Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Jimi Jump

Rosyjski Zegarek Forumowy - Temat Finalny / Zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Miałem się nie wypowiadać ale jakoś nie potrafię:

Wszyscy zainteresowani otrzymali wiadomość o wpłatach 12 października do chwili obecnej mineło już 2 tygodnie a przecież nie było to zaskoczenie, iż takie wpłaty trzeba będzie wykonać i każdy zapisujący się na listę wiedział, iż prędzej czy później trzeba będzie wykonać przelew.

Ten zegarek to przecież nie chleb i każdy zapisujący się wiedział czy go stać czy nie.

Takie podejście do tematu totalnie zniechęca, jeden wpłaca pieniądze i czeka 3 tygodnie a w tym czasie wielu się zastanawia. Już widać że szansa na zegarki w tym roku jest nikła.

Ja już określiłem, że jak wcześniej nie zdecyduję ostatecznie stal/pvd, to dostaję sygnał
Wpłacę na 100% ale jeszcze myślę czy stal czy PVD-liczę na wyrozumiałość jestem jednym z ostatnich którzy wpisali się na listę i potrzebuję troszkę czasu

Rozumiem taki fakt, lecz aby popchnąć sprawę do przodu można wykonać wpłatę za zegarek w stali i później do końca terminu wpłat ewentualnie dopłacić za PVD, a tak to jeden się ogląda na drugiego bo: ma jeszcze czas.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Topsz... Masz rację. Wpłacę pieniądze dziś wieczorem na PVD. Najwyżej jak coś, to napiszę do Jimiego o to, żeby pomniejszył tą kwotę do stali i mi oddał resztę, jeśli twierdzisz, że ludzie nie wpłacają, bo ja nie wpłaciłem. :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hendrix ale co tu bedzie do oddawania jak jeszcze druga czesc wplaty za zegarek bedziesz musial zrobic :(

Pozdrawiam,

Janek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem się nie wypowiadać ale jakoś nie potrafię:

Wszyscy zainteresowani otrzymali wiadomość o wpłatach 12 października do chwili obecnej mineło już 2 tygodnie a przecież nie było to zaskoczenie, iż takie wpłaty trzeba będzie wykonać i każdy zapisujący się na listę wiedział, iż prędzej czy później trzeba będzie wykonać przelew.

Ja bym nie był aż tak radykalny. Jednak zmieniliśmy zasady w trakcie gry. Najpierw mowa była, że wpłacamy połowę, a resztę później, więc płatność w dwóch ratach. Obecnie w jednej :( . Rozumiem, że ktoś może nie być od razu na to przygotowany.Poza tym była informacja, że część osób może wpłacić dopiero po pierwszym. Zatem, odczekajmy zgodnie z deklaracjami. Data 9 listopada wydaje się rozsądna :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak drugą część, jak całość wpłacamy? :(

Już poszedł przelew ;P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wpłacamy 100% bo sobie niektórzy robili jaja z tematu ... deklarowali się ...cuda na kiju obiecywali .. i co ? Albo powiedzieli że nakupowali innych zegarków, albo zapomnieli o temacie , albo stwierdzili że coś im się tam nie podoba.

100 % to NASZE zabezpieczenie ze się nikomu nie odwidzi nagle zegarek i będę musiał oddawać zaliczkę a cały projekt SZLAG TRAFI , czas spędzony nad zegarkiem bezpowrotnie zostanie zmarnowany, mnie krew zaleje i się przekręcę.

Chciałem na początku system zaliczkowy wprowadzić , ale jak zobaczyłem podejście niektórych , i jak w temacie mi piaskownicę zaczęli urządzać, to stwierdziłem ze dla NASZEGO DOBRA wpłacamy po 100 %.

Większości z nas naprawdę zależy na finalizacji, i to z szacunku do samych siebie powinniśmy wpłacić całą sumę.

Jesteśmy dorośli i rozumni, więc podejmujemy pewne decyzje chyba świadomie znając dalsze konsekwencje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Puściłem właśnie drugą część wpłaty bo post o tym że wpłacamy już całość jakoś mi umknął. Dobrze, że się odezwałem :(

Pozdrawiam,

Janek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem krótko:

Bez gadania i zbędnego marudzenia :)

Jeśli są zainteresowani, to muszą się stosować do zasad i już, bo wiecznie nie będziemy czekać na niezdecydowanych!

Zasady są proste i zostały już wcześniej napisane :) Dlatego radzę śledzić ten temat :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jimi Jump Wyslalem Tobie zapytanie na maila w sprawie cennika MC, bo jak widze PW masz zapchane :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzę ... sprawdzam, myślę ... muszę jutro wykonać parę telefonów .... to będą trudne telefony :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jimi Jump Wyslalem Tobie zapytanie na maila w sprawie cennika MC, bo jak widze PW masz zapchane :(

Hmm... Razem z Jimim dyskutujemy nad tym...

Czyżby jakaś promocja ze strony MC? Ostatnie sztuki?

Nie chce krakać, ale faktycznie za długo się zastanawiamy z naszym projektem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odpowiedziałem Ci Smyr !

... tak czy siak ... wpłacać kasę proszę po staremu, najwyżej te 22 złote dołączę do każdej paczki !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... tak czy siak ... wpłacać kasę proszę po staremu, najwyżej te 22 złote dołączę do każdej paczki !

Jasna sprawa... oby tylko sie nie okazalo ze sie spoznilismy z tematem... Pozdro!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spokojnie chłopaki, moim zdaniem może to też być (ale nie musi) - chwyt marketingowy ze strony MC.

Zwyczajnie zbliża się koniec roku i jak większość firm, stara się robić promocje itp. aby towar szybciej się sprzedał.

Zawsze tak jest. Jeśli się coś marnie sprzedaje przez jakiś czas lub cały rok, to pod koniec roku obniża się ceny :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fakt, zajrzalem do ich najnowszego katalogu i widze ze sa tylko 3 kolory... Zajrzalem na strone glowna i... sa wszystkie... Slabo maja to zorganizowane :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór. Sadzę, że należy poważnie rozważyć skrócenie terminu oczekiwania na ostateczne decyzje o wpłatach. Jeszcze dwa tygodnie czekania, to może być o dwa tygodnie za wiele. O ile już nie jest :( Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym nie był aż tak radykalny. Jednak zmieniliśmy zasady w trakcie gry. Najpierw mowa była, że wpłacamy połowę, a resztę później, więc płatność w dwóch ratach. Obecnie w jednej :rolleyes: . Rozumiem, że ktoś może nie być od razu na to przygotowany.(..)

Pozwolę sobie zauważyć, że temat trwa już PONAD ROK i wiele osób zapisało się na zegarek już ładnych parę miesięcy temu. Skoro przez tyle miesięcy nie potrafili odłożyć na zegarek to tymbardziej tydzień czy dwa nie zrobią im różnicy. Nie zdziwię się jak większość z tych osób, które nie wpłaciły (poza poza tymi z którymi jest kontakt w tym wątku) nie wpłaci pieniędzy nawet do 9 listopada i tylko niepotrzebnie przedłużą czas realizacji projektu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Zatem, odczekajmy zgodnie z deklaracjami. Data 9 listopada wydaje się rozsądna

Wcześniej również został ogłoszony termin wpłat 2 tygodnie max.

Jednak w obecnej sytuacji oczywiście należy poczekać do 9 listopada. Zależy mi na jasności sytuacji, a na chwilę obecna tak naprawdę nie wiemy czy mamy 50 chętnych czy nie ? Piszę tak ponieważ w momencie gdy definytywnie zabraknie nam chętnych, ponownie roważę możliwość zakupu jeszcze jednej sztuki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sytuacja teraz przypomina tę znaną w dziale ,,Sprzedam"

Potencjalny kupujący pisze ,,rezerwacja!!!" i buduje napięcie wśród pozostałych obserwatorów tematu, aż do momentu gdy ( zazwyczaj mija termin rezerwacji, albo) napisze ,,Zwalniam rezerwację".

Zwykle z tego nic nie wynika, przedmiot kupuje i tak kto inny, czytaj- zdecydowany na zakup, wiedzący ile ma kasy w portwelu.

Niektórzy sprzedający wykluczają rezerwacje, wiedząc że to przedłuża tylko cały proces sprzedaży.

Dlatego wzywam osoby zainteresowane zakupem zegarka forumowego i do tej pory wykazują małą aktywność, by wyraźnie i głośno zadeklarowały: ,,BIORĘ!!!"

A listę ostatecznie zamknąć 9 listopada. (Miała być zamknięta 31 października).

,,Zauważyliście, że każdy jadący wolniej od nas to palant, a szybciej - szaleniec? (George Carlin)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

CZeść, moja sztuka nr 46 odlicza się dzisiejsza wpłatą :rolleyes:. Pozdrawiam. Dziękuję że czekaliście.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

CZeść, moja sztuka nr 46 odlicza się dzisiejsza wpłatą :rolleyes:. Pozdrawiam. Dziękuję że czekaliście.

Jak tylko odnotuję wpłatę to zaktualizuję listę :)

===================

Aktualna lista:

1. DjSamerA - ZAPŁACONE (STAL)

2. Jimi Jump - ZAPŁACONE (PVD)

3. _Łukasz - ZAPŁACONE (STAL)

4. wieslaws - ZAPŁACONE (STAL)

5. bogdancz - ZAPŁACONE (STAL)

6. vvv - ZAPŁACONE (STAL)

7. hendrix89 - ZAPŁACONE (PVD)

8. IqSebcio - ZAPŁACONE (PVD)

9. Budrys0 - ZAPŁACONE (STAL)

10. Bosman - ZAPŁACONE (PVD)

11. Obłomow - ZAPŁACONE (STAL)

12. rob rz - ZAPŁACONE (STAL)

13. nillu - ZAPŁACONE (STAL)

14. publisher - ZAPŁACONE (STAL)

15. trebor444 - ZAPŁACONE (PVD)

16. Chorwat - ZAPŁACONE (STAL)

17. Kosh777 - ZAPŁACONE (STAL)

18. Marcinkowski - ZAPŁACONE (PVD)

19. ejoker - ZAPŁACONE (PVD)

20. Pinus - ZAPŁACONE (STAL)

21. MaZoK - ZAPŁACONE (STAL)

22. gourmet

23. trebor444 - ZAPŁACONE (PVD)

24. Tubabi - ZAPŁACONE (PVD)

25. an-sus

26. lob - ZAPŁACONE (STAL)

27. Mikołaj N

28. mihumor - ZAPŁACONE (PVD)

29. czwartywymiar

30. Radoha - ZAPŁACONE (STAL)

31. lk82

32. Marcinkowski - ZAPŁACONE (STAL)

33. Pionier - ZAPŁACONE (STAL)

34. Pionier - ZAPŁACONE (STAL)

35. Pionier - ZAPŁACONE (STAL)

36. Shymel - ZAPŁACONE (PVD)

37. panomeik

38. Ewas1 - ZAPŁACONE (STAL)

39. szjab - ZAPŁACONE (PVD)

40. oprzemyslaw - ZAPŁACONE (STAL)

41. lfkp - ZAPŁACONE (STAL)

42. marek2 - ZAPŁACONE (STAL)

43. Nasir

44. Kazio - ZAPŁACONE (PVD)

45. Sąsiad

46. Antiquarius.Maximus

47. smyr - ZAPŁACONE (STAL)

48. Piotr1974

49. wally - ZAPŁACONE (STAL)

50. Dariusz Cwajda

STAL: 26 sztuk

PVD: 13 sztuk

11 osób nie wykonało przelewu - czekamy na wpłatę!

=========================================================================

UWAGA!

Ostateczny termin (deadline) na wpłatę zarezerwowanego zegarka upływa: 9 listopada 2011 roku!.

Osoby, które jeszcze nie wpłaciły otrzymają 2 razy PW (1 - upomnienie, 2 - kolejne upomnienie i ostrzeżenie o wykreśleniu z listy).

Jeśli po tym terminie nie otrzymamy wpłaty, osoba zostanie ostatecznie wykreślona z listy chętnych, a numer zegarka, który był zarezerwowany - będzie ponownie udostępniony do zarezerwowania!

Od razu ostrzegam: Nie będą uwzględniane tłumaczenia typu: "Nie wiedziałem", "Nikt mnie nie poinformował", "Nie mam jeszcze pięniędzy" itp.

Z każdą osobą się kontaktujemy, więc nie ma możliwości pominięcia kogokolwiek z listy. Nam również zależy, aby projekt przeszedł do etapu realizacji...

Przypominam również, że listwa rezerwowa jest nadal otwarta i chętni na zegarki są mile widziani :) Lista ta znajduje się tutaj

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak tylko odnotuję wpłatę to zaktualizuję listę :)

===================

Aktualna lista:

1. DjSamerA - ZAPŁACONE (STAL)

2. Jimi Jump - ZAPŁACONE (PVD)

3. _Łukasz - ZAPŁACONE (STAL)

4. wieslaws - ZAPŁACONE (STAL)

5. bogdancz - ZAPŁACONE (STAL)

6. vvv - ZAPŁACONE (STAL)

7. hendrix89 - ZAPŁACONE (PVD)

8. IqSebcio - ZAPŁACONE (PVD)

9. Budrys0 - ZAPŁACONE (STAL)

10. Bosman - ZAPŁACONE (PVD)

11. Obłomow - ZAPŁACONE (STAL)

12. rob rz - ZAPŁACONE (STAL)

13. nillu - ZAPŁACONE (STAL)

14. publisher - ZAPŁACONE (STAL)

15. trebor444 - ZAPŁACONE (PVD)

16. Chorwat - ZAPŁACONE (STAL)

17. Kosh777 - ZAPŁACONE (STAL)

18. Marcinkowski - ZAPŁACONE (PVD)

19. ejoker - ZAPŁACONE (PVD)

20. Pinus - ZAPŁACONE (STAL)

21. MaZoK - ZAPŁACONE (STAL)

22. gourmet

23. trebor444 - ZAPŁACONE (PVD)

24. Tubabi - ZAPŁACONE (PVD)

25. an-sus

26. lob - ZAPŁACONE (STAL)

27. Mikołaj N

28. mihumor - ZAPŁACONE (PVD)

29. czwartywymiar

30. Radoha - ZAPŁACONE (STAL)

31. lk82

32. Marcinkowski - ZAPŁACONE (STAL)

33. Pionier - ZAPŁACONE (STAL)

34. Pionier - ZAPŁACONE (STAL)

35. Pionier - ZAPŁACONE (STAL)

36. Shymel - ZAPŁACONE (PVD)

37. panomeik

38. Ewas1 - ZAPŁACONE (STAL)

39. szjab - ZAPŁACONE (PVD)

40. oprzemyslaw - ZAPŁACONE (STAL)

41. lfkp - ZAPŁACONE (STAL)

42. marek2 - ZAPŁACONE (STAL)

43. Nasir

44. Kazio - ZAPŁACONE (PVD)

45. Sąsiad

46. Antiquarius.Maximus

47. smyr - ZAPŁACONE (STAL)

48. Piotr1974

49. wally - ZAPŁACONE (STAL)

50. Dariusz Cwajda

STAL: 26 sztuk

PVD: 13 sztuk

11 osób nie wykonało przelewu - czekamy na wpłatę!

=========================================================================

UWAGA!

Ostateczny termin (deadline) na wpłatę zarezerwowanego zegarka upływa: 9 listopada 2011 roku!.

Osoby, które jeszcze nie wpłaciły otrzymają 2 razy PW (1 - upomnienie, 2 - kolejne upomnienie i ostrzeżenie o wykreśleniu z listy).

Jeśli po tym terminie nie otrzymamy wpłaty, osoba zostanie ostatecznie wykreślona z listy chętnych, a numer zegarka, który był zarezerwowany - będzie ponownie udostępniony do zarezerwowania!

Od razu ostrzegam: Nie będą uwzględniane tłumaczenia typu: "Nie wiedziałem", "Nikt mnie nie poinformował", "Nie mam jeszcze pięniędzy" itp.

Z każdą osobą się kontaktujemy, więc nie ma możliwości pominięcia kogokolwiek z listy. Nam również zależy, aby projekt przeszedł do etapu realizacji...

Przypominam również, że listwa rezerwowa jest nadal otwarta i chętni na zegarki są mile widziani :) Lista ta znajduje się tutaj

Odnośnik do listy rezerwowej nie działa...:) :) :):rolleyes:

,,Zauważyliście, że każdy jadący wolniej od nas to palant, a szybciej - szaleniec? (George Carlin)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak mi się marzy ten zegarek na święta... :rolleyes: Myślę, że nie jestem jedyny. Panowie śmiało, wpłacać, wpłacać i niech zaczną się tworzyć te czasomierze :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.