesmy offtopic!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Borys jestem z Tarnowa częst jestem w Rzeszowie stolicy województwa byłem niedawno w Jeleniej G. i ani śladu IWC najblizej Tarnowa jest w jednym salonie Strojnego w Krakowie. Pozdrowienia dla Mariusza nie przejmuj się głupimi uwagami gości którzy nie mają ani 1 % wiedzy którą Ty masz trzymaj się.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
...nie przejmuj się głupimi uwagami gości którzy nie mają ani 1 % wiedzy którą Ty masz trzymaj się.

Kolego, bardzo bym Cię prosił, żebys nie obrażał wiele wiedzących forumowiczów, których jest naprawdę sporo. To nie są ludzie, którzy operują tylko i wyłącznie "sloganami" czy "schematami" /sam nie wiem jak to nazwać/ poruszając się po świecie zegarmistrzowskim, Oni w przeciwieństwie do ..... naprawdę rozumieją co piszą, choć może nie zawsze robią wokół tego taką piękną otoczkę jak.....

Pozdrawiam Cię

Marcin

"Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka"

Samuel Butler

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ja mieszkam w miejscowości, która liczy sobie około 50.000 mieszkańców. Do Warszawy mam 40 km, po drodze mijam kilka miejscowości porównywalnych wielkością do miasta, w którym mieszkami i w żadnej z nich nie kupisz zegarka firmy IWC. Trzeba jechać do Warszawy.

To stad te kompleksy? :)

Maverick - wyluzuj albo obraz sie wreszcie na dluzej - bo robisz sie juz mocno niestrawny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Borys jestem z Tarnowa częst jestem w Rzeszowie stolicy województwa byłem niedawno w Jeleniej G. i ani śladu IWC najblizej Tarnowa jest w jednym salonie Strojnego w Krakowie. Pozdrowienia dla Mariusza nie przejmuj się głupimi uwagami gości którzy nie mają ani 1 % wiedzy którą Ty masz trzymaj się.

Drogi Jimmy, zareczam Ci, za w Rzeszowie zakupie caly narecz zegarkow IWC, tylko nie mam za co. jestm w tym miescie przynajmniej trzy salony gotowe sprzedac nie tylko te marke. Mysle, ze kazdym wymienionym miescie obejrzysz jesli nie zegarki to prospekty. Jesli nawet czegos nie kupisz to zamowisz. Nie ma sensu objezdzac miast powiatowych, ( z ktorych wiele ma powyzej 100 a nawet 200 tys. mieszkancow) w zaciszu domowym rowniez dokonasz transakcji.

Paneraja jednak tak szybko nie zdobedziesz.

Pozdrawiam. Borys.

P.S. Jimmy, uwagi sa glupie bo wyglaszane przez kretynow o czym Maverick doskonale wie. Mimo to podziwiam Twoje przywiazanie. Prawdziwa ( a nie szorstka ) przyjazn to dzis rzadkosc.

Jeszcze raz podrawiam. Borys.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Drogi Jimmy, zareczam Ci, za w Rzeszowie zakupie caly narecz zegarkow IWC, tylko nie mam za co. jestm w tym miescie przynajmniej trzy salony gotowe sprzedac nie tylko te marke. Mysle, ze kazdym wymienionym miescie obejrzysz jesli nie zegarki to prospekty.

Czy mogę prosić o podanie namiarów na te salony :?:. Chętnie dowiem się osobiście jak wygląda tak wielka dostępność zegarków firmy IWC. Mam nadzieję, że w którymś z tych salonów będę mógł zobaczyć / przymierzyć Portuguese z wiecznym kalendarzem.

Maverick - wyluzuj albo obraz sie wreszcie na dluzej - bo robisz sie juz mocno niestrawny.

Dobrze, wezmę to pod uwagę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na pewno kupisz wiekszosc dostepnych marek w Centum Jubilerskim przy 3Maja, w salonie na Rejtana ( Plaza) i salonie jubilerskim przy Grunwaldzkiej. Pewnie kilku zegarmistrzow ma cos ciekawego na sprzedaz. Portuguese? Nie jest dla mnie miernikiem dostepnosci czegokolwiek. Sprobuj kupic swojska liberke albo szynke z dzika, to dopiero problem. Nawet net nie pomoze.

Pozdrawiam. Borys.

P.S. naprawde warto oddac dusze za zegarek?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość twardy9

Nie jedna firma pozazdroscić może takich zagorzałych fanów firmy :)

Co prawda to nie oni ciągną sprzedaż ale są za to najskutecznejszą i najtanszą reklamą jaką sobie można wyobrazić :) Podobnie jest z firmą produkującą motocykle mianowicie HD wielbiciele zrobili z tej firmy a raczej jej produktów wręcz obiekty kultu co oczywiscie firma skwapliwie wykorzystuje :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Na pewno kupisz wiekszosc dostepnych marek w Centum Jubilerskim przy 3Maja, w salonie na Rejtana ( Plaza) i salonie jubilerskim przy Grunwaldzkiej. Pewnie kilku zegarmistrzow ma cos ciekawego na sprzedaz.

Ale rozumiem, że zegarki IWC leżą tam na półkach. Innymi słowy, ich oferta nie ogranicza się tylko do prospektów reklamowych, tak :?:. Pytam, bo napisałeś, że zegarki IWC sprzedaje się na wagę. Chciałbym kupić w cenie polędwicy kilogram takich...

post-0-0-39248600-1330504275.jpg

...najlepiej w Rzeszowie :twisted: :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W tych salonach na pewno nie ma ani śladu po IWC i nigdy nie było.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jimmy uwierz w handlowcow, sa gotowi sprzedac wlasne matki, dzis kupisz wszystko to kwestia pieniedzy a nie miejsca. IWC to nie Yeti.

Maverick- mam Pobiede podobna do tego IWC. Tarcze ma pewnie w lepszym stanie. Tylko sekundnik na godzinie 6. Chodzi naprawde bardzo przyzwoicie. Z lat piecdziesiatych jak domniemywam, drugiej takiej nie dostaniesz.

Pozdrawiam. Borys.

P.S. We dwoch na jednego? Z Jimmym!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OD DZIŚ JAK CHCESZ BYĆ KLUBOWICZEM MUSISZ NOSIĆ OBOWIĄZKOWO SWÓJ IWC INACZEJ ZOSTANIESZ WYRZUCONY Z FORUM.

JUŻ ZACZYNAM ZBIERAĆ NA IWC :)

POZDRAWIAM PRODUCENTA IWC :) ORAZ OSOBY PRZESTRZEGAJĄCE REGULAMINU :)

czas to pieniądz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Maverick- mam Pobiede podobna do tego IWC. Tarcze ma pewnie w lepszym stanie. Tylko sekundnik na godzinie 6. Chodzi naprawde bardzo przyzwoicie. Z lat piecdziesiatych jak domniemywam, drugiej takiej nie dostaniesz.

Pozdrawiam. Borys.

:) Borys,

jeżeli Twoja Pabieda ma kopertę wykonaną z platyny, ma reperycję minutową jak to IWC i taki mechanizm...

post-0-0-66090400-1330504332.jpg

...to możemy ponegocjować kwotę :) :wink:.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

darekhobby,

nie rozumiem - skoro Borys może wyrażać swoje opinie, to dlaczego ja mam tego nie robić :?:. Po co tego typu żarty :?:. Każdy nosi taki zegarek jaki mu się podoba i tak być powinno. Nie oczekuję, że wszyscy będą lubili IWC, bo tak naprawdę to sprawa osobista każdego człowieka jaką firmę lubi, ale skoro pojawiają się na Forum opinie z którymi się nie zgadzam, to dlaczego mam nie wyrażać swojego sprzeciwu :roll:.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mariusz, czemu robisz tak wielką krzywdę tak ukochanej marce przez Ciebie, Ty tego nie widzisz :?: :roll:

Tego się już nie da czytać... to jakaś paranoja :!: :evil:

Marcin

Samuel Butler

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Drogi Mavericku repetycje ( w pewnym stopniu) mam na scianie. Wygrywa Westminstery, bimba, doprowadza do szalu zone, druga wylaczylem a kukulki siedza cicho nienaciagane. Pobieda dyskretnie milczy a swoim urokiem przyciaga wzrok przechodniow. Noszenie platyny na nadgarstku jest w zlym stylu. Ta platyna jest zolta? Myslalem, ze biala!

Pozdrawiam. Borys.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla IWC kolor platyny nie jest przeszkodą :)

Marcin

Samuel Butler

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.