Wasyl 730 #1426 Napisano 8 Czerwca 2017 Piękny. Perełka. Masz może zdjęcia z początków?z początków czego? 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jan M. Krawczyk 287 #1427 Napisano 8 Czerwca 2017 Z początków procesu odnawiania. Wspomniałeś, że był to długi proces. 0 Czas ma sens tylko wtedy, kiedy robi się z nim coś sensownego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #1428 Napisano 9 Czerwca 2017 Z początków procesu odnawiania. Wspomniałeś, że był to długi proces.był długi, bo zegarek był niekompletny, brakowało mu niezdobywalnych wskazówek, miał zgiętą tarczę i parę pomniejszych usterek. Jeszcze musze mu znaleźć suwak logartymiczny, bo ten, który jest - to zamiennik. Nezły nawet, ale zawsze. Czas w restauraci vintage to najczęściej czas spędzony na szperaniu za częściami .Pozdrawiam, 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stary 78 #1429 Napisano 9 Czerwca 2017 Dobra robota Wasyl Ty to masz wyczucie stylu. Masz podobny gust do mojego dlatego zawsze z chęcią podziwiam efekty Twoich projektów. Baa staram się podglądać i zaczerpnąć czasami coś dla siebie. Szperam i wynajduję tak ja ten ostatni. Warto ratować takie egzemplarze czasami nawet jeżeli trwa to rok czasu 0 Ci, którzy po zwycięstwie spoczęli na laurach są już martwi..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #1430 Napisano 10 Czerwca 2017 Wasyl fajny ten Breitling chętnie bym go zobaczył w swojej kolekcji! Ale nie wiem czy miał bym cierpliwość tak go kompletować i szukać wszystkiego odpowiedniego! Gratuluje nie tylko zegarka ale i zaparcia do reanimowania pacjenta! Nie to co służba zdrowia! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jan M. Krawczyk 287 #1431 Napisano 13 Czerwca 2017 Bo to nie było zakontraktowane w NFZ. I dlatego chyba pacjent przeżył 0 Czas ma sens tylko wtedy, kiedy robi się z nim coś sensownego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Spatz #1432 Napisano 24 Czerwca 2017 Zegarek studenta, Pan-da-3 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba. 4574 #1433 Napisano 27 Czerwca 2017 Świetny Seiko.....czyżby z allegro? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #1434 Napisano 27 Czerwca 2017 Rzeczywiście fajny zegarek, i jeśli zdjęcie nie przekłamuje to kolory też ciekawe. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Spatz #1435 Napisano 28 Czerwca 2017 Świetny Seiko.....czyżby z allegro? Tak jest. Właśnie opłaciłem części (szkło, sprężyny pusherów...). Teraz tylko przegląd i na nadgarstek! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba. 4574 #1436 Napisano 28 Czerwca 2017 No to gratuluję ... też się nad nim zastanawiałem Niech się nosi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #1437 Napisano 28 Czerwca 2017 Zegarek studenta, Pan-da-3 Bardzo fajny Seiko gratuluje! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Spatz #1438 Napisano 28 Czerwca 2017 Dzięki chłopaki. Zegar super. Najbardziej jara mnie tarcza i skala tachy, które są jak nowe! Dawno pandy nie widziałem na naszych aukcjach... no i jak się trafiła to szybka wiadomość o kwotę do sprzedającego, odpowiedź i jazda do WWA na miłe spotkanie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterMind 12681 #1439 Napisano 28 Czerwca 2017 Super to Seiko. Kiedyś licytowalem takie na eBayu ale ludziska poszaleli z ofertami i się nie udało :/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Spatz #1440 Napisano 28 Czerwca 2017 Super to Seiko. Kiedyś licytowalem takie na eBayu ale ludziska poszaleli z ofertami i się nie udało :/ No trzyma cenę... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #1441 Napisano 1 Lipca 2017 Dotarł właśnie. W stanie, jakby ktoś go nosił tydzień i schował na kilkadziesiąt lat. Prawdziwy Pan Europ z wczesnych lat 70Pozdrawiam 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jan M. Krawczyk 287 #1442 Napisano 1 Lipca 2017 Świetny. A co to za gra z tyłu? 0 Czas ma sens tylko wtedy, kiedy robi się z nim coś sensownego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #1443 Napisano 2 Lipca 2017 Super stan, rzeczywiście nie za wiele będziesz przy nim miał do roboty. Czyli kolejny projekt rozpocznie się niezwłocznie. Gratulacje. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #1444 Napisano 2 Lipca 2017 Świetny. A co to za gra z tyłu? Superfarmer 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stary 78 #1445 Napisano 6 Lipca 2017 (edytowane) Dotarł właśnie. W stanie, jakby ktoś go nosił tydzień i schował na kilkadziesiąt lat. Prawdziwy Pan Europ z wczesnych lat 70 Pozdrawiam Wasyl kapitalna fotka teraz widać potencjał i urok tego zegarka , ta pierwsza fotka nadgarstkowa jakoś mnie zniesmaczyła ale teraz widać, że to kapitalna maszyna i kawał zegara w wyśmienitym stanie. Naprawdę gratuluję strzału Edytowane 14 Lipca 2017 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 Ci, którzy po zwycięstwie spoczęli na laurach są już martwi..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rk7000 3326 #1446 Napisano 16 Lipca 2017 Taki tam 0 Licytacje dla Krzysia https://zegarkiclub.pl/forum/topic/137599-licytacja-dla-krzysia/?do=findComment&comment=3403902 Pozdrawiam Roman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Spatz #1447 Napisano 17 Lipca 2017 Fajny, miałem takiego. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rk7000 3326 #1448 Napisano 17 Lipca 2017 Dzięki Dołączył do drużyny 0 Licytacje dla Krzysia https://zegarkiclub.pl/forum/topic/137599-licytacja-dla-krzysia/?do=findComment&comment=3403902 Pozdrawiam Roman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1449 Napisano 17 Lipca 2017 (edytowane) Romek, fajny tylko na srusiu podobno szbko chodzi Edytowane 17 Lipca 2017 przez Master Yoda 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rk7000 3326 #1450 Napisano 17 Lipca 2017 Dlatego wystraszony leży na piasku 0 Licytacje dla Krzysia https://zegarkiclub.pl/forum/topic/137599-licytacja-dla-krzysia/?do=findComment&comment=3403902 Pozdrawiam Roman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach