Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

lechu_wroc

Edycja limitowana Steinhart - II tura zapisów / STAL

Rekomendowane odpowiedzi

Jak dla mnie możecie w stalówce limit ograniczyć do numeru szóstego ;)

Nie kłóć się z idiotami - sprowadzą Cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widze, ze 10 szt. zostalo, ja poczekam z decyzja jeszcze troche, chcialbym je najpierw zobaczyc na stronie Steinharta

Na stronie Stenka pojawią się te same grafiki, co u nas na forum :) Szkoda czasu kupuj ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Numerację szlag trafi...

23 w stali, 43 DLC, dla chętnych z numeracją 34-43 ;)

Bez komercyjnych www :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co z osobami, które wybrały stal i numer >23 ?

A osoba, która wybrała najwyższy numer w DLC (33/33) ?

Nie będą happy.

Więc nie kombinujmy ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zamiast kombinować w tą stronę bierzcie ostatnie dostępne egzemplarze z tegorocznej edycji. Za chwile nie będzie nawet tego

@rtur

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Absolutnie nie możemy zmienić teraz numeracji - zbyt wiele osób poczułoby się oszukanych (np. 33/33). 33 zegarki w limitacji na model to świetna liczba i niech tak zostanie ;) Polecam stalówkę jeśli ktoś nie załapał się na DLC :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bez zwiększania limitacji - można wolną pulę stali przerzucić na DLC? Tam jest lista rezerwowa, wszyscy będą happy

Szkoda, że w tym swoim "wszyscy bedą happy" nie pomyslałeś właśnie o tej większości, która już swoje numerki zaklepała.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja na swoje numerki czekałem i też się nie udało tak jakbym chciał. Elastycznie brałem pod uwagę drugą "stalówkę". Koniec końców wybrałem numer 14 do" nikogo nie podobny". Po pierwsze - od czasu rozpoczęcia zapisów zasady są nietykalne. Po drugie radość z wzięcia udziału w projekcie to radość sama w sobie bez względu na numerem czy materiał. Powstał piękny projekt, wszystko wskazuje na to ,że zakończony wielkim sukcesem ( patrz " zapisy będą trwały rok"). Gdybym nie " upolował" swego faworyta czerpałbym satysfakcję z możliwości wzięcia udziału w jakiejkolwiek formie. Sugestia zmian zasad numeracji jest trochę nie fair. W zasadzie jest zupełnie nie fair! Nie wypada, nie przystoi. Wstyd.

@rtur

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Temption

"Problemy" pojawiły się po zwiększeniu limitacji do 2x33 szt. Gdyby pozostała na pierwotnym poziomie 30+20 byłoby "po herbacie". Co prawda 6 z nas nie miałoby fajnego zegarka :). "Nadpodaż" stali powoduje głupie pomysły. Nikt poważny nie będzie zawracał głowy p.Gunterowi zmianą numeracji czy liczby sztuk w limitacji... itp. itd. Rok czasu, to wystarczająco długi okres aby sprzedać w Polsce kilka zegarków. Mam nadzieję, że ani jedna sztuka nie zostanie sprzedana poprzez stronę producenta "na zewnątrz". Wiem,że jest mały niedosyt wersji DLC. Pozostaje stal albo... nic (kolejna limitacja ;) )

Prawdopodobnie za chwilę zaczniemy zamiany DLC XX na DLC XY jakby to miało jakiekolwiek znaczenie. Naprawdę istotne są numery 1. One będą dostępne dla wszystkich :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Limitacja nie zostanie zmieniona. Jest po 33 sztuki i tak już zostanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Amen, trochę szacunku

@rtur

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla zainteresowanych ciągle "1" do wzięcia :)

Time is tickin away, youve gotta - live your life - day by day

happy or sad, good or bad, life is too short youve gotta - keep your head

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rok czasu, to wystarczająco długi okres aby sprzedać w Polsce kilka zegarków. Mam nadzieję, że ani jedna sztuka nie zostanie sprzedana poprzez stronę producenta "na zewnątrz".

Spokojnie. Jestem przekonany, że najpóźniej gdy dostaniemy gotowe zegareczki i w galerii pokażą się pierwsze fotki w realu, to będą one na tyle kuszące, że te kilka sztuk znajdzie nabywców. Sam się o to postaram fotkami :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zgadzam sie z toba w 100%, ja sam jestem niezdecydowany i czekam na pojawienie sie tych zegarkow na stronie Steinharta, moze bedzie jakas lepsza grafika......

ROBERT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie sądzę. Patrząc na inne projekty pokazują to, co dostaliśmy my i było zamieszczane na Forum.

Przynajmniej póki zegarka nie będzie w rzeczywistości wyprodukowanego...

pozdrawiam, Dominik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Robert- na stronie raczej lepszych grafik nie będzie jak te które otrzymaliśmy i ew. te nasze, które przesłaliśmy jako wizualizację. Zegarek powstanie za 2-3 miesiące i dopiero wtedy pojawią się pierwsze fotki, ale na zamówienie może być już za późno ;) Przemyśl sprawę i jeśli Ci spasuje zamów, w najgorszym wypadku sprzedaż na forum bez większych problemów. Oczywiście nie namawiam, nie odbieraj tego w ten sposób :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Temption

... i czekam na pojawienie sie tych zegarkow na stronie Steinharta, moze bedzie jakas lepsza grafika......

Nie sądzę aby wizualizacja polskiego projektu była inna niż rosyjskiego lub niemieckiego. Zegarki dla forów tych krajów pokazane są tak samo jak nasz :) Jeszcze możesz czekać ale "trzymając rękę na pulsie". Może okazać się, że inni podejmą decyzję wcześniej :)

Gwarantuję, że po obejrzeniu zdjęć gotowych zegarków (sam postaram się o takie ;) ) zostaniesz przekonany. Nie wiem tylko, czy wtedy zegarki będą nadal dostępne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

caly czas sie wacham, ale trzymam reke na pulsie , sprawdzam ile jest dostepnych codziennie......, gdyby zaczelo ich ubywac z listy na pierwszej stronie to na pewno zloze zamowienie, co do numerkow to i tak nie mam preferencji

ROBERT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie bardzo rozumiem skoro jesteś zainteresowany to po co czekać?

Jakie to ma znaczenie czy ktoś inny przed Tobą się zdecyduje czy też nie.

Nie kłóć się z idiotami - sprowadzą Cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nic na siłę ;) Jeśli Robert się waha, niech się chłop zastanowi i w ostatnim momencie zamówi, sam tak często mam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czekam czy na stronie Steinharta nie bedzie lepszej grafiki, jezeli spojrzysz na rosyjskiego Napoleona to grafika jest bardzo ladna i mozna zobaczyc wszystkie szczegoly tarczy i zegarka, mam nadzieje ze tak bedzie wygladala strona polskiego projektu i wtedy zdecyduje....., na razie jest jeszcze 10 szt. dostepnych wiec nie ma sie co spieszyc.

ROBERT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chodzi o duże wersje grafik są do zobaczenia w pierwszym poście wątku ogólnego- można kliknąć i powiększyć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Robnyc te wizualizacje które otrzymaliśmy od Steinharta są raczej ostateczne, i to najprawdopodobniej one pojawią się na stronie, plus ewentualnie te które wyszły ode mnie (Można je zobaczyć na pierwszej stronie głównego wątku)

Lubię małe zegarki…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bo, za bardzo zleciał. :)

"Poprawna polszczyzna źródłem sukcesów w życiu prywatnym i zawodowym!"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poproszę o rezerwację na nr 31 - do jutra podejmę decyzję

muszę zgłębić temat bo dopiero go zacząłem czytać i zamienić kilka słów z @SIRLUKE1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.