Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Jimi Jump

Rosyjski Zegarek Forumowy - Temat Finalny / Zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Yes,yes,jest !!! Piękna rzecz ! Dzięki wszystkim a szczególne Jimiemu i DJSamera.Jesteście wielcy.Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dawajcie jakieś zdjęcia koledzy :-)

Bardzo fajnie wyszedł Wam ten projekt. W sumie żałuję, że zrezygnowałem z niego gdzieś na początku pomysłu.

Wersja PVD jest niesamowita.

Pozdrawiam i gratuluję Wam cierpliwości i naprawdę udanego projektu.

The sun is the same in a relative way but you're older,

Shorter of breath and one day closer to death.

Pink Floyd, Time

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zrobione na szybko zaraz po zmnianie paska i porównanie wielkości z Luminoxem, którego akurat tego dnia nosiłem:

44d7d2edbf486694med.jpg

Niestety zdjęcie robione sokowirówką :lol: SE K800i, nic lepszego nie mam.

Zegarek jest bardzo dobrze wykonany.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiejsze wysyłki:

3. 646301703470

4. 646301703463

5. 646301703456

6. 646301703449

9. 646301703432

11.646301703425

12.646301703418

13.646301703401

14.646301703395

Pozdrawiam

Tomasz Gmaj

Moscow Classic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój też doszedł dziś rano, moje pierwsze wrażenie wielki wow, które ciągle się utrzymuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po drugich ogledzinach napisze tak : jakaś " pomroczność jasna " mnie dopadła jak go pierwszy raz oglądałem na chwile obecna definitywnie stwierdzam że baaaaaardzo mi się podoba.

Sam zegarek to jeszcze nic, oprawa do niego również robi wrażenie , super pudło, kupon rabatowy... Kolega MC odwalił kawał dobrej marketingowej roboty.

Pach ( a w zasadzie pachy) od Pattiniego również robi wrażenie, napewno zostanę stałym klientem.

Jeszcze raz również dziękuje naszemu kierownictwu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest pytanie, jest odpowiedź.... Wczoraj swoją drogę rozpoczęły nr:

...

20,

.....

Pozdrawiam serdecznie

Tomasz Gmaj

Moscow Classic

Wysłałem PW w sprawie braku śladów aktywności kuriera

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj dotarł takze i do mnie. Nie byłem zaskoczony , gdyz z opisow i ze zdjeć wiedzialem, czego sie spodziewac. Zegarek jest bardzo ładny, a te lekko sferycczne szkieło nadaje mu elegancji :) Jest super! Dziekuje jeszce raz. Jimi i DjSamera wykazali wiele wytrwalosci i cierpliwosci, mozecie byc z siebie zadowoleni albo wręcz dumni :) Dziekuje takze Tomaszowi z MC za sympatyczne zaaangazowanie sie na forum. Na koniec dwie uwagi: u mnie tez wystepuje niecentrycznosc tarczy, druga sprawa to pytanie dotyczace certyfikatu z MON-u. Moze udostepnisz nam Jimi kopie , abysmy mogli sobie wydrukowac. Pozdrawiam , Antek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Także chciałbym podziekować naszym koordynatorom za udany projekt i wytrwałość. Otoczka zrobiona przez MC robi wrażenie, opakowanie, zniżki naprawdę na plus (na pewno skorzystam :) ). Sam zegarek wyszedł nieziemsko, tak go sobie wyobrażałem. Fajnie cyka, aż da się zapomnieć wsłuchując. Potwierdzam też przesunięcie tarczy sekundnika o około 0,5- 0,75 mm. Normalnie użytkując jest to niezauważalne, ale jesli ktoś się przygląda i ma świra na punkcie symetryczności te skrzydełka troszę lecą. Mimo wszystko uważam że stosunek cena/jakość jest niezły! Pasek od Pattiniego też miło mnie zaskoczył swoją grubością :)Jak będę w rodzinnym domu pocykam trochę tematycznych fotek. Pewnie znajdę jakieś mapy, kordzik albo pamiątkowe tablice i odznaczenia taty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój też dotarł wczoraj, bardzo ładnie się prezentuje jest to mój pierwszy zegarek mechaniczny ;),

zwłaszcza super wygląda z grubym paskiem Pattiniego bo i zegarek swoje waży i słusznej grubości jest.

Podziękowania dla wszystkich zaangażowanych w projekt :)

post-39316-0-74296900-1337435207_thumb.jpg

post-39316-0-32994500-1337435218_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Yakovlev

Czy ktoś ze szczęśliwych posiadaczy mógłby ostrożnie otworzyć dekielek i pokazać mechanizm ?

Będę bardzo wdzięczny.

Z góry dziekuję :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolega taki żart sobie zrobił.

Po dwóch dniach noszenia powiem, że to kawał sprzętu szczególnie przy szczupłym nadgarstku. Normalnie na takiego Big Pilota chyba bym się nie zdecydował. Ale teraz uważam, że z uwagi na funkcjonalną proweniencje lotniczą ma prawo taki być i już sie do tego przyzwyczaiłem.

Koronka nie przeszkadza, chyba dzięki sporej grubości kopercie. A nakręcanie jaka przyjemność :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A po co zakładać, że ta gwarancja się przyda? W sumie fajnie zobaczyć co to to jest ta mołnia, jak ktoś jeszcze nie miał w rękach :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój zegarek doszedł ( 49/55 ) i jest świetny.

Serdeczne dzięki dla prowadzących temat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zegarek odebrany super!!! Wogóle cale opakowanie zegarka wymiata dzieki DjSamera i Jimi Jump :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Patrzę na zdjęcia i coraz bardziej żałuję że się nie zapisałem. Wielki pokłon dla organizatorów przedsięwzięcia za determinację i doprowadzenie projektu do szczęśliwego finału!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo duże podziękowania dla DjSamera i Jimi Jumpa

To mój pierwszy tak świadomy i wyczekiwany zakup

teraz juz będzie z górki

Pozdrawiam jesze raz koordynatorów

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DjSamerA, Jimi Jump wielkie dzięki.Zegarek rewelacja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam nadzieję, że dzisiaj dojdzie do mnie pierwszy zegarek.

Można prosić o nr paczki zerknę wtedy czy jest w pobliżu :)

PS

Dziękuję dostałem już informację na priva

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dostałem, żona w szoku :unsure:, że okołozegarkowe klimaty lepsze niż w jej TH. Ja poślinię się do soboty, zanim go zobaczę. Z podziękowaniem dla wszystkich zaangażowanych w projekt.:rolleyes:

Bez komercyjnych www :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.