Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

lechu_wroc

Edycja limitowana STEINHART - dyskusja ogólna, sugestie.

Rekomendowane odpowiedzi

gdyby przypadkiem zwolniła się 15 w stali to może teleportuje się na ten nr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakiś czas tu nie zaglądałem i chciałem się dowiedzieć czy na bransoletki to zapisy już były czy dopiero będą?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

były ale co potrzeba :lol: Daj znać :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Łukasz, a Steinhartowi można coś w międzyczasie wpłacać? Mi jakoś ciężko tak po prostu odkładać...

pozdrawiam, Dominik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Łukasz, a Steinhartowi można coś w międzyczasie wpłacać? Mi jakoś ciężko tak po prostu odkładać...

pozdrawiam, Dominik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pamiętam jak tutaj jedenk kolega forumowicz z Moskwy ostrzegał, że nie tyle nie będzie naszego Wodnika na wakacje ale i do końca roku będzie z tym problem. Czas pokazał, że miał rację. A nikt nie słuchał :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nawet z takim pomysłem nie wyskakuj. Nic jeszcze nie zrobili więc eurasa więcej im nie wpłacę. Kup porcelanową świnkę skarbonkę i tam odkładaj. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Załóż sobie lepiej jakiś osobny rachunek oszczędnościowy w EUR i tam wpłacaj... nie zamawiaj karty do niego żeby nie korciło.

Kolega wyżej też ma dobry pomysł ze świnką.

BTW

już chyba ze 3 razy miałem odłożone na ten zegarek i kasa poszła na coś innego :)

Time is tickin away, youve gotta - live your life - day by day

happy or sad, good or bad, life is too short youve gotta - keep your head

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Załóż sobie lepiej jakiś osobny rachunek oszczędnościowy w EUR i tam wpłacaj... nie zamawiaj karty do niego żeby nie korciło.

Kolega wyżej też ma dobry pomysł ze świnką.

BTW

już chyba ze 3 razy miałem odłożone na ten zegarek i kasa poszła na coś innego :)

Swinke to chyba bym musial miec z tytanu! Tez mi juz kasa kilkakrotnie sie rozeszla :)

pozdrawiam, Dominik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

skoro już tak o wszystkim i o niczym, kto ma ochotę wytłumaczyć mi w której fazie projektu podziałkę GMT zdecydowaliście się przenieść na obrotowy bezel ?

bo był taki kaprys czy da się może uzyskać jakoś 3 strefę czasową - do tego byłby chyba potrzebne dwie podziałki - na bezelu i wewnętrznym pierścieniu

?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktoś może mi powiedzieć co to za spekulacje na temat werka ETA 2824-2? Pytam, bo zamówiłem Steinharta z tym werkiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Burns - miałbym ochotę to wytłumaczyć, ale sam nie pamiętam okoliczności w jakich się to stało ;) Czas na wprowadzenie jakichkolwiek modyfikacji już daaaawno minął ;)

motonita - jakie spekulacje, bo pierwsze słyszę? Pytam z ciekawości, bo na to pytanie w tym wątku odpowiadał i tak nie będę niestety. Służy on do rozmowy nt. edycji limitowanej. Takie pytanie najlepiej zadać (jeśli dotyczy Steinharta) w wątku STEINHARTOWO.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja nie chcę nic zmieniać

pytam o techniczne właściwości takiego rozwiązania

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Burns- A to już odpowiedź zostawię komuś otrzaskanemu w temacie GMT i rozwiązań dla trzech stref czasowych, wybacz ale nie znam się na tym. Moim zdaniem, żeby uzyskać trzecią strefę na wewnętrznym bezelu trzeba by dołożyć koronkę do operowania nim.

Oto nadejszła wiekopomna chwila - zwalnia się DLC z numerem 30. Pewnie ktoś z listy rezerwowej się ucieszy, bo to nie lada rarytas.

A lista obecnie wygląda tak:

1. Kamyk45

2. gourmet

3. trebor444

4. adrrianoo

5. zetdrw

6. ricardo216

Proszę więc o decyzję pierwszą osobę z listy rezerwowej (wyślę również PM) o decyzję w ciągu powiedzmy 3 dni, później przejdziemy dalej żeby nie blokować sprawy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Biorę 30 DLC

Mindform, proszę o kontakt na PW, masz niestety pełną skrzynkę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proszę odezwij się w takim razie do mindform'a, poproś go o numer konta i przelej mu równowartość 50EUR. Zaraz po tym oficjalnie trafiasz na listę DLC z numerem 30 ;) Wstępnie gratuluję ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
motonita - jakie spekulacje, bo pierwsze słyszę? Pytam z ciekawości, bo na to pytanie w tym wątku odpowiadał i tak nie będę niestety. Służy on do rozmowy nt. edycji limitowanej. Takie pytanie najlepiej zadać (jeśli dotyczy Steinharta) w wątku STEINHARTOWO.

Miałem na myśli topic poniżej..

http://zegarkiclub.pl/forum/topic/66841-przechowywanie-zegarka-mechanicznego/

Okay, ale już nie chcę śmiecić w temacie. Zapytam w odpowiednim topicu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kamyk45 oficjalnie wchodzi w posiadanie numeru 30 w DLC :)

Lista rezerwowa wygląda więc tak:

1. Kamyk45

2. gourmet

3. trebor444

4. adrrianoo

5. zetdrw

6. ricardo216

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

skoro już tak o wszystkim i o niczym, kto ma ochotę wytłumaczyć mi w której fazie projektu podziałkę GMT zdecydowaliście się przenieść na obrotowy bezel ?

bo był taki kaprys czy da się może uzyskać jakoś 3 strefę czasową - do tego byłby chyba potrzebne dwie podziałki - na bezelu i wewnętrznym pierścieniu

?

przypomnę się z pytaniem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja już wbiłem się na stal, więc z listy rezerwowej na DLC można mnie wykreślić

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przypomnę się z pytaniem

Ale jak 3 strefę? Jest normalna "codzienna" strefa i GMT (do ustawienia czas do wyboru wg podziałki na bezelu). Jak zwykle przy zegarkach z GMT.

pozdrawiam, Dominik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tylko, że bezel jest obrotowy

nie wiem czy większość, ale sporo zegarków z GMT ma stały pierścień(najczęściej wewnętrzny)(Rolex Explorer ma na bezelu, ale stałym)

to co przychodzi mi do głowy to, że GMT można ustawić koronką, albo koronki nie ruszać i ustawiać bezelem (chociaż może to wyglądać dziwnie?)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koledzy, w temacie cisza, więc przypominam się, że Aquarius o bardzo ładnym numerku 32/33 w stali jest cały czas wolny, gdyby ktoś nie zauważył ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy coś dobrego (lub nawet złego) słychać w temacie ? Kusi mnie żeby nabyć sobie co nie co pod choinkę ale blokuje środki zamówiona sztuka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.