Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

lechu_wroc

Edycja limitowana STEINHART - dyskusja ogólna, sugestie.

Rekomendowane odpowiedzi

mały ot:

jak jes dostaniecie i ktoś będzie chciał sprzedać na aukcji możecie śmiało wpisywać że zegarek jest tzn. NewOldStock :lol: :lol: :lol:

każda inna firma w takim przypadku padła by na pysk lub przynajmniej odbiłoby się takie traktowanie na ilości zamówień; producent unika konkretów jakby chował się przed komornikiem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

już proponowałem, oferuję dzwonić codziennie do p. Steinharta z pytaniem o termin. Kilka osób z niemieckim/angielskim chyba również się znajdzie. Potrzebuję tylko numer, ale nie na infolinię. Po kilku dniach telefonów p. Steinhart będzie bardziej skłonny do włączenia wyższego biegu.

Bez komercyjnych www :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ze swojej strony mogę napisać tylko tyle, że czekam na ten zegarek już tyle czasu, że dodatkowy miesiąc czy dwa czekania nie robia mi już żadnej różnicy. Jedyne co trochę denerwuje, to całkowity brak wiedzy, w którym dokładnie miejscu sie znajdujemy i ile nam zostało do mety :-) Pozdrawiam wszystkich cierpliwych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapewne ktoś z forum posiada wiedzę,jak realizowane były limitacje innych wersji zegarkowych u Steinharta. Jak to wyglądało np.w wersji niemieckiej,rosyjskiej? Bo podobno one zostały zrealizowane. Jak? Czy czas realizacji byl podobny?

--

Pozdrawiam,/ZKD/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To ja odpowiem, z tego co wiem czas realizacji innych projektów jest podobny. Pisałem już, że Steinhart otrzymał właśnie limitkę Grand Prix, która była zamawiana przed naszą. Wiem również, że Rosjanie właśnie zamawiają kolejny projekt, ale co to jest i na czym jest robione nie wiem. Wynika z tego, że są zadowoleni z dotychczasowych zegarków. Widziałem Black Sea i na żywo bardzo zyskuje :)

Co do fazy produkcji naszej limitki, to powtórzę po raz kolejny. Z informacji uzyskanych od Guntera i od Ani wynika, że nasza limitka lada dzień zacznie być składana.

Uwierzcie mi, że co dziennie ich molestuje o kontakt ze Szwajcarami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja czekam cierpliwie i się nie napinam :-)

Nie usprawiedliwiam Steinharta ale ze swojego xicorrowego doświadczenia wiem, że niestety łatwo jest łapać opóźnienia. Każdy element chce się zrobić jak najlepiej, żeby całośc była OK. Każdy drobiazg do poprawki to zwykle dodatkowe parę tygodni. Do tego elementów jest kilka i wszystko powinno ze sobą na końcu zagrać. A co do informowania o terminach to podejrzewam, że sam Gunter nie ma do końca takiej wiedzy bo zalezy od wielu poddostawców.

Liczę na to, że zegarki będą warte tego długiego oczekiwania na nie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Łukasz?! a ja dla odmiany dla Ciebie i dla Leszka chciałbym wyrazić słowa uznania :)

Za podjęcie się tak trudnego projektu, za wkład pracy, za zaangażowanie i za c i e r p l i w o ś ć ( za to ostatnie podziwiam Was szczególnie)

Dobra robota Panowie!!! Niech Was nie zrażą słowa zniecierpliwienia ( choć uzasadnione)

Wszystkim poirytowanym przypominam słowa starożytnych: " wszystko co piękne rodzi się w bólu"

Ps. Jestem piątym "rezerwowym" do stali, do DLC szkoda gadać, ja to dopiero mam ciśnienie :angry:

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolejne wakacje za pasem, a Wodniczek jakoś nie może wyjść z szuwarów. Ordnung muss sein. To hasło chyba już nie jest aktualne względem Braci Germanów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

taki suchy żart mi się nasuwa

walnijmy 5 stron lamentów - może to coś zmieni -na pewno biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

a jeszcze jedno

jaka jest geneza Aquariusa?

czemu nie Virgin ?

Wodnik to czyjś znak zodiaku ze współtwórców ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój ale współtwórcą nie jestem.

Miałem być współużytkownikiem ale nie wytrzymałem próby czasu.

Jak tak policzę, to przez ten czas przerzuciłem już ze dwadzieścia parę zegarków a Wodnika jak nie było tak nie ma. No problem, są inne, nie brzydsze a dostępne od ręki :)

Trwającym w zamiarze kupna życzę wytrwałości któerej mnie zabrakło :)

Pozdrawiam, Wojtek

Dążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nazwa została nadana przez twórcę projektu, potem pojawił się dekiel i tak już zostało :)

Wojtku, a i owszem są setki, tysiące gotowych od ręki, ale jest ich setki, tysiące to po pierwsze, po drugie zaniem weszły do produkcji masowej ich stworzenie zapewne nie trwało miesiąc :D

A zegary powinny być niebawem ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mrugaj mi tu Łukasz tylko uchyl rąbka tajemnicy :P:rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
...niebawem ;)

I tu jest pies pogrzebany ;)

Pozdrawiam, Wojtek

Dążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lechu no niebawem, w krótce, już za chwileczkę ;):P

Więcej będę wiedział w przyszłym tygodniu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rozbijać Świnkę-skarbonkę, czy jednak jeszcze nie wink.giftongue.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie bądź w gorącej wodzie kąpany !Na pewno do świąt zdążą ,nie ma co panikować. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poczekaj do środy, ok :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na proofy czy koncepty proofów? ;)

Na profilu Steinharta na FB skasowano mi 2-3 pytania o Aquariusa :blink: Co wię cej, nie widzę już tam teraz możliwości dalszego zadawania pytań :unsure: Pozbyli się intruza.,,,,

Łukasz, przepraszam, ale w takim razie ja też zadziałam. Wg moich metod.

pozdrawiam, Dominik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dominiku, co ja mogę :(

Uważam, że niepodjęcie dyskusji na FB nie jest fair ze strony Guntera :(

Myślę, że jesteśmy już na finiszu. Obecnie próbuję coś dla nas załatwić za zaistniałe opóźnienie. Obawiam się jednak, że niepotrzebne, wyrywne działania spowodują, że nic nie wskóram. Gunter zamknie się w sobie jak ślimak w upalny dzień, niestety miewa takie "fochy".

Wiem, wiem wszyscy mamy dosyć, ale poczekajcie chociaż do środy, wówczas mam mieć więcej informacji o naszej limitce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to czekamy do środy. A później ja zdaje się wypadam z gry, znudziło mi się, tym bardziej, że do końca maja będzie gotowa limitka Magrette.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to już jutro tongue.gif

interesuje mnie nie tylko czy zegarki będą w piątek czy kolejną środę, ale również jak wygląda całość, którą mamy kupić

mam obawy, że jak tyle czasu minęło, to elementy mogą być już przykurzone ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

do końca maja będzie gotowa limitka Magrette.

Napisz proszę coś więcej. Może jakiś link do tematu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakiego tematu? :rolleyes:

Wpisz sobie w guglarkę "Magrette", wejdź na stronę: http://www.magrette.com/the-timepieces.php

Na dole masz dwie limitki w "pre order" i informację, że będą na 30-ga maja.

Ludzie...

Pozdrawiam, Wojtek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakiego tematu? :rolleyes:

Wpisz sobie w guglarkę "Magrette", wejdź na stronę: http://www.magrette....-timepieces.php

Na dole masz dwie limitki w "pre order" i informację, że będą na 30-ga maja.

Ludzie...

Woytec60 nie znam firmy i byłem na stronie zanim napisałem posta.

Sądziłem, że jest robiona limitka przez jakieś forum stąd moja prośba.

PS

google to nie wyrocznia i całe szczęście :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.