tts 5380 #2601 Posted July 16, 2017 Taki elegancik z niego bardziej - tu go lepiej widać: Czary! I to bez "fotoszopa". Chyba dokładnie ten sam pasek noszę do swojej, jak ma być bardziej "aligancka". 0 Share this post Link to post Share on other sites
KRZYSIO 8773 #2602 Posted July 16, 2017 Koledzy, czy taki pasek można jeszcze gdzieś kupić ? 0 Share this post Link to post Share on other sites
ledr 5471 #2603 Posted July 16, 2017 (edited) Czary! I to bez "fotoszopa". Chyba dokładnie ten sam pasek noszę do swojej, jak ma być bardziej "aligancka". To kupiłeś granatowy do swojej złotej Kontiki? już mi się mieszają Twoje paski, dobrze, że za zegarkami nadążam(?)...Koledzy, czy taki pasek można jeszcze gdzieś kupić ?Były wyprzedaże w Christopherze Wardzie, schodziły w miarę tanio jak na gady, teraz jeszcze są tylko w rozmiarze XS (korekta: już nie ma...) - sprawdź co jakiś czas na christopherward.co.uk i pod sale Edited July 16, 2017 by ledr 0 Leszek - Watches? I used to be a fan, now I am a full-blown airconditioner! Share this post Link to post Share on other sites
tts 5380 #2604 Posted July 16, 2017 (edited) To kupiłeś granatowy do swojej złotej Kontiki? już mi się mieszają Twoje paski, dobrze, że za zegarkami nadążam(?)... Były wyprzedaże w Christopherze Wardzie, schodziły w miarę tanio jak na gady, teraz jeszcze są tylko w rozmiarze XS (korekta: już nie ma...) - sprawdź co jakiś czas na christopherward.co.uk i pod saleRacja. No nie widać. Ja mam czarnego ale to samo. Wczoraj zauważyłem, że na wewnętrznej stronie pojawiły się czarne ślady. Puszcza farbę, tylko jakim cudem? Edited July 17, 2017 by tts 0 Share this post Link to post Share on other sites
KRZYSIO 8773 #2605 Posted July 18, 2017 Niestety, nie ma już tego wzoru w żadnym rozmiarze 0 Share this post Link to post Share on other sites
Zedu 1553 #2606 Posted July 22, 2017 To i ja chciałbym się zapisać do miłośników Eterny.Zdjęcie słabe żeby nie powiedzieć że kiepskie ale słuchawką ciężko o lepszą jakość a pochwalić się chciałem 0 Share this post Link to post Share on other sites
sokolow 153 #2607 Posted July 22, 2017 witamy wśród nosicieli 0 Eterny Eterny Kontiki Date Share this post Link to post Share on other sites
ledr 5471 #2608 Posted July 22, 2017 Wszystko się zgadza, zdjęcie jest OK, indeksy fajne, jest trójkąt 15, 30, nawet 22 pasuje między nimi jako informacja minutowa-sekundowa 0 Leszek - Watches? I used to be a fan, now I am a full-blown airconditioner! Share this post Link to post Share on other sites
KRZYSIO 8773 #2609 Posted July 22, 2017 Zdjęcie jak zdjęcie , a zegarek OK Ciekaw jestem kiedy będzie można u nas obejrzeć Diver-y KonTiki na żywo. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Zedu 1553 #2610 Posted July 25, 2017 Jaram się więc jeszcze raz wrzucę zdjęcie .Tym razem w innych "szatach" 0 Share this post Link to post Share on other sites
seb71 2138 #2611 Posted July 25, 2017 Nawet mu do twarzy w nowych gatkach . 0 Share this post Link to post Share on other sites
Zedu 1553 #2612 Posted July 25, 2017 Zdecydowanie tak Mam trzeci pasek z tej linii i każdy mega wygodny no i przy okazji ładny. 0 Share this post Link to post Share on other sites
seb71 2138 #2613 Posted July 25, 2017 No i są dość trwałe. Szkoda, że taka wąska paleta kolorków . 0 Share this post Link to post Share on other sites
ArtiGarnek 95 #2614 Posted July 26, 2017 Witam serdecznie, z dumą wkraczam do klubu! Oto moja historia: Eterna KonTiki Four-Hands. Oczywiście pełna dziewica. Poznałem Ją raptem 2 miesiące temu, zakochałem się od pierwszego wejrzenia, zaczęła rodzić się Wielka Miłość... nie mogłem spać, pracować, normalnie egzystować. Przyszedł czas, że musiałem się określić, takich piękności nie można długo trzymać w niepewności... Pojechałem do Niej wczoraj i nieoczekiwanie doszło do skonsumowania. Poprosiłem aby wyszła do mnie - zgodziła się, dotknąłem cudownych elementów, posłuchałem jakie wydaje dźwięki, powąchałem, zabrałem do domu, zaczęliśmy robić to na co tak długo czekałem... a więc nosić Ją na ręku Czuję, że to już to. Myślę, że dobrze Jej ze mną. Jest piękna, z dobrej rodziny, ma dobrą przeszłość i dobrze wróży na przyszłość. Czy można Jej nie kochać? Szczerze wątpię. Ślubuję Jej miłość i wierność! Cześć!Ja czaję się na taką z czarnym cyferblatem.Można wiedzieć gdzie kupiona i za ile?W Kruku już nie ma Eterny więc nawet nie można zamówić.Zostaje chrono24.... 0 Share this post Link to post Share on other sites
ArtiGarnek 95 #2615 Posted July 26, 2017 Cześć,Czy ktoś wie gdzie w Warszawie mogę obejrzeć Eternę Kontiki Four Hands?Choruję na nią od dawna ale nie widziałem jej na żywo a kupowanie w ciemno trochę głupie Chyba że ktoś z forumowiczów ma go, mieszka w Warszawie i poświęciłby 10 min swoje czasu Pozdr 0 Share this post Link to post Share on other sites
KRZYSIO 8773 #2616 Posted July 29, 2017 Jest problem z zakupem tego modelu, w tym zestawieniu kolorystycznym - jako nowy już praktycznie nie do nabycia w akceptowalnej cenie ;( 0 Share this post Link to post Share on other sites
piotrek39 3574 #2617 Posted July 29, 2017 (edited) Krzysio jaka cena jest do zaakceptowania ? Sent from my iPhone using Tapatalk Edited July 29, 2017 by piotrek39 0 Share this post Link to post Share on other sites
KRZYSIO 8773 #2618 Posted July 30, 2017 Myślę że ok. 1000zł więcej niż nowe modele 0 Share this post Link to post Share on other sites
piotrek39 3574 #2619 Posted July 30, 2017 Myślę że ok. 1000zł więcej niż nowe modele A ile nowe modele u was kosztują ? Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Share this post Link to post Share on other sites
Andrzej77 30 #2620 Posted July 30, 2017 Nowe modele kontiki 4pln Max I nikt nie chce A starej za 5 nie kupisz. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Spatz #2621 Posted July 30, 2017 Czy któryś z kolegów mógłby zrobić zdjęcie wewnętrznej części uszu w nowej koniki a jak ktoś ma to i w starej? Chodzi mi o zdjęcie z widocznym otworem na teleskop. 0 Share this post Link to post Share on other sites
KRWISTY 267 #2622 Posted July 30, 2017 (edited) Nowe modele kontiki 4pln Max I nikt nie chce ;)A starej za 5 nie kupisz.Andrzej proszę Cię nowa to 2k za dużo nawet!!!!" Ona jest tak brzydka że aż bardzo brzydka" :) Co do kolegi wyżej który szuka starej wersji FH,, w Poznaniu w Jubitomie mieli stara wersję taką jak szukasz niedawno, z metki coś 7,5k rabat na bank zadzwoń Edited July 30, 2017 by KRWISTY 0 Share this post Link to post Share on other sites
KRZYSIO 8773 #2623 Posted July 30, 2017 Zarówno w starej jak i nowej KonTiki otwory na teleskop są dwa - bliżej i dalej od koperty. Ten dalej od koperty pod bransoletę, a ten bliżej pod pasek. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Spatz #2624 Posted July 30, 2017 Chodzi mi o "rezerwe stali" miedzy otworem na teleskop a krawedzia ucha. W 4H wyglada to tragicznie. 0 Share this post Link to post Share on other sites
sanik 86716 #2625 Posted July 30, 2017 Cześć,Czy ktoś wie gdzie w Warszawie mogę obejrzeć Eternę Kontiki Four HandsZłote tarasy, sklep od czasu do czasu. 0 Share this post Link to post Share on other sites