Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

lechu_wroc

Edycja limitowana STEINHART. Ankieta: Model, modyfikacje.

Jaki Steinhart powinien trafić do limitacji?  

50 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie oraz wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Dziękuję wszystkim którzy do tej pory oddali swoje głosy :unsure: Oczywiście decydujące znaczenie będą miały głosy zebrane z Waszych wypowiedzi, bo ankieta nadal nie śmiga...postaram się zrobić ją od nowa i oczywiście Ci którzy oddali już swój głos w formie wypowiedzi będą musieli oddać jeszcze raz swój głos w ankiecie.

Póki co wrzucajcie swoje głosy właśnie w postaci odpowiedzi na pytania. Dziękuję :lol:

pino22- oczywiscie możemy w pewnym stopniu wzorować się na projekcie Rosjan, ale absolutnie nie wolno nam podebrać żadnego elementu ich zegarka. To ich autorski projekt i moglibyśmy zostać posądzeni o plagiat i złamanie prawa autorskiego. Lepiej dmuchać na zimne ;)

Nasi spece od grafiki mają pewnie głowy pełne swoich pomysłów i wizji i oni doskonale poradzą sobie z naszą edycją ;) Liczymy na nich wszyscy ;)

Edyta:

Mój typ:

Pyt. 1 - diver

Pyt. 2 - STEINHART "TRITON 30ATM"

Pyt. 3 - tak / nie

Pyt. 4 - tak

Ankieta już powinna działać, nie wiem o co chodziło...mi śmiga bez problemu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

puffin- czy oddałeś głos również w ankiecie? Póki co widać tylko mój, pierwszy głos :/ Jeśli nie oddałeś to proszę oddaj :unsure: Dzięki!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na razie łeb w łeb. Może lotnik jednak wygra :unsure:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Łukaszu K.- uprasza się o nie krakanie :unsure:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ankieta wciąż nie działa.

Pyt. 1 - diver

Pyt. 2 - "OCEAN Forty-Four GMT BLACK & RED" a w zasadzie WHITE & RED :unsure:

Pyt. 3 - barwy narodowe : oczywiście, że tak. Logo : tak, ale tylko z tyłu.

Pyt. 4 - będe zwarty i gotowy :lol:

Zobaczcie na moją propozycje i napiszcie co Wy na to :

http://zegarkiclub.pl/forum/topic/55550-edycja-limitowana-steinhart-dyskusja-ogolna-sugestie/

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eh, już nie mam sił do tej ankiety... napiszę do moda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Problem z ankietą, ale mój głos jest następujący:

Pyt. 1 - Lotnik

Pyt. 2 - Nav-B Uhr II 44m hand driven

Pyt. 3 - barwy narodowe: nie, logo klubu: nie

Pyt. 4 - tak

Piotr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za głos.

W sprawie ankiety napisałem już do moda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No mój i nie tylko głos wyleciał, a nowego nie mogę dodać :unsure:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Temat ankiety poruszyłem już w dziale technicznym. Czekam na interwencję. Podejrzewam, że to kwestia podwójnej ankiety. Jeśli trzeba będzie to zrobię na dniach osobną ankietę dot. wyboru typu zegarka, w innym temacie, ale można będzie w nim oddać tylko głos. Resztę dyskutować będziemy tutaj.

Ale póki co nie ma co płakać- twardziśmy są i swój głos w wypowiedzi możemy wrzucić :unsure: Zapraszam kolejnych chętnych do oddania go formie pisemnej, która tak czy inaczej jest wiążąca i z niej będą pobierane wyniki ok. 7 marca :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No niestety ankieta wciąż nie smiga... A widzę, ze Triton ma sporo zwolenników :unsure: Zainspirował nas rosyjski projekt i byłbym zawiedziony gdyby wygrał np. lotnik. Ocean tez dla mnie jest nieco bezpłciowy. Głosuje za odważnym projektem w odważnej bazie (czyli Triton). Zróbmy coś oryginalnego!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No niestety ankieta wciąż nie smiga... A widzę, ze Triton ma sporo zwolenników :lol: Zainspirował nas rosyjski projekt i byłbym zawiedziony gdyby wygrał np. lotnik. Ocean tez dla mnie jest nieco bezpłciowy. Głosuje za odważnym projektem w odważnej bazie (czyli Triton). Zróbmy coś oryginalnego!

+5 :unsure:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co prawda głosowałem za Oceanem, ale Triton, a wszczególności odważny Triton również by mnie zadowolił :unsure: Lotnik raczej odpada w ogóle, bo nie ma daje dużego pola manewru w kwestii modowania. Właściwie dekiel i akcent na tarczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem tak ... głosuję na divera, tak tego dużego 44mm bo lubię i pasują mi duże zegarki ,ale jak wygra lotnik, albo inny model i cena będzie przystępna (nie powiem, jak dla mnie to ważne kryterium) to cokolwiek wygra to też się na to piszę.

Ankieta dalej kuleje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

17 osób już wypowiedziało się w temacie wyboru typu i modelu zegarka dla siebie :) Minął dopiero jeden dzień więc nie jest źle i sądzę, że możemy liczyć docelowo na 20 - 30 osób zdecydowanych na zakup. Jak rozpocznie się prezentacja projektów pewnie jeszcze trochę nas przybędzie :)

W sprawie ankiety nikt nie dał mi jeszcze odpowiedzi- temat wisi w dziale technicznym. Jeśli do jutrzejszego wieczora nic się nie ruszy to w wątku pozostawię tylko model zegarka do wyboru w ankiecie. To powinno w zupełności wystarczyć, bo w końcu decydując się na model zegarka, określamy jego typ...mogłem tak od początku :lol:

Jak już będę znał wstępnie ilość osób zainteresowanych poważnie tematem, wyślę zapytanie do Steinharta o możliwości modyfikacji.

Pozwólcie, że wrzucę również anonimowy głos (nie jest to żadne nakręcanie statystyk, ktoś po prostu poprosił na PW o dyskrecję):

1. Diver

2. Steinhart Ocean Forty Four Black GMT

3. - / -

4. -

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ankieta powinna działać. Jest nieco zmodyfikowana. Przeczytajcie pierwszy post w temacie- tam o zmianach i powodach tych zmian.

Kto oddał już głos pisemnie, niech sobie kliknie, kto nie oddał wcale niech to czym prędzej zrobi :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pyt. 1 - Lotnik

Pyt. 2 - STEINHART "Nav B-Uhr II 44 mm Handaufzug"

Pyt. 3 - tak /tak na deklu

Pyt. 4 - tak

Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.

Uśmiechnijmy się :-))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pyt. 1 - DIVER

Pyt. 2 - STEINHART "OCEAN Forty-Four GMT BLACK

Pyt. 3 - tak /tak na deklu delikatny ale nie musi być, nie będę płakał.

Pyt. 4 - raczej tak

Chociaż jak wygra lotnik to też będę happy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ankieta wreszcie działa, zatem powrót do źródeł, skąd wywiódł się pomysł specjalnej edycji (model rosyjski).

Zwolennicy trytona do klawiatur :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No wreszcie działa, i można sobie pogłosować :lol:

Tak, powrót do tego co nas zainspirowało do limitacji...czyli rosyjski Triton :) Oddałem swój głos na niego (brzmi trochę jak agitacja :):) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Logos

No wreszcie działa, i można sobie pogłosować :lol:

Tak, powrót do tego co nas zainspirowało do limitacji...czyli rosyjski Triton :) Oddałem swój głos na niego (brzmi trochę jak agitacja :):) )

No tak to wygląda. A agitację to ja dopiero zrobię tu :-P

Głosujemy na "STEINHART "Nav B-Uhr II 44 mm Handaufzug" :-P Po co ten nuras jak 90% z Was ma kontakt z wodą tylko pod prysznicem/wanną/deszczem/śniegiem itp. Natomiast samolotem leciało wielu z nas prawda?. Odpowiedzcie sobie moi drodzy na tak postawione pytanie, a wybór będzie prosty jak drut! Wiem, że naiwne, ale nigdy żaden z diverów nigdy nie przykuł mojej uwagi, a bardzo bym chciał mieć kolejnego lotnika Stenka z naszym projektem. :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tak to wygląda. A agitację to ja dopiero zrobię tu :-P

Głosujemy na "STEINHART "Nav B-Uhr II 44 mm Handaufzug" :-P Po co ten nuras jak 90% z Was ma kontakt z wodą tylko pod prysznicem/wanną/deszczem/śniegiem itp. Natomiast samolotem leciało wielu z nas prawda?. Odpowiedzcie sobie moi drodzy na tak postawione pytanie, a wybór będzie prosty jak drut! Wiem, że naiwne, ale nigdy żaden z diverów nigdy nie przykuł mojej uwagi, a bardzo bym chciał mieć kolejnego lotnika Stenka z naszym projektem. :-)

JA nawet ŚPIĘ W ZEGARKU :lol: więc obojętne mi czy nuras czy Pilot ... Czy mogę zagłosować w ankiecie 2 raz ?? bo ten model B-Uhr'a też mi się podoba ?!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Triton i wszystko jasne :) A jak będzie w wersji równie fajnej jak wersja "wschodnia" to nic tylko brać i nie żałować :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.