Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

gravek

numer seryjny Heuer Carrera - jak potwierdzic autentycznosc?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Czy ktos moze moglby mi doradzic gdzie moglbym sprawdzic czy moj nowy Heuer Carrera jest oryginalny. Ma numer seryjny, ale to przeciez o niczym nie swiadczy. Czy jest moze jskas strona gdzie to mozna sprawdzic? Niestety brak mozliwosci na stronie Tag Heuer, wogole nie sposob sie z nimi skontaktowac. help pls!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Witam! Czy ktos moze moglby mi doradzic gdzie moglbym sprawdzic czy moj nowy Heuer Carrera jest oryginalny. Ma numer seryjny, ale to przeciez o niczym nie swiadczy. Czy jest moze jskas strona gdzie to mozna sprawdzic? Niestety brak mozliwosci na stronie Tag Heuer, wogole nie sposob sie z nimi skontaktowac. help pls!
moze sprobuj u "kruka"

czasem cos "cyka" a czasem cos "pika"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Mopss

Nie wiem czy w salonie np w kruku sprawdzą Ci autentyczność. :D Raczej nie mają dostępu bezpośredniego. Proponuję, byś wstawił zdjęcia lub podał numer seryjny. Lub zadzwoń do sewrwisu dystrybutora do W.P.C. 022 5320800

M.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Watpliwosci stad, ze kupilem go bez pudelka i papierow, choc przez sklep jubilerski. Z jednej strony sklep i ich rachunek daja pewnosc, ale z drugiej brak certyfikatu producenta podsuwa watpliwosci.

Kono78-dzieki za link, ale akurat tegoroczna seria troche rozni sie od mojej Carrery - moja jest z indeksami, bez cyfr i branzoleta i dodatkowo ma czarne okienko datownika, a nie jak na stronie biale.

W kazdym razie dzieki... wciaz nie jestem 100% pewien, ale moze ktos jednak zna jakas strone inetowa, gdzie to mozna sprawdzic. Jesli nie, to musze wybrac sie do autoryzowanego sklepu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak to ten, tylko okienko datownika jest czarne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.