Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

_Łukasz

Wybór podforumowego zegarka rosyjskiego - Finał!

Wybieramy projekt do realizacji  

12 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie oraz wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Do finału trafiły 2 najlepiej ocenione w poprzednim etapie projekty. Zasady są podobne jak wcześniej z taką różnicą, że tym razem ankieta jest jednokrontego wyboru :)

Poniżej grafiki z projektami:

med_gallery_30933_220_75713.jpgmed_gallery_30933_220_73434.jpg

Planowane zamknięcie ankiety: 06.02.2011 o godz. 00:00

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ukrywam że osobiście 8-ka bardziej by podchodziła pod mój gust, natomiast do pełni szczęścia brakowało by mi bardziej sugestywnych wskazówek, gdyż powyższe jakieś takie mikrawe się wydają przy tej kopercie. Ale to tylko taka fantazja która zrodziła się w moich myślach. :)

?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ????????? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wybór jak pomiędzy Coca Cola a Pepsi - niestety odpadł projekt minimalistyczny który mi odpowiadał a te to nie moja bajka. Wysiadam. Powodzenia i dzięki za projekty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podzielam zdanie Pinusa :) Gdyby nie szturmownik i wielgachne limited edition... (Po angielski oczywiście na polsko-rosyjskim zegarku) ech.

Dosyć marudzenia powodzenia z projektem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ukrywam że osobiście 8-ka bardziej by podchodziła pod mój gust, natomiast do pełni szczęścia brakowało by mi bardziej sugestywnych wskazówek, gdyż powyższe jakieś takie mikrawe się wydają przy tej kopercie. Ale to tylko taka fantazja która zrodziła się w moich myślach. :)

Dzień dobry

Zagłosowałem na 16. W pełni podzielam stanowisko powyższe - wskazówki powinny być bardziej wyraziste - one nie są małe, lecz wypełnienie pomniejsza je znacznie. Może jest opcja całościowego malunku na wskazówkach ? Może MC zaproponowaliby inne wskazówki?

Skoro limitacja będzie (?) na deklu (jest dla nas , a nie dla oglądacza), to może zrezygnujmy z tego czerwonego, angielskiego napisu na tarczy.

pozdr

ws

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A może dajcie polski napis - edycja specjalna czy limitowana?

Demokracja - ustrój w którym dwóch meneli spod budki z piwem ma 2 głosy, a profesor uniwersytetu ma 1 głos...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wybór jak pomiędzy Coca Cola a Pepsi - niestety odpadł projekt minimalistyczny który mi odpowiadał a te to nie moja bajka. Wysiadam. (...)

Podzielam zdanie Pinusa :) Gdyby nie szturmownik i wielgachne limited edition...

Wcześniej zostało określone, że przejdą 2, które uzyskają największą ilość głosów. Przy tego typu wyborach grupowych zawsze trzeba iść na jakiś kompromis.

A teraz inna sprawa.

Kilka osób wyżej wspominało o delikatnych zmianach. Myślę, że takie doszlifowywanie projektu, który wygra mogłoby być dobrym pomysłem. Jednak moim zdaniem można się tym zająć tylko mając pewność, że większość jest za. Mogę więc utworzyć ankietę z zapytaniem o to. Jeśli większość nie będzie miała nic przeciwko takim delikatnym zmianom to można będzie jeszcze trochę popracować nad projektem, który wygra.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podzielam zdanie Pinusa, dla mnie te projekty zupełnie nie wpadły w oko... Musze zrezygnować, bo kupić aby kupić - na siłe to nie chce, nie o to w tym chodzi.

PS.

Jak coś służę pomocą w drobnych korektach projektu (oczywiście na tyle ile będę potrafił, bo grafikiem nie jestem :) )

ile by nie było to i tak jest za mało...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli grono chętnych stopniało do kilku osób .... za***iście ....

Nie pozostaje chyba nic innego jak wywiesić białą flagę.

Bo odwrócona do góry nogami to ona już wisiała od pół roku ... <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie pozostaje chyba nic innego jak wywiesić białą flagę.

Za blisko finału jesteśmy by teraz się poddawać. Ustalmy finalny projekt tarczy i dekla i zacznijmy zbierać chętnych. Może się nam uda a może i nie ale będąc na tym etapie warto byłoby doprowadzić ten projekt do końca. Jeszcze jest nadzieja <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wcześniej zostało określone, że przejdą 2, które uzyskają największą ilość głosów. Przy tego typu wyborach grupowych zawsze trzeba iść na jakiś kompromis.

Kompromis w rozsądnym zakresie, ale nie będę kupował czegoś co mi się nie podoba.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kompromis w rozsądnym zakresie, ale nie będę kupował czegoś co mi się nie podoba.

Nie będziemy też wprowadzać totalitaryzmu i wybierać projekt, który podoba się kilku osobom pomijając zdanie większości ;)

Wypowiedzcie się czy jesteście za "dopieszczaniem tarczy":

http://zegarkiclub.pl/forum/topic/54516-czy-dopuszczasz-delikatne-zmiany-w-finalnej-tarczy/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jestem za - może jednak zmienić napisy na polskie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.