Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

mattek

CASIO EF-535BK-1AV BLACK

Rekomendowane odpowiedzi

Tomy - Twoje pytanie było zadane w sposób prymitywny. sprzedawca poczuł się urażony i dlatego odpowiedział cynicznie i z przekąsem.

w branży handlowej jak wyczuwa się, że klient jest roszczeniowy i zachowuje się w sposób nachalny to ludziom ręcę opadają i nerwy puszczają :]

"Musisz zaakceptować ewentualność, że Bóg cię nie lubi, nigdy cię nie chciał i prawdopodobnie cię nienawidzi" Tyler Durden.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dodam od siebie, że jeśli chodzi o zegarki i perfumy to mam wrażenie, że Polaków nęka jakaś mania prześladowcza i psychoza. Troche to śmieszne w sumie :-D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proszę o przetłumaczenie posta na język polski.Większych bzdur nigdy nie czytałem.

proszę wrócić się do klasy pierwszej szkoły podstawowej, może tam Pana nauczą czytania

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

proszę wrócić się do klasy pierwszej szkoły podstawowej, może tam Pana nauczą czytania

Innym pozostawiam pod ocenę czyje umiejętności i na jakim etapie należałoby powtórzyć.

...rysy na zegarku to jak blizny wojownika ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe, ja wygrałem u niego aukcję: http://allegro.pl/zegarek-casio-edifice-efe-503d-sapphire-glass-gwar-i1520300173.html Rozmawiałem z gościem telefonicznie. Zapewniał mnie, że będę zadowolony z zakupu, bo zegarek ma szafirowe szkło itd. Niestety mądry Polak po szkodzie. Jak zegarek przyjdzie, to wyślę mu soczystego maila. Odda pieniądze co do złotówki, bo ma za dużo do stracenia. A jak nie, to pojadę osobiście złożyć mu wizytę ;) Facet ma same pozytywy, ale dopiero co zaczął sprzedawać podróbki Casio. Dotychczas zajmował się handlem Loren'ów. Aha i sprzedał mi go za 369zł, a nie za 81zł. Cwaniak omamił mnie i zakończył szybciej aukcję żeby dostać niższą prowizję.

Chciałem przeprosić właściciela firmy LOREN Watches, znanego jako zigzag2, za powyższe słowa, które zostały przeze mnie niesłusznie napisane. Dziś byłem w serwisie zibi w Szczecinie na ul. Bohaterów Warszawy, gdzie serwisant stwierdził, że nabyty przeze mnie zegarek zakupiony u tego Sprzedawcy jest oryginalny.

Jednocześnie z czystym sumieniem mogę polecić tego Sprzedawcę, gdyż jakość wykonywanych usług, a także ceny są bardzo zadowalające.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie zakupiłem zegarek Ef- 535bk u polecanego na forum sprzedawcy co o nim sądzicie podróba czy autentyk?

4750b6601bab7215gen.jpg0eea70b7e7f238d0gen.jpg

058cfe8b7a710328gen.jpg616af3b736f099c8gen.jpg

0571a980c344fe1bgen.jpg7683c2df22dee44fgen.jpg

fa49561d07c383e3gen.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na pierwszy rzut oka ok, ale na 100% pewności nie mam na podstawie tych zdjęć. Napisz jeszcze gdzie kupiłeś i co było w zestawie z zegarkiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zegarek kupowałem na allegro od sprzedawcy Allano_pl z tego co wiem to posiada on także dwa inne konta. To otrzymałem w pudełku+ folie i otuliny ochronne:

2162bcf6cb6918cbgen.jpg

Dodam że zegarek kąpiel przeszedł pozytywnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chciałem się podzielić uwagami odnośnie WRAŻLIWOŚCI, czy wręcz PRZEWRAŻLIWIENIA Pani z ALLANO na punkcie pytań dotyczących oryginalności oferowanych przez nią zegarków. Chciałem zakupić divera seiko skz 211, uprzednio przejrzałem prawie wszystkie opinie na forum, opinie na allegro, ale w rozmowie na gg z psychologicznej ciakowości o sposób reakcji zapytałem, skąd wynika różnica w cenie zegarka skz 211 na allegro (809 zł) i w sklepie www należącym do allano(1400 zł) Pytanie sformułowałem mniej więcej w taki sposób: "rozumiem, że i tu i tu zegarki są oryginalne a jedyna różnica to brak oryginalnego pudła w ofercie na allegro?". Reakcja Pani całkowicie mnie zaskoczyła i szczerze powiedziawszy zupełnie się takowej nie spodziewałem. Pani zamiast spokojnie udzielić merytorycznej odpowiedzi, zarzuciła mi, że oskarżam ją o to, że oferowane przez nią zegarki nie są oryginalne (sic!!). Co więcej brnęła coraz mniej kulturalnie w uliczkę zarozumiałego, urażonego w swej dumie sprzedawcy, który ma przecież same dobre opinie, sprzedaje więcej zegarków niż wszystkie salony Time Trend razem wzięte i że nie potrzebuje sprzedawać zegarków niepewnemu i niewiarygodnemu Klientowi (perfekcyjne obrócenie kota do góry ogonem). Gdyby nie ta rozmowa przez gg pewnie bym kupił zegarek u ALLANO, ale tak emocjonalna i ostra reakcja obronna sprzedawcy z psychologicznego punktu widzenia zamiast pozbawić mnie resztek wątpliwości, jedynie je podsyciła. Uważam, że nawet najlepszy sprzedawca, choćby sprzedawał miliony tylko oryginalnych zegarków, nie powinien dać się sprowokować w ten sposób, taka reakcja po prostu jest nieprofesjonalna, a to że ktoś odniósł sukces na rynku sprzedaży zegarków wcale nie oznacza, że będzie on trwał wiecznie. Ja zagarka w sklepie ALLANO napewno nie kupię.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.