Rawicz 2 #1 Napisano 31 Maja 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #2 Napisano 31 Maja 2011 Świetne fotki pięknego zegarka Aż teraz żałuję, że nie udało mi się wczoraj kupić Oceanicznego na bazarku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zooropa156 415 #3 Napisano 31 Maja 2011 Świetne fotki pięknego zegarka Aż teraz żałuję, że nie udało mi się wczoraj kupić Oceanicznego na bazarku. Racja, fotki wyszły pierwszorzędnie.Gratuluje. Tym razem ja zdążyłem wczoraj upolować tego Zodiaca, ale kto wie jeśli okaże się za duży na mój 17cm nadgarstek to szybko wróci na bazarek, więc warto przeglądaćPozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bakero 0 #4 Napisano 31 Maja 2011 Super zodiac i idealny plener dla niego. 0 Moje zegarki: CYMA na ETA2783, SEIKO SNKE63K1, LORUS RXN55BX9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcink88 294 #5 Napisano 31 Maja 2011 Świetny ten zodiac. Gdzie takiego można dopaść w dobrej cenie:D ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rawicz 2 #6 Napisano 31 Maja 2011 Dzięki za komentarze, zegarek świetnie sprawdził się w oceanicznej scenerii Swój egzemplarz kupiłem na Amazon.com. Jeśli chodzi o nadgarstek to 17mm powinien być OK, koperta jest świetnie wyprofilowana, no worries. Sam mam nieco poniżej 18mm i zegarek leży idealnie i z pewnością nie jest za duży. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
to tamto 260 #7 Napisano 31 Maja 2011 Ładne fotki, super zegar. Poluję na podobnego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #8 Napisano 31 Maja 2011 Fajne fotki, a zegar za***isty! Dawaj więcej! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #9 Napisano 31 Maja 2011 Bardzo fajny sikor 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 12 #10 Napisano 31 Maja 2011 Ładne fotki jednego z najfajniejszych Zodiaków, jaki przydarzył się tej firmie. zegar za***isty! Dawaj więcej! Posłuchaj tessia, bo mądrze prawi. Guma wygodna? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piorun 1861 #11 Napisano 31 Maja 2011 Piękny Zodiac, piękna koperta, super zegarek. Gratuluję nabytku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rawicz 2 #12 Napisano 2 Czerwca 2011 Posłuchaj tessia, bo mądrze prawi. Guma wygodna?Jeszcze raz dziękuje wszystkim za ciepłe komentarze. Na dniach postaram się coś jeszcze wygrzebać z weekendo-oceanicznego wyjazdu. A jeśli chodzi o gumę to bardzo wygodna, lekko sztywna ale dość dobrze dopasowuje się do nadgarstka. A przy tym zegarze to ważne, bo waga koperty swoje robi i zegarek po prostu czuje się na łapie. Ale to bardzo fajne uczucie Pozdrawiam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo122 1316 #13 Napisano 3 Czerwca 2011 Naprawdę super! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rawicz 2 #14 Napisano 13 Czerwca 2011 Noc w muzeum Miłego oglądania. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igory76 42 #15 Napisano 13 Czerwca 2011 Ładny zgarek ładne zdjęcia Ciekawie swieci w moim tradycyjnie na zielono 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rawicz 2 #16 Napisano 13 Czerwca 2011 No tak, zapomniałem dodać, ze to nie są lume-shots 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zaq 12 #17 Napisano 13 Czerwca 2011 a ja tak z pewną nieśmiałością zapytam: gdzie można takiego Zodiaca ustrzelić? 0 Mniejsza z perfekcją, wystarczy być bardzo dobrym... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rawicz 2 #18 Napisano 13 Czerwca 2011 Patrz wyżej - Amazon.com Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tubabi 4 #19 Napisano 14 Czerwca 2011 ładny 0 EDOX C1 DIVER 70157 3 NIN, SEIKO SAMuRAJ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach