Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

asiabt13

pomocy

Rekomendowane odpowiedzi

odkupilam zegarek na prezent i nie chce sie osmieszyc.podobno jest bardzo drogi i markowy,ale ja kompletnie sie nie znam.maz jest znawca zegarkow,ma ich troszke wiec nie chce wyjsc na idiotke,ktorej mozna wcisnac byle co.POMOCY!!! jest to oryginalny breitling czy nie ??? to co na nim pisz to "zegarek breitling special edition certified chronometer for bentley motors A25362

post-39245-0-70502900-1308331967_thumb.jpg

post-39245-0-49741400-1308331980_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jest tania podróba , nadająca się do kosza na śmieci !!!

nie daj Bóg , dawać komuś w prezencie !

PS

oryginał kosztuje ponad 10 000pln

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie można wyrzucać ot tak do kosza ! Baterię wcześniej trzeba wyjąć i oddać do utylizacji !

Pozdrawiam

Piotr

Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oryginalny jest drogi, ten tutaj bez wartości- marnej jakości podróbka :D

,,Zauważyliście, że każdy jadący wolniej od nas to palant, a szybciej - szaleniec? (George Carlin)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aż wygrawerowali na nim "zegarek breitling...", żeby się nikt nie pomylił :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

odkupilam zegarek na prezent i nie chce sie osmieszyc.podobno jest bardzo drogi i markowy

Porównaj kwotę, jaką za niego zapłaciłaś z kwotą, którą trzeba wyłożyć za oryginał(ponad 10 tys. zł), a odpowiedź na pytanie, czy jest oryginalny znajdzie się sama... :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziekuje wszystkim za odpowiedz i opinie :D Panowie,w takim razie powiedzcie czym mozna odroznic podrobe od autentyku??? Chodzi mi juz o jakiekolwiek zegarki :)Jest na to jakis sposob dla takich ludzi jak ja- nie szpecow ??? Nie podam kwoty jaka zaplacilam za ten zegarek,ale nie bylo to malo jak dla mnie.Wlasciciel twierdzil,ze ma go juz kilka lat wiec dlatego sprzedaje po takiej cenie.Nabralam sie widocznie,ale coz...juz go nie oddam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...Jeśli się nie znasz, to kupuj tylko i wyłącznie po oględzinach w renomowanym zakładzie zegarmistrzowskim.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... kupuj tylko z zaufanego, pewnego źródła i ostrożnie podchodź do okazji cenowych - żeby była okazja, to ktoś musi dopłacić - cudów nie ma.

• Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem ;)
  • Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&Promaster
  • Aktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana):
  • Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

taka sama okazja , jak auto Diesel 15 letni z przebiegiem 90 000 km, bo dziadek tylko do kościoła , i to nie w każdą niedzielę :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Breitling piękna rzecz... niestety nie ten, tu

<script>time_is_widget.init({Łódź__Poland_z733:{}});</script>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok,dziekuje :D Napewno skorzystam z rad :) Do uslyszenia w takim razie,pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziekuje wszystkim za odpowiedz i opinie :) Panowie,w takim razie powiedzcie czym mozna odroznic podrobe od autentyku??? Chodzi mi juz o jakiekolwiek zegarki :)Jest na to jakis sposob dla takich ludzi jak ja- nie szpecow ??? Nie podam kwoty jaka zaplacilam za ten zegarek,ale nie bylo to malo jak dla mnie.Wlasciciel twierdzil,ze ma go juz kilka lat wiec dlatego sprzedaje po takiej cenie.Nabralam sie widocznie,ale coz...juz go nie oddam :)

Patrząc na to coś, bo ciężko ten produkt nazwać zegarkiem, na zdjęciach z daleka widać że jest to podróbka, a co dopiero na żywo. Tej klasy zegarki są przepięknie zrobione. A ten nie. Podczas zakupów tak zwanych "okazji" należy zawsze kierować się rozumem a nie sercem. Jak Ktoś wyżej napisał od tego są zegarmistrzowie :)

W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał:

... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.