Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Sign in to follow this  
Guest Temption

Galeria TOP KMZiZ

Recommended Posts

Guest Temption

Przeglądając strony galerii wpadłem na pomysł wyłowienia najciekawszych zdjęć w niej umieszczonych. Wybór jest dość pobieżny z powodu braku czasu. Nie jest ostateczny. Jeżeli uważacie, że są jeszcze zdjęcia zasługujące na dołączenie do poniższej prezentacji proszę o przesłanie informacji na PW. Nie chciałbym aby ten post stał się miejscem publicznych typowań i ocen. W PW powinno być zdjęcie (link do niego) oraz podany nick autora. Sensowność zamieszczenia przesłanych zdjęć przedyskutuję z dwoma kolegami z KMZiZ.

Wyboru zdjęć dokonałem bez uzgodnień z autorami. Mam nadzieję, że nie wezmą mi tego za złe. W moim przekonaniu jest to dla nich swoista nobilitacja.

Ich "widzenie czasomierzy" ma zainspirować innych do tworzenia jeszcze piękniejszych zdjęć ;)

Zainspiruj się!

Czekam na Wasze propozycje. Od Was zależy co będziecie oglądać. Na czym opierać i budować własne pomysły zdjęć.

Edited by Temption

Zdjęcia robią wrażenie ;) Gdybym miał sprzęt postarałbym się zrobić coś lepszego. Dziś wyszło mi to tak: http://zegarkiclub.pl/forum/topic/53438-casio-edifice-ef-500l-galeria/page__p__587533__fromsearch__1#entry587533 Zrobione kamerą sony HD. Małe mozliwości jeśli chodzi o ustawianie parametrów. Będę próbował z innymi zegarkami. Zachęcam także innych!

EDIT/ Zdjęcie kolegi o nicku Spinner http://zegarkiclub.pl/forum/topic/316-jaki-zegarek-masz-dzis-na-reku/page__hl__co+na+rece__st__19680 zasługuje na miejsce w albumie.

Edited by malarz84

Ulubione marki: 1.IWC 2.Breitling 3. Omega

Wybór dobry, na początek. Jest wiele, naprawdę wiele świetnych zdjęć w galerii, z czasem mam nadzieję znajdą się w tym wątku.

Wszystkim kolegom, zwłaszcza tym o krótszym stażu, polecam dobrze przyjrzeć się zdjęciom Zbyszka - autora tego wątku. Z oczywistych względów Temption swoich zdjęć tutaj raczej nie umieści, a w mojej opinii zasługują na nieustające zachwyty.

Wojtek

Guest Temption

Nie wszystkim może odpowiadać pokaz slajdów aby móc w skupieniu podziwiać zdjęcia ;)

Dla "tradycjonalistów" proponuję taką formę.

post-276-0-63158100-1331811081.jpg

post-276-0-16499500-1331811083.jpg

post-276-0-58187400-1331811084.jpg

post-276-0-75140300-1331811085.jpg

post-276-0-69938300-1331811087.jpg

post-276-0-17066300-1331811089.jpg

post-276-0-28651100-1331811090.jpg

post-276-0-70371800-1331811091.jpg

post-276-0-14001600-1331811093.jpg

post-276-0-72083800-1331811094.jpg

post-276-0-88600600-1331811095.jpg

post-276-0-86812900-1331811096.jpg

009dh.jpg

post-276-0-21283700-1331811099.jpg

post-276-0-58395800-1331811100.jpg

Zbyszku - bardzo fajny pomysł. ZAchecam od wyboru. Może uda sie stworzyć cos w rodzaju The Best Of Galeria KMZiZ ;)

Guest Temption

55

Edited by Temption

Tzn ja może wypowiem się odnoście swojego zdjęcia Monstera - nie uważam go za złe ale nie wiem czy nie było kilka lepszych tam (no i niedawno jeszcze dorzucałem nowe foty do tego samego wątku z którego go wyłowiłeś :) ) :) Niemniej pomysł mi się podoba - dużo bardzo fajnych zdjęć, chociaż co do niektórych to mam to samo,nie wiem jak to nazwać? - zastrzeżenie? że też były lepsze zdjęcia w wątku :) przykład - np ball wrzucony przez y60 miał świetną fotę na tym żelaztwie na którym jest omega seamaster gmt tutaj, a ta omega miała lepsze foty np na wzmaku :) nie widzę też np "butowej" serii niebieskiej seamasterki 300m - a te zdjęcia to powiedziałbym że najlepsze foty tego zegarka :) itd :) chociaż wiem że nie łatwo ogarnąć taką ilość wątków :)

Edited by Mariusz888

Świetna inicjatywa! Zainspirowałem się :) A umieszczenie zdjęcia w albumie będzie super nagrodą dla każdego forumowicza z pasją pstrykania

Edited by tarrantul

Dziękuję Darku :) Czekamy na kolejne zgłoszenia, ale z tym jest kiepsko. Tematy w galerii żyją czas jakiś, a potem nikt o nich nie pamięta. Jest w nich sporo zdjęć wartych przypomnienia. Pomysł, jak na razie trafia na próżnię :)

Zbyszku, pomysł świetny..ale ja uważam, że powinieneś sam go prowadzić i kontynuować.

Sam wybieraj zdjęcia z galerii i tu wstawiaj. Fajnie by było, gdybyś dodatkowo je omawiał jakoś (co na plus, co do poprawy)...

Nie masz co czekać na zgłoszenia, sam działaj :)

fotki śliczne, mam nadzieje ze temat będzie kontynuowany

Eterna KonTiki Four-Hands

Zdjęcie numer jeden! Zdecydowanie nieprawdopodobne.

Pam sam w sobie jest eteryczny, ale na tym purystycznym zdjęciu jest wszystko wyciągnięte!!

Dla mnie genialne.

Super pomysł, super zdjęcia. Myślę,że założyciel tematu powinien sam decydować, jakie zdjęcie powinno się tu pojawić:)

Robert