Rawicz 2 #1 Napisano 27 Lutego 2011 Mój pilocik dziś wyszedł wreszcie na spacer... Foty bez jakiejkolwiek obróbki, nie będe ukrywał, że się po prostu na tym nie znam Miłego oglądania. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 12 #2 Napisano 27 Lutego 2011 Świetny zegar. Tak jakby zapachniało trochę wiosną... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SIRLUKE1 1846 #3 Napisano 28 Lutego 2011 Świetny zegar i super fotki ... tak, tak wiosna 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rawicz 2 #4 Napisano 2 Marca 2011 Dzięki. Na tą chwilę jest to mój ulubiony zegarek. Jest fantastyczny w każdym calu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #5 Napisano 2 Marca 2011 Ładne fotki. Szkoda tylko, że zobaczyliśmy na nich jedynie tarcze pod jedenstoma, zbliżonymi kątami. A fajnie byłoby z boku, koronkę, jakieś zbliżenie, dekielek etc. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulver78 0 #6 Napisano 1 Grudnia 2011 Fajne foki. Mam nadzieję, że niedługo takie cudo zagości i u mnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blake 4 #7 Napisano 12 Grudnia 2011 Mam dwa pytania:1. Model mechaniczny czy automatyczny?2. Czy posiada zakręcaną koronkę? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
muchacho_ 2375 #8 Napisano 12 Grudnia 2011 Ad. 1 MechanikAd. 2 Nie 0 Instagram - Lug2Lug Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blake 4 #9 Napisano 15 Grudnia 2011 Taki sam planuję zakupić, zastanawiam się tylko nad rozmiarem 44mm czy 47mm? Nadgarstek mam 19cm więc chyba duży i preferuję raczej większe busole na łapie. Więc chyba 47mm nie będzie jakoś kosmicznie wyglądało prawda? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach