Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

lechu_wroc

Edycja limitowana STEINHART - dyskusja ogólna, sugestie.

Rekomendowane odpowiedzi

Dokładne oględziny zostawiam na wieczór. Na te chwilę nic mi się w oczy nie rzuciło ale też na wariata oglądałem i robiłem zdjęcia.

To mój 3 stenek i wg mnie niema do czego się przyczepić. Ale też nie oglądałem zegarków pod lupą :D

Ten trafi też pod lupę :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratuluję! Przyjemnego noszenia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to podsumowanie, chyba już mogę? ;)

Wrzuciłem, tradycyjnie, również na pierwszą stronę tematu - dla potomnych:

Update 02.07.2012 - finał!

Myślę, że dziś jest odpowiedni dzień na ten post - pierwszy, mam nadzieję szczęśliwy użytkownik limitowanej edycji Steinhart Aquarius 2011 (sic!), otrzymał swój zegarek.

Dopięliśmy swego - co prawda minęło sporo czasu, terminy ciągle były przesuwane, ale finalnie otrzymaliśmy zegarki, które będą długo cieszyły i wskazywały nam wakacyjny czas (i to w dwóch strefach).

Podziękowania należą się wszystkim aktywnie uczestniczącym w projekcie forumowiczom, twórcom projektów-wizualizacji biorących udział w głosowaniach/ankietach i przede wszystkim dwóm panom grafikom, których projekty zwyciężyły i dzięki którym mamy tak unikalne zegarki:

Projektantowi lica zegarka (tarczy, bezela, wskazówek) - vcore'owi

i

Projektantowi dekla zegarka - dmn'owi

Ukłony dla Was od nas wszystkich (papier też dostaniecie :P ).

Dzięki również naszemu tłumaczowi, który działał za kulisami - Łosiowi.

Naspamowaliśmy 183 strony w samym tylko temacie zbiorczym, nie liczę tego co działo się w wątkach pobocznych - projektowych, ankietowych i zapisowych. Jestem z Was dumny ;)

Projekt rozpoczął się niewinnie 21 lutego 2012, zakończył po prawie półtora roku, 2 lipca 2012 - dziękuję wytrwałym, serdecznie współczuję zniecierpliwionym (moooże na bazarku coś znajdziecie ;) ).

Pozwolę sobie wkleić zdjęcia pierwszego użytkownika zegarka - trebora444 (aka Szczęśliwiec):

dsc0047ciu.jpg

dsc0046ea.jpg

dsc0042h.jpg

dsc0050zj.jpg

Więcej zdjęć pewnie wkrótce zaleje forum i galerię, czego sobie jak najbardziej życzymy.

Dzięki,

Leszek i Łukasz

PS. No to teraz z czystym sumieniem czekamy na pierwsze narzekania i wyłowione babole ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hm, no napadną człowieka od rana w pracy i się okazuje, że ktoś już jednak wkleił pierwsze zdjęcia :)

Mój doszedł dzisiaj 830 (pełne zaskoczenie, bo miał być jutro)

Kilka "telefonicznych" fotek z radości :) (mam nadzieję, że będą widoczne, bo to mój debiut wklejania fotek)

https://lh3.googleusercontent.com/-xHWXZiNoJ6c/T_F6wfXxrJI/AAAAAAAAARM/Q21-2Jb9V64/s805/IMG_0711.JPG

https://lh3.googleusercontent.com/-VBbGBGORbyo/T_F6rfT8QjI/AAAAAAAAAQo/LQGaLQ6TK6w/s903/IMG_0707.JPG

https://lh6.googleusercontent.com/-xFb0fkr0pYU/T_F65nbutTI/AAAAAAAAASU/Jp0Mv0EknEw/s903/IMG_0730.JPG

(zgadnijcie co wygrało dzisiaj konkurencję na nadgarstku)

https://lh5.googleusercontent.com/-vJINOt0cktc/T_F68NTTc9I/AAAAAAAAASg/NXOvHfOOZKo/s903/IMG_0737.JPG

https://lh4.googleusercontent.com/-NwrYqqakFMU/T_F9z60cAoI/AAAAAAAAATM/415kno2eM60/s1073/IMG_0696.JPG

i jeszcze baaardzo słabej jakości, ale potwierdzające kolory lumy

https://lh5.googleusercontent.com/-lL9YS-K9I8Q/T_F69Fy8wQI/AAAAAAAAASs/Xg3JVV6MGlU/s805/IMG_0742.JPG

Zegarek GENIA.... wait for it.... LNY !!!

Szacun absolutny wszystkim projektantom, organizatorom i forumowiczom, dzięki którym takie cudo mogło wylądować u mnie na ręce... :)

Pozdrawiam

Darek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W końcu :D Gratuluję wytrzymałości, niech się dobrze noszą :) Choć mam wrażenie, że wielu z Was się przeliczy z jego wielkością - obym się mylił.

ps. w zeszłym roku jak czekaliście na zegarek, napisałem, że się doczekacie, ale na wakacje w roku 2012 ! Nie pomyliłem się :)

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratuluję Wszystkim, ciekawy wyszedł Wam ten zegarek. Niech się dobrze nosi :)

Robert

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość xylog

No to już wiemy dzięki komu tyle czekaliśmy. :lol:

Michał, łobuzie, ile przez ciebie musieliśmy się naspamować !!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mikuki - jeśli wygrał konkurencję z Pamem (świetny swoją drogą) to jestem spokojny o jego fun-factor :)

Dzięki za fotki - są widoczne, ale dopiero po kliknięciu. Fajnie jednak przedstawiają zegar. Poprawiłem kilka i wrzucam:

img0707ah.jpg

Shot at 2012-07-02

img0730rp.jpg

Shot at 2012-07-02

img0737yf.jpg

Shot at 2012-07-02

Nie mogę się doczekać pierwszych fotek i wrażeń posiadaczy wersji DLC. Podobno jest cyc-malina, takie wieści są z "centrali" ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wybaczcie :D

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz to już chyba nikt nie będzie pamiętał o bólach w jakich rodził się ten zegarek więc luz Michale ;) Zawsze tak jest - bardziej smakuje długo wyczekiwane i momentalnie zapomina się o okresie wyczekiwania.

Teraz tylko trzymam kciuki za bezawaryjność i brak wpadek montażowych wszystkich 66 sztuk.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz tylko trzymam kciuki za bezawaryjność i brak wpadek montażowych wszystkich 66 sztuk.

W takim razie trzymam i ja :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na pewno inny niż wszystkie

sypią się zdjęcia przed WEDem

gratuluję spełnionym - czekam na więcej zdjęć, może nawet filmik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie narzekajcie na czas realizacji... :)

Projekt urodził sie w lutym 2012, a już w lipcu 2012 realizacja.

**Projekt rozpoczął się niewinnie 21 lutego 2012,**

Nie narzekajcie,malkontenci :)

:)))) dostałem powiadomienia ! Hip,hip,hurra !

--

Pozdrawiam,/ZKD/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

również gratuluję wszystkim klubowiczom i czekam na odpowiednie fotki w galerii :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lechu pięknie to wszystko ująłeś, więc się podczepiam pod Twoje słowa.

Gratuluje pierwszym właścicielom - niech się nosi :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wg Fedex'u, mój już doręczono...a ja na urlopie do przyszłego czwartku :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Toż przeca podpisałem za nas obu Uki ;)

Podziękowania jak na gali wręczenia Oscarów - zabrakło tylko dla ciotki, stryjka i nauczycieli :P Ale serio jestem wdzięczny forumowiczom, że udało się zrobić taką fajną robotę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam chwilę, więc jako jeden z pierwszych posiadaczy Wodnika składam wielkie dzięki.

Dziękuję Łukaszowi, Leszkowi za prowadzenie, cierpliwość, zrozumienie i grubą skórę :)

Podziękowania dla grafików a szczególnie dla vcore, którego projekt realizowaliśmy

oraz dla wszystkich którzey służyli swoimi radami oraz krytycznymi uwagami :)

Dziękuje prezydentowi, premierowi, prezesowi oraz ... chyba za daleko poleciałem :)

Dzięki wszystkim

PS

w końcu do 200 stron trzeba dobić :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam też i łyżkę dziegciu do miodu.

Otrzymałem informację od Steinharta, o raczej niecenzuralnych mailach pod ich adresem :(:blink:

Panowie jak jest, było wiemy. To już stało się, zegarki są wyprodukowane i dotrą do każdego z listy 66. Kwestia dni. Myślę, że bez zegarka na rece przez 3 - 5 dni można żyć ;)

Naprawdę wystarczy tylko odrobina kultury i wszystko na pewno zostanie pomyślnie załatwione. Postawa typu Fu.. y.. nie pomoże, a może nawet wydłużyć oczekiwanie na odpowiedź i zniechęcić do pomocy. Po co ?

Powtarzam po raz kolejny, nie strzępcie języka z niemiecką strona, ja chętnie służe pomocą. Wielu się o tym przekonało ;)

Dziś nie miałem czasu na Steinharta (praca zawodowa), ale jutro na pewno będe w kontakcie więc jak coś to proszę o PW.

Łukasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam też i łyżkę dziegciu do miodu.

Otrzymałem informację od Steinharta, o raczej niecenzuralnych mailach pod ich adresem :(:blink:

Współczuję Łukasz...bo za wygłupy innych Ty będziesz świecił oczami.

A zegarki mimo, że stylistycznie nie moja bajka ( tj tarcza i wskazówki..za bardzo przeładowane to wszystko ) to widać ze fajnie wykonane. Szczególnie dobrze prezentuje się koperta no i dekielek wygląda świetnie !!

Gratulacje dla posiadaczy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość xylog

Jakoś nie chce mi się wierzyć, że ktoś od nas takie numery wykręca :angry:, może ktoś "życzliwy" próbuje popsuć atmosferę. Bo to chyba nie przypadek, że takie coś robi na finiszu. Nie rozumiem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do tych niecenzuralnych emeili to szczeka opada ... :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przykra niespodzianka na finiszu. Nie dopatrywałbym sie żadnych teorii spiskowych, komuś sie może nudzilo i postanowił dać upust swemu chamstwu. Mimo wszystko plama pozostanie zarówno na naszej małej ekipie jak i na całym forum. Nietrzymanie terminów to nie powód do opluwania a raczej droga do rozmów, nawet twardszych, ale kulturalnych. I podstawowa zasada- nie sr** nigdy do własnego gniazda.

Mam nadzieje ze przypadek był jeden i nigdy wiecej sie nie powtórzy. Łukasz przepros od nas i podeslij czekoladki ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Projekt rozpoczął się niewinnie 21 lutego 2012, zakończył po prawie półtora roku, 2 lipca 2012 - dziękuję wytrwałym, serdecznie współczuję zniecierpliwionym (moooże na bazarku coś znajdziecie ;) ).

Lechu ze szczęscia i emocji zapomniał jak się odejmuje :)

Fajnie,że się doczekaliście wreszcie,zegarek wygląda na fotach zacnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Otrzymałem informację od Steinharta, o _raczej_ niecenzuralnych mailach pod ich adresem :(:blink:

<<<< >>>>>

Postawa typu Fu.. y.. nie pomoże, >>>>>

<<<< >>>>>

Łukasz

Panowie, spokojnie.

Łukasz pisze: "raczej' więc nie na PEWNO.

po drugie,pisze"postawa", to nie znaczy,w moim rozumieniu, ze tak dosłownie było pisane.

Zastrzegam sie, nie ja pisałem niegrzeczne mejle do Steinharda.

Nie znamy szczegółów.

Nie wiemy więc jeszcze,kto pisał.Ani ,co dokładnie pisał.

Moze to jakis obserwator postronny?

Chętny do przepychanki w imieniu, i na rzecz????

Więc wydaje sie mi,ze nie czas jeszcze na bicie sie w piersi.

Tak, zeby dudniło.

Uwaga.

Filozoficzna treśc....

Jako nacja mamy chyba dość wysoki stopień niedowartościowania.

Tak se dywaguję.

--

Pozdrawiam,/ZKD/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.