carlito1 59 #1 Napisano 30 Czerwca 2011 Przed Wami absolutny TOP Certiny, zegarek który został przeze mnie zakupiony zupełnie spontanicznie - zauroczył mnie. Ktoś by powiedział, Certina za takie pieniądze? Trzeba być chorym. No to jestem Uwielbiam ten zegarek : Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #2 Napisano 30 Czerwca 2011 okazały zegarek zawodowe foty, fajne kadry ale mało bo sporo dublujesz. Światło jak zwykle klasa 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #3 Napisano 30 Czerwca 2011 Następny co gubi szkiełka od zegarków... Świetna ta Cytryna, bez względu na cenę! Zdjęcia Michał klasa, ale mało urozmaicone. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #4 Napisano 30 Czerwca 2011 ale mało bo sporo dublujesz. ...ale mało urozmaicone.Zdjęcia cyknięte na szybko 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 12 #5 Napisano 30 Czerwca 2011 Rzeczywiście piękna ta Cytryna. Podoba mi się... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hakan 0 #6 Napisano 30 Czerwca 2011 A do czego ten przycisk z boku? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #7 Napisano 30 Czerwca 2011 Do zmiany daty. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sylwester 0 #8 Napisano 30 Czerwca 2011 Noooo super zegareczek a zdjęcia też 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #9 Napisano 30 Czerwca 2011 Bardzo fajna Certinka - od kiedy pamiętam moje nieświadome jeszcze zainteresowanie zegarkami to już ten model budził we mnie emocje A ponieważ wiem, że Michał dobrze znosi krytykę i mobilizuje go ona do pracy to napiszę szczerze, że zdjęcia nie specjalne - sorry widziałem znacznie lepsze w wykonaniu Michała. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #10 Napisano 1 Lipca 2011 Cześć Bartek Oczywiście, że dobrze znoszę krytykę, i jest mi ona potrzebna, tym bardziej, że dopiero tak naprawde zaczynam przygodę z aparatem. Rzecz jasna postaram się poprawić 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dasiek7 16 #11 Napisano 1 Lipca 2011 fajny zegareczek.......fajny......musial Cie niezle zauroczyc ze kupiles chronographa? chyba w wiekszosci posiadasz zegarki bez chrono 0 " tylko Seiko " Damian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #12 Napisano 1 Lipca 2011 Lubię chronography, wkrótce w galerii kolejne... 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SIRLUKE1 1846 #13 Napisano 1 Lipca 2011 sorry widziałem znacznie lepsze w wykonaniu Michała. Pewnie były to zdjęcia Lubej Michała Michał zegar miodzio, szczególnie wydłużona sekunda i nakładane indeksy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frytejro 3 #14 Napisano 1 Lipca 2011 Ja uwazam ze lepiej kupic piekna cetrine niz w podobnej cenie byle jak wygladajacego łocze "bardziej piramidowych marek". Tez bym postapil tak jak Ty i nie uwazam ze jestes szalony | - zdjecia widze na komorce i wygladaja ok heehehe a sam zegarek jest ladny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dasiek7 16 #15 Napisano 1 Lipca 2011 Lubię chronography, wkrótce w galerii kolejne... ja bede czekal na fotki GSa jak juz sie zdecydujesz kupic 0 " tylko Seiko " Damian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #16 Napisano 1 Lipca 2011 Fotki rewelacyjne. Zegarek spoko ale tylko spoko , jakoś mega nie przemawia do mnie ten model. Na zdjęciach szczególnie Twoich prezentuje się zdecydowanie lepiej niż w realu. Pozdrawiam 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #17 Napisano 1 Lipca 2011 ja bede czekal na fotki GSa jak juz sie zdecydujesz kupic Nudzisz, nudzisz, i wynudzisz 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #18 Napisano 1 Lipca 2011 Michał zdjęcia coraz lepsze.na duży +jest to, że WB ustawiasz sam.Jeszcze trochę i piękne panie będą do Ciebie się ustawiały w kolejce 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #19 Napisano 2 Lipca 2011 Dzięki Darek. Jeszcze trochę i piękne panie będą do Ciebie się ustawiały w kolejce Jeszcze troche? Piękne panie od zawsze za mną sznurem 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #20 Napisano 2 Lipca 2011 Michał, wiesz jak Ciebie lubię, szczególnie za skromność :) 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #21 Napisano 2 Lipca 2011 Na powodzenie wśród płci pięknej nigdy nie narzekałem 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #22 Napisano 31 Stycznia 2012 Uploaded with ImageShack.us 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blake 4 #23 Napisano 1 Lutego 2012 Carlito mogę wiedzieć jakim sprzętem robisz te foty? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość darekmp3 #24 Napisano 1 Lutego 2012 Canon EOS 5D Mark II 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blake 4 #25 Napisano 1 Lutego 2012 Canon EOS 5D Mark II i wszystko jasne dzięki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach