Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

lechu_wroc

Edycja limitowana STEINHART - dyskusja ogólna, sugestie.

Rekomendowane odpowiedzi

I super :) Nie marnuj czasu na nowe tylko zbierz opinie na temat obecnych i wybierz to co najbardziej się ludziom podoba :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja dziś jeszcze wrzucę tutaj te 5 zegarków w 2 wersjach żeby można było coś podyskutować :)

Dawaj Mariusz!!! Bo ja osobiście nie mogę się już doczekać :) Może skrobniesz też jakieś zarysy dekielka...wiem, wiem że się powtarzam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dawaj Mariusz!!! Bo ja osobiście nie mogę się już doczekać :) Może skrobniesz też jakieś zarysy dekielka...wiem, wiem że się powtarzam :)

Dekielek tak jak ustalalismy to bedzie kolejny etap. Nie mieszajmy prosze. Powoli, bez nerwów.

Jeśli chodzi o ilość projektów to max.5 IMO. Apeluję też, żeby jednak poczekać z wersjami DLC, z ankiety wynika, ze "czarnul" ma bardzo niewielu zwolenników. Nie szkoda czasu?

Mariusz (i reszta szanownych grafików) - jeśli coś ciekawego wpadnie Wam jeszcze do głowy to prosimy, prosimy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie zaczekajcie sekundę - zostanie utworzone podforum dla Waszego projektu i tak powklejacie wszystko co tylko dusza zapragnie ale musi to zrobić Admin - poszło info w tej sprawie i chwilka cierpliwości , bo jak teraz tutaj napisane zostaną kolejne tematy - to można zmienić tytuł tego dzialu na "...." wiadomo .

Panowie , nie bedzie podforum, decyzją wyższą , troszkę tego nie rozumiem gdyż mialo być tymczasowe , zeby nie "blokować całego dzialu szwajcarskich" ale nic na to się nie poradzi, przepraszam za wprowadzenie w błąd - decyzja niezależna ode mnie.

pozdrawiam Piotr.

cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy !

Piotr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie , nie bedzie podforum, decyzją wyższą , troszkę tego nie rozumiem gdyż mialo być tymczasowe , zeby nie "blokować całego dzialu szwajcarskich" ale nic na to się nie poradzi, przepraszam za wprowadzenie w błąd - decyzja niezależna ode mnie.

pozdrawiam Piotr.

Zupełnie niezrozumiałe, zreszta whatever...

Na WUS jakoś stworzenie podforum dla Proteusa nie stanowiło problemu. Widocznie komuś nie podoba sie to co tutaj robimy. Szkoda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra - to wrzucam tutaj 5 projektów w podwójnej wersji (stal + dlc). Jeśli komuś się nie mieści i forum mu skaluje to zachęcam do powiększania lub wręcz otwarcia tego w większym oknie tak aby wszystko widzieć - nie chciałem pomniejszać bo jak oceniać jak połowy nie będzie widać :) wstawiam też w formi linków pod fotkami mini uzupełnienia które gdzieś tam powstały żeby w razie czego było wszystko widać i żeby np nie robić tego samego 2 raz bo taka wersja już była :)

Nr1 Pomarańczka

post-19315-0-00563500-1331824378.jpg

Nr 2 Seawolf

post-19315-0-01657100-1331824380.jpg

LINK1

LINK2

Nr 3 Kapitan

post-19315-0-01106500-1331824426.jpg

LINK1

LINK2

Nr 4 Nawigator

post-19315-0-91059400-1331824430.jpg

Nr 5 Żeglarz

post-19315-0-57033300-1331824433.jpg

post-19315-0-81990300-1331824381.jpg

post-19315-0-41382400-1331824427.jpg

post-19315-0-96244100-1331824428.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Captain rulezzz :)

zegarkiclub.pl Driver Error

There appears to be an error with the database.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co z kolegą Lume?

A nic... bawię się po swojemu.

VYPA6.png

Ik5Fm.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra - to wrzucam tutaj 5 projektów w podwójnej wersji (stal + dlc). Jeśli komuś się nie mieści i forum mu skaluje to zachęcam do powiększania lub wręcz otwarcia tego w większym oknie tak aby wszystko widzieć - nie chciałem pomniejszać bo jak oceniać jak połowy nie będzie widać :) wstawiam też w formi linków pod fotkami mini uzupełnienia które gdzieś tam powstały żeby w razie czego było wszystko widać i żeby np nie robić tego samego 2 raz bo taka wersja już była :)

Jak dla mnie i na tą chwilę to Pomarańczka-bo kolry żywe, czyli geneza projektu i Kapitan-bo projekt kompletny... Osiołkowi w żłobie dano... :) :) :)

Jak dla mnie to tylko stal...ale jak widzę w ankiecie STAL wygrywa zdecydowanie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lume, i dobrze Ci to wychodzi :)

Mariusz, moimi faworytami wciąż Żeglarz i Nawigator.

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oglądam od czasu do czasu Wasze projekty i szczena mi opada. Szacunek dla projektantów :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lume, dobrze że jesteś :)

Mi jednak z Mariuszowych SeaWolf mimo że może najbardziej stonowany, ale dla mnie przefajny.

FORZA Robert!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nick555 - no Seawolf'a też bardzo lubię - nie ukrywam że ostatnio ten projekt zaczął mnie trochę kręcić w wersji dlc :) niemniej stalowa też będzie dobrze wyglądać :)

EDIT

Kwestia organizacyjna - jutro około południa wyjeżdżam i wracam w niedzielę więc mimo że kompa ze sobą zabiorę to dostęp do netu będę miał pewnie tylko wieczorami więc gdyby były jakieś "szybkie akcje" to prosiłbym o uwzględnienie tego faktu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lume, kolejne dwa świetne projekty :) Ożyw może jakoś bezel

Mariusz jak dla mnie w nawigatorze i żeglarzu nie pasuje mi wskazówka GMT oraz trójząb po drugiej stronie. W pozostałych projektach wydłuż może trochę sekundę od strony trójzębu bo wyglądają jak przykurcze :) Sekundę zakończ bez strzałeczek, kwadracików, po prostu prosta linia ze znacznikiem z luminowej

Póki co najfajniejsze wskazówki, godzinową i minutową ma Nawigator

Nawigator na tarczy nazywa się Meduza :)

Mariusz a mógłbyś w nawigatorze zrobić na bezelu taki pomarańcz jak na wskazówkach od 24 do 6 ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Łukasz - trójząb mi osobiście w nawigatorze pasuje ale jeśli ogólnie nie przypadnie Wam do gustu to pójdzie do zmiany - w końcu wszystko jest sprawą otwartą :) co do pozostałych to mogę trochę przedłużyć kawałek przed trójzębem ale nie robił bym tego mocno i zostawił bym mimo wszystko strzałkę - chciałbym uniknąć sytuacji w której nie będzie wiadomo który koniec jest "tym właściwym" :)

Co do nawigatora na tarczy to zmienię ale już nie wrzucam tutaj bo to w sumie żadna zmiana - raczej przeoczenie - do nazw na tarczach tak strasznie nie przywiązuję wagi bo ostatecznie nie wiadomo jak zegarek nazwiemy więc to wiele nie zmieni :)

Mariusz a mógłbyś w nawigatorze zrobić na bezelu taki pomarańcz jak na wskazówkach od 24 do 6 ?

Ale.... tam jest czerwony a nie pomarańcz... :) ale spoko - zaraz podrzucę tutaj :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oglądam od czasu do czasu Wasze projekty i szczena mi opada. Szacunek dla projektantów :)

Mirku może się skusisz :) Marine masz, Pilota chrono też, divera...chyba nie widziałem u Ciebie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do nawigatora na tarczy to zmienię ale już nie wrzucam tutaj bo to w sumie żadna zmiana - raczej przeoczenie - do nazw na tarczach tak strasznie nie przywiązuję wagi bo ostatecznie nie wiadomo jak zegarek nazwiemy więc to wiele nie zmieni :)

Wyłapałem to napisałem :):)

Edytowałem trochę posta, przeczytaj :) ... ups już przeczytałeś :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szybki jestem nie? :)

A poniżej "czerwony pomarańcz" :)

post-19315-0-76945900-1331824464.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A w DLC :)

I koniecznie zmień GMT i usuń ten kwadracik na sekundzie ... proszę :)

Tak patrzę na Twoje projekty i mam misz masz, każdy dobry :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I koniecznie zmień GMT i usuń ten kwadracik na sekundzie ... proszę :)

+1 Projekty super :) Ale w Nawigatorze-sekunda i GMT...takie sobie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:)

post-19315-0-63466000-1331824468.jpg

EDIT

W takim razie sekunda i GMT zmienione - co prawda na takie prostsze wersje ale zawsze można jeszcze inaczej zrobić :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mariusz, spróbuj jednak w Seawolfie zamienić miejscami skalę minutową i GMT, żeby był bezel jaki nurasowi przystoi (inaczej zbyt akcentowana funkcja GMT), oraz daj datę na białym tle, niech pracuje za indeks godz. 6 i bardziej czytelna będzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I jest bosko :)

Może GMT zakończ trójzębem po stronie wskazywania ?

Obecnie po tych zmianach to mój faworyt u Ciebie :)

Teraz taki pomysł dot. Pomarańczki

Wstaw tam bezel od Seafolwa, ale w kolorach Pomarańczki, wskazówki od Nawigatora (minutową i godzinową)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kosmetyka, a właściwie całkiem nowy mejkap :)

post-30462-0-02478000-1331824501.jpg

Lubię małe zegarki…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eugene - na to potrzebuję trochę więcej czasu więc dziś już nie uda się tego zrobić ale jutro postaram się to wrzucić przed południem :)

SIRLUKE1 - jw. tzn jak zmontuję to to wrzucę za chwilkę a jak nie to będzie jutro :) w ogóle jutro muszę to jakoś sprawnie ogarnąć bo mam jutro też trochę innych rzeczy do zrobienia :)

EDIT

Wrzucam oba projekty o których pisał Łukasz - przeróbkę Seawolfa zostawiam już na jutro :)

post-19315-0-01910400-1331824504.jpg

post-19315-0-13421200-1331824506.jpg

EDIT2 - wiem że bezel w pomarańczce mógł być bardziej nasycony ale to na prawdę tak trochę na szybko skleciłem bo muszę na jutro zrobić jeszcze kilka rzeczy :) najwyżej jak bardzo będziecie chcieli to jutro to poprawię (w sensie odcień bezelka dopasuję bardziej do wewnętrznego pierścienia)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.