Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Jimi Jump

Rosyjski Zegarek Forumowy - Temat Finalny / Zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli motylek to tylko z zabezpieczeniem. Z takiego raczej nie skorzystam szczególnie, że będzie dodatkowy pach od Pattini, który raczej na pewno jakością pobije to to a cena podobna :angry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jestem zdania, że motylek to taki jak w np. certinach, a to jest takie jak w tissotach le locle i takiego bym nie chciał.

W sensie, że takie to tak:

s02ox.jpg

Nie musi być takie ale chodzi mi ogólnie o to by było na przyciski, a nie na zatrzaski :angry:

Pozdrawiam,

Janek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jestem zdania, że motylek to taki jak w np. certinach (...)

Nie musi być takie ale chodzi mi ogólnie o to by było na przyciski, a nie na zatrzaski :angry:

Fakt niezaprzeczalny. Lepsze rozwiazanie to przyciski. Fajnie byloby miec takie zapiecie bo i pasek sie mniej niszczy i wygodnie sie go zapina. Jesli nawet nie przejdzie pomysl z motylkiem od MC to moze moznaby pomyslec o takiej zapince (dla chetnych) do Pattiniego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi się osobiście nie podoba ten pasek, nadal jestem za paskiem pattiniego :angry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Większość z nas i tak zamawia pasek od Pattiniego (osobny wątek) więc może nie kombinujmy już z tym zapięciem od MC które jest wątpliwej jakości.

Tak jak pasek tak i motylka dla chętnych można kupić osobno zakładając kolejny wątek tym samym nie przedłużając realizacji naszego zamówienia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Motylek fajna rzecz, ale to wygląda lekko tandetnie. Sam pasek byłby ok, ale tak jak ktoś zauważył już, bierzemy paski od Pattiniego, dlatego raczej te będą zbytecznym wydatkiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie racja paski Pattiniego maja renomę, a paski MC wiadomo, że są dość słabe. Może lepiej nie kombinować z kolejnym paskiem szczególnie, że dane zapięcie nie będzie pasowało do wszystkich pasków bo jednak paski różnią się co do szerokość w zapięciu.

Zawsze można jak już dojdzie zegarek paski Pattiniego zrobić kolejne zamówienie albo na same zapięcia albo i zapięcia i paski co przy okazji przedłuży radość z zegarka :angry: Bo nie wiem jak Wam ale mnie się po jakimś czasie zegarek nudzi i np. zmiana paska powoduje, że na nowo się nim cieszę

Pozdrawiam,

Janek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po czym i tak większość będzie trzymać zegarek w pudełku zamiast na przegubie :angry:

Atlantic Worldmaster, Black Mako, Bulova, Zodiac, Fero Feldmann, Cornavin, Moscow Classic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Większość z nas i tak zamawia pasek od Pattiniego (osobny wątek) więc może nie kombinujmy już z tym zapięciem od MC.

Podpisuję się pod tym, jak najmniej kombinacji :angry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uważam , ze najważniejsza jest w miarę szybka realizacja projektu - czytaj zegarek. Każda dyskusja, nie daj Boże ankieta, to kolejne oczekiwanie. Jestem za standardowym zapięciem (ze względu na przewidywaną "jakość" części skórzanej), choć mam zegarek z motylkowym i nie narzekam na zatrzaski od certiny.

Do czasu realizacji zamówienia u Pattiniego - wystarczy standardowy.

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi również ten pokazany nie jest potrzebny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Również jestem za tym, żeby niczego już nie zmieniać. Osobiście nie jest mi to potrzebne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie racja paski Pattiniego maja renomę, a paski MC wiadomo, że są dość słabe. Może lepiej nie kombinować z kolejnym paskiem szczególnie, że dane zapięcie nie będzie pasowało do wszystkich pasków bo jednak paski różnią się co do szerokość w zapięciu.

Zawsze można jak już dojdzie zegarek paski Pattiniego zrobić kolejne zamówienie albo na same zapięcia albo i zapięcia i paski co przy okazji przedłuży radość z zegarka :angry:

Popieram powyższe stanowisko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Popieram powyższe stanowisko.

Popieram poparcie przedmówcy .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:angry: Rozumiem ... ok, czyli nie chcecmy a jak chcemy to tylko z zabezpieczeniem na przyciski,

A gdyby zamówić gdzieś 50 zapięć motylkowych stalowych i w czarnym kolorze ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyżby postawili jakieś ultimatum co do tego paska, że tak przy nim jesteś? :angry: czy po prostu podoba Ci się ? :angry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tam zamówiłem dwa paski Pattini więc za dodatkowy ruski podziękuje - poza tym standardowy pasek MC przyda mi się do Parnisa :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakie tam ultimatum ?! :P Nie odważyli by się ! :P

Nie obstaję przy pasku, jest mi totalnie obojętny, bardziej interesowało by mnie samo zapięcie w stalowej wersji i pvd. tak samo zwykłe zapięcie pvd do Pattiniego !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro uskok rezygnuje ? To chyba tak ... ale musi ON SAM OFICJALNIE Potwierdzić mi ten news ! numerek 43 byłby do wzięcia. Jeszcze sprawdzę jak się miała sprawa listy rezerwowej...

No i na liście rezerwowej ... nikogo nie było ... a kto był to się już załapał

Jak się mylę ... to mnie poprawcie :P

Cześć,

Bardzo spodobał mi się Wasz forumowy zegarek.. pewnie już wszystko zajęte, ale gdyby ktoś się wykruszył to ja z chęcią kupię jedną sztukę..

pozdr,

I.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj ... no przykro mi bardzo ... na obecną chwilę wszystko jest już kupione i opłacone, ale śledź temat ... być może za jakiś czas będziemy coś kolejnego ciekawego klecić :P

Mam parę pomysłów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jimi Jump -> kiedy mniej więcej z Twoich szacunków powinniśmy otrzymać informację "zlecenie przyjęte do realizacji" ? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z momentem podpisania umowy ... dalej czekam na papierek od MC. Ale mówią że lada dzień i będzie oficjalnie przyjęte zlecenie.

Nieoficjalnie już po mału szykują się do roboty :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A gdyby zamówić gdzieś 50 zapięć motylkowych stalowych i w czarnym kolorze ?

Jestem baaardzo na TAK. Posiadam zapiecie motylkowe Certiny i nie wyobrazam sobie ponownego przejscia na zapinanie tradycyjne. Chetnie kupie taka nawet do standardowego paska MC.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.