Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

lechu_wroc

Edycja limitowana STEINHART - dyskusja ogólna, sugestie.

Rekomendowane odpowiedzi

A w winiarstwie im starsze tym lepsze... Niby.

Mamy zatwierdzony projekt, oddany do produkcji, produkcja ruszyła, mamy rok 2011 i prawdopodobnie zegarek będzie wyprodukowany w 2011 roku.

pozdrawiam, Dominik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a w przypadku kobiet, która wersja lepsza ? tongue.gifcool.gifbiggrin.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też jestem za 2011. Zegarek roku 2012 pewnie ruszy po zakończeniu tego projektu.

Przemo;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Póki co mamy tylko informację hasłową, że zegarki są w produkcji, ale tak naprawdę jaki termin to oznacza ... nie wiem :)]

Jeśli przyjąć za pewnik co pisął Gunter na początku to zegarki powinny dotrzeć gdzieś na koniec sierpnia do niego. Zobaczymy :)

Co do daty zostaje 2011. Przyjmując zasady panujące w motoryzacji mozemy przyjąć, że jest to zegarek wyprodukowany w 2011 ale z tzw. roku modelowego 2012 ;):lol:

Co do bransolety cisza, Gunter milczy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo się cieszę, że produkcja ruszyła. :lol:

Nie chcę zmiany. Ja chcę i muszę mieć 2011 ;)

A zegarek to nie samochód, chociaż też ma kółka :)

PS. Dajmy Gunterowi popracować... inaczej będzie bidul tylko na maile odpisywał...

Że tak wprawdzie jest obecnie, jak jest, ale nikt nie powiedział, że tak koniecznie być musiało ani że tak zawsze być musi, ten wyścig opętańczy, w którym człowiek, który sobie siądzie i się zagapi, stał się przestępcą wobec epoki swojej, bo nie powinien ani posiedzieć na przyzbie, ani się zagapiać, ani herbatkę wypić spokojnie, tylko zaraz lecieć i coś rozwijać.

Mrożek do Lema AD 1963 (sic)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do bransolety napisał, że zrobi nam jakąś lepszą cenę, jaką już nie napisał (unika takich tematów).

Aha ma już bransolety do Tritona w DLC :lol:

Poprosiłem o zdjęcie i czekam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oooo, no to świetnie! Myślałem, że bransolet nie będzie w ogóle lub można będzie kupić taką jaką ma w akcesoriach z prostym zakończeniem. Przepraszam za wprowadzenie w błąd, miałem nieaktualne info.

Sam zastanowię się nad bransoletą jeśli cena będzie atrakcyjna :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do bransolety napisał, że zrobi nam jakąś lepszą cenę, jaką już nie napisał (unika takich tematów).

Aha ma już bransolety do Tritona w DLC ;)

Poprosiłem o zdjęcie i czekam

Good news, czekam na foty :lol:

Przemo;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NO ja również czekam, z Gunterem różnie bywa :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do terminu, ucieszę się jak się mylę, ale dla hiszpańskiego, niemieckiego, kanadyjskiego, amerykańskiego, rosyjskiego, tureckiego, greckiego i innych projektów przy zapowiedzianych 2-3 miesięcznych terminach wszystkie miały 9-18 miesięcy spóźnienia. Czecham poszcęściło mniej, Filipińczykam bardziej, ale tam w demokrację nie bawili.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajna bransa, dlc bedzie na niej wyglądał monstrualnie :lol: Jak to zamawiamy - osobno?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eugene, ale z tego co pamiętam Gunter zmienił dostawcę kopert, co może było spowodowane tymi opóźnieniami :lol:

Bransa fajna, czekam na info od Guntera co do ceny ;)

Zamawiać będziemy osobno, pewnie Gunter poprosi mnie o przygotowanie listy chętnych :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozumiem, że stalówka też będzie dostępna? :lol: Bo kształt tej DLC jest świetny więc może skuszę się na stal.

stfraw- zamawiamy osobno, ale to będzie grupowy pewnie zakup. Pod koniec realizacji, przed ostatecznymi wpłatami i wysyłką zegarków otworzę wątek zapisowy na bransolety, tak żeby przyszły dla chętnych w jednej paczce z zegarkiem. Nie przewiduję rezygnacji z pasków i innych elementów zestawu w zamian za bransoletę, byłoby zbyt wiele zamieszania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten Tiefsee całkiem nienajgorzej się prezentuje, fajnie wygląda pasek z niebieskimi przeszyciami:

post-32578-0-67849600-1331849852.jpg

Ciekawa sprawa, bo zupełnie nie byłem świadom (a może gdzieś mi to umknęło), że Tritony mają, że tak to nazwę "elewacyjną" obręcz na tarczy. Świetnie to wygląda, nadaje zegarkowi trzeci wymiar :lol:

Jedna rzecz, która mi się nie podoba to białe wskazówki, które fatalnie zlewają się z indeksami.

PS. Nie znam niemieckiego ale wygląda na to, że oni już dostali swoje egzemplarze ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

daj linki, to poczytamy, co tam piszą.

Że tak wprawdzie jest obecnie, jak jest, ale nikt nie powiedział, że tak koniecznie być musiało ani że tak zawsze być musi, ten wyścig opętańczy, w którym człowiek, który sobie siądzie i się zagapi, stał się przestępcą wobec epoki swojej, bo nie powinien ani posiedzieć na przyzbie, ani się zagapiać, ani herbatkę wypić spokojnie, tylko zaraz lecieć i coś rozwijać.

Mrożek do Lema AD 1963 (sic)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

patrzę i patrzę...

i wiem jedno

może jest wiele fajnych bransolet innych producentów, można kupic fajnego mesh'a

ale w tym wypadku trzebe będzie powalczy o tą firmową profilowaną

mimo, że średnio przepadm za profilowanymi(nie są uniwersalne) bez tych maskownic zawsze czegoś będzie brakowało temu zegarkowi

no i koledzy z prezentowanego forum nie mogą by lepsi :o

trzy obejmy - ale będzie się buzia cieszyc, od ucha do ucha :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PS. lepiej powlaczyc o nią teraz, bo po co później generowac dodatkowe koszty wysyłek - mogłaby iśc jako dopełnienie zestawu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja się zastanawiam czy ta czarna branzoleta nie będzie się szybko rysowała/wycierała? Już na zdjęciach Eugene widać wytarcia na zatrzasku i na teleskopach. Jak się powyciera to będzie to kiepsko wygladało.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zestawik się robi konkretny. To może potargujmy się , żeby zmienić klasę wodoszczelności ??? :o

Ale faktycznie będzie można pobawić i pocieszyć się zestawem z trzema "nośnikami".

@rtur

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem pewnie rozczaruje, ale zestaw mamy już ustalony. Obejmuje on dwa paski - czarną gumę i taki sam pasek jak mają przy Tiefsee :o

Co do bransolety, to w takim razie poproszę ewentualnych chętnych o napisanie do mnie na PW jaka bransoleta kogo interesuje.

Jak będę znał liczbę chętnych to zacznę rozmowy z Gunterem. Po ustaleniu ceny powpłacacie kasę a ja postaram się aby bransoleta dotarła do Was wraz z kpl. zegrakiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.