michalop 211 #1 Napisano 11 Kwietnia 2011 < 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skius 90 #2 Napisano 11 Kwietnia 2011 Co tam dużo gadać.Zegarek jest rewelacyjny.Nie przeładowany,spokojny,elegancki.W/g mnie mały zgrzyt to dekielek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 883 #3 Napisano 11 Kwietnia 2011 Świetny jest. Na początku również miałem wrażenie że tarcza jest mała a wskazówka minutowa duża. Teraz wszystko gra.Projekt FFF odniósł na tyle duży sukces, że w najbliższym czasie pojawią się "podróby" mniej lub bardziej podobne do oryginału.Jest również plan dotyczący dekielka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxio 0 #4 Napisano 11 Kwietnia 2011 ...czas w końcu chyba zakupić "bazę" 0 Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 883 #5 Napisano 11 Kwietnia 2011 W Twoim przypadku czas najwyższy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #6 Napisano 11 Kwietnia 2011 Seiko popełniło mały błąd przy tym zegarze.Wkład bezela ma minimalnie za małą średnicę, i zawsze z którejś strony robi się dość duża szpara (tutaj przy 40-tce)Poza tym zegar bez zarzutu. 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 447 #7 Napisano 12 Kwietnia 2011 Maxio, jak namierzysz gdzies baze w dobrej cenie to pisz 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #8 Napisano 13 Kwietnia 2011 jak namierzysz gdzies baze w dobrej cenie to pisz na bazarku sie pojawił, dwie minuty temu.. edit: ale czarny.... 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 447 #9 Napisano 13 Kwietnia 2011 no wlasnie widzialem 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #10 Napisano 14 Kwietnia 2011 Bardzo fajny sikor 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach