Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

to tamto

Sony Alpha DSLR-A300

Rekomendowane odpowiedzi

Kolego, nie pisz pod swoimi postami to pierwsze primo.

Proszę tylko wytłumacz jakim cudem zupełnia inna osoba z innym aparatem ma link do Twojej galerii zdjęć, bo już nic kompletnie nie rozumiem.

Na innym forum pisał ktoś inny o innym aparacie (ale tym samym modelu), ale podobynm nicku i podał link do Twojej galerii?'

Nikogo nie oskarżam ale "to się kupy nie trzyma".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety też jestem tego zdania.

Jestem skłonny uznać to za piramidalny zbieg przypadku, ale nie przy tłumaczeniu "bo tak nie jest".

Czekamy na merytoryczne odniesienie się do wszystkich wątpliwości które pojawiły się w wątku.

Pozdrawiam

P.

" Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem że na świecie jest tylu idiotów " - S.Lem

" Naród wspaniały, tylko ludzie k_rwy " - Marszałek J.Piłsudski

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z całym szacunkiem irytują mnie takie naciągane opinie, ferowane przez osoby które w pięć minut nie dochodząc prawdy do końca potrafią rzucać fałszywe oskarżenia.

"Osobiście uznaję zasadę, która mówi pokaż jakie zdjęcia robisz ,a nie czym robisz."

Tak uznaję w/w zasadę jak również wielu fotografów choć to nie robi ze mnie jak i wielu innych wyznawców owej zasady ludzi nieuczciwych, którzy rzerujac na ludziach wciskają "złom fotograficzny" bo takim jest aparat z przytoczonej opinii przez kolega VINZENTO.

Kolego na przyszłość,zanim znowu kogoś dotkniesz swoimi wyssanymi z palca opiniami i zaczniesz rzucać oskarżenia może,doczytaj dokładnie ogłoszenie zapytaj o szczegóły sprzedającego i wtedy zacznij wydawać opinie.

Pochopność często idzie w parze z barkiem obiektywizmu.

Pozdrawiam

Przepraszam za ewentualne błedy ale pisałem "nieco" poruszony!!!

Ok, aparat ma gwarancję? Kiedy został zakupiony i ile wykonałeś nim zdjęć?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja bym nie nazwał tego linczem co koledzy zrobili tylko kojarzeniem faktów:

1.

roberp1 pisze: "Jestem fotoamatorem i jestem zadowolony z zakupionego sprzętu"

robak pisze: "jastem zaawansowanym fotoamatorem i jestem zadowolony z zakupionego sprzętu"

2.

roberp1 pisze: "mogę polecić alfę zarówno początkującym jak i fotografom, którzy chcą rozbudować system o lepsze szkła"

robak pisze: ".mogę polecić alfe zarówno początkującym jak i fotografom ktorzy chcą rozbudować system o lepsze szkła"

3.

roberp1 pisze: "Robiłem zdjęcia wieloma zaawansowanymi kompaktami i jakość nawet z kitowego szkła jest bardzo dobra, szczególnie jeżeli chcemy coś ze zdjęciami zrobić w komputerze."

robak pisze: ".robilem zdjęcia wieloma zaawansowanymi kompaktami i jakość nawet z kitowego szkła jest dużo lepsza,szczególnie jezeli chcemy coś ze zdjęciami zrobić w komputerze."

4.

roberp1 pisze: "Osobiście uznaję zasadę, która mówi pokaż jakie zdjęcia robisz ,a nie czym robisz."

robak pisze: "jest zasada która mowi pokaż jakie zdjęcia robisz ,a nie czym robisz"

5.

roberp1 pisze: "Kilka zdjęć z alfy.

www.dfv.pl/gallery/members/robak.html"

robak pisze: "kilka moich zdjęć z alfy to zapraszam. www.dfv.pl/gallery/members/robak.html"

dziwisz się że wywołało to takie reakcje? bo ja nie. zasadę z punktu 4 stosuje wielu fotografów tylko że dziwnym zbiegiem okoliczności mamy tutaj słowo w słowo to samo. więc skoro treść się powtarza jak możesz się dziwić iż ludzie pomyśleli to samo o aparacie. koledzy wysunęli tutaj konkretne oskarżenia pod Twoim adresem a Ty oskarżasz ich o to że śmieli Ci zwrócić uwagę. zero wytłumaczenia tylko atak osób które zwróciły Ci uwagę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja od siebie dodam, że natrafiłem na tamtą stronę przez zupełny przypadek, nikogo o nic nie posądzam. Jednak ten sam adres galerii budzi podejrzenie, że autor jest ten sam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę że w tym momencie należało by przeprowadzić analizę kryminalistyczną. Odciski palców, bilingi itd, bo ktoś odważył się sprzedać aparat za niebotyczną sumę - całe 1000zl.

Panowie trochę powagi. Popatrzcie co się dzieję w dziale "Sprzedam" ile tam jest przewałek z zegarkami za grubą kasę .

Czy Wy tego nie widzicie ?

Czy wasz wzrok jest tak wybiórczy.

Nie znam sprzedającego, a robię zdjęcia małymi śmiesznymi compactami ale to jest jakaś "święta inkwizycja"

Proponuję małe spotkanie z dobrym psychoanalitykiem , a wszystko wróci do normy i wszyscy będziemy szczęśliwi.

STARUSZEK - myślę że prywatnie byśmy się polubili.

pozdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... Popatrzcie co się dzieję w dziale "Sprzedam" ile tam jest przewałek z zegarkami za grubą kasę .

Czy Wy tego nie widzicie ?

Czy wasz wzrok jest tak wybiórczy.

...

Proponuję małe spotkanie z dobrym psychoanalitykiem , a wszystko wróci do normy i wszyscy będziemy szczęśliwi.

...

To tak na poważnie? :) Kolejny raz mam problem ze zrozumieniem postu autora.

Aha, czyli oszukujmy się wszyscy dalej. To takie normalne na tym forum.

Nie wierzę w to co czytam. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chodzi o to co, kto i za ile chce sprzedać.

Chodzi o rzetelność opisu przedmiotu sprzedaży.

Na początku jest podane, że aparat był używany bardzo krótko jednocześnie z galerii autora wynika, że robił nim zdjęcia już w 2009 roku. Do tego dochodzą inne wątpliwości opisane wcześniej, a przecież zależy nam na tym aby na naszej giełdzie kupić to co znajduje się w opisie i nie martwić się, że zostaniemy delikatnie mówiąc wprowadzeni w błąd.

Nie kłóć się z idiotami - sprowadzą Cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolego "Pablos" jeśli po raz kolejny mnie nie rozumiesz to znaczy że nasze IQ bardzo się od siebie różni.

Teraz parę słów do kolegów "Pablos", "Robson 01" i "bolcik"(duża zdolność detyktywistyczna ) - może któryś z Was udowodnij że "roberp1" i "robak" to ta sama osoba. Nawet żeby (to do kolegi "bolcik") były te same cytaty to o niczym nie świadczy.

Jeden mógł przepisać od drugiego. Może skonsultujcie to z dobrym prawnikiem - na szczęście ja takiego mam w rodzinie.

Do "Pablos " twój cytat " Aha, czyli oszukujmy się wszyscy dalej. To takie normalne na tym forum.

Nie wierzę w to co czytam "

Człowieku zdaj sobie sprawę . że to jest właśnie walka o prawdę . Jestem pierwszy za tym żeby złodziejom i oszustom odrąbać rękę.Tylko nie na tej zasadzie że jednemu z Forumiczów nie udało się kupić tanio aparatu foto ( notabene nic szczególnego ) i rozkręcił spiralę opartą na jego mniemaniu. Niech udowodni że "roberp1" i "robak" ( mam nadzieję że nie będzie tego udowadniał księdzu Robakowi z Pana Tadeusza ") to ta sama osoba.

Pozdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie jedyne o co proszę to o kulturalną i podpartą argumentami dyskusję, aby nie trzeb było kasować lub zamykać wątku a tak się stanie w przypadku nieadekwatnych zachowań, z góry dziękuję .

cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy !

Piotr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zczytajcie w trybie serwisowym przebieg migawki podejzanego aparatu i bedzie po zawodach

czasem cos "cyka" a czasem cos "pika"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz parę słów do kolegów "Pablos", "Robson 01" i "bolcik"(duża zdolność detyktywistyczna ) - może któryś z Was udowodnij że "roberp1" i "robak" to ta sama osoba. Nawet żeby (to do kolegi "bolcik") były te same cytaty to o niczym nie świadczy.

Jeden mógł przepisać od drugiego. Może skonsultujcie to z dobrym prawnikiem - na szczęście ja takiego mam w rodzinie.

To pewnie również podanie tej samej galerii (nie podobnej)to czysty przypadek kolego "zdzisrod" (brak zdolności detektywistycznych)

Ja mam więcej prawników w rodzinie niż jednego ( :) ) tylko co to ma do rzeczy. A tak na marginesie, to w tym temacie powinien się wypowiedzieć najbardziej zainteresowany czyli założyciel posta i rozwiać wątpliwości.

I żeby przeciąć spekulacje - nie byłem i nie jestem zainteresowany kupnem tego aparatu.

Również pozdrawiam

Nie kłóć się z idiotami - sprowadzą Cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To pewnie również podanie tej samej galerii (nie podobnej)to czysty przypadek kolego "zdzisrod" (brak zdolności detektywistycznych)

Ja mam więcej prawników w rodzinie niż jednego ( :) ) tylko co to ma do rzeczy. A tak na marginesie, to w tym temacie powinien się wypowiedzieć najbardziej zainteresowany czyli założyciel posta i rozwiać wątpliwości.

I żeby przeciąć spekulacje - nie byłem i nie jestem zainteresowany kupnem tego aparatu.

Również pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam więcej prawników w rodzinie niż jednego ( :) )

Czy w randze byłego Ministra Sprawiedliwości też ?

Możemy się licytować ale przecież to nie oto chodzi. :)

Myślę że Tobie i mnie nie o to chodzi, nie wiem jaką miał galerię ani jeden ani drugi. Nie wchodzę w takie linki.

Dajcie dowody. Galeria do mnie nie przemawia. STARUSZEK - na razie nic się się dzieję , nie widzę powodów do niepokoju.

Jeszcze raz żeby było jasne. Pijaków za kierownicą , wszelkiego rodzaju złodziejstwa , pedofilii, i wszystkich rodzajów zachowań niezgodnych z prawem bardzo bym surowo karał ale nie opartych na podejrzeniach tylko na dowodach.

Jeśli dyskusja schodzi na zły poziom i zaczyna to denerwować Moderatorów to znaczy że nie jest dodrze.

pozdr.

Przy tej dyskusji słuchałem jednego utworu i to mnie relaksowało.

Myślę że wszyscy dyskutanci są po tej samej stronie ,czyli po stronie sprawiedliwości - tylko nikt nie chcę tek naprawdę wziąść tego ciężaru na własne sumienie.

Pozdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zdzisrod a wiesz kogo ja mam w rodzinie? mam zaczac wymieniac? co to ma wspolnego z tym tematem? zupelnie nic. ja nie mam zamiaru nic udowadniac to po pierwsze. po drugie jezeli uwazasz ze takie same cytaty przy takim samym aparacie o niczym nie swiadcza to bardzo mi przykro i faktycznie tak jak napisałeś wyżej Twoje IQ się różni bardzo od mojego czy innych uzytkownikow ktorzy sa bardziej podejzliwi. Oczywiscie ze mogl jeden od drugiego przepisac. spytaj się najlepiej w swojej rodzinie o cos takiego jak plagiat. juz to o czyms swiadczy.

wracajac do glownego tematu. wypowiedzialem sie w sposob jasny i przejrzysty co może budzić watpliwosci pozostałych kolegow z forum. nikogo nie oskarzalem wpisalem tylko kilka punktow budzacych zastrzeżenia. liczylem ze sam zainteresowany jakos to skomentuje podajac np date zakupu albo cokolwiek. niestety widac nie kwapi się aby podac sensowne argumenty a jedyne co widze to wysylanie do psychoanalityka, porownywanie IQ i powolywanie sie na rodzinę... nie o to tu chyba chodzi.

szybki edit:

"Pijaków za kierownicą , wszelkiego rodzaju złodziejstwa , pedofilii, i wszystkich rodzajów zachowań niezgodnych z prawem bardzo bym surowo karał ale nie opartych na podejrzeniach tylko na dowodach."

wiec albo oszukal mowiac ze jest w swietnym stanie aparat albo popelnil plagiat co tez jest karane. jestes sam sobie sprzeczny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy w randze byłego Ministra Sprawiedliwości też ?

Możemy się licytować ale przecież to nie oto chodzi. :)

Myślę że Tobie i mnie nie o to chodzi, nie wiem jaką miał galerię ani jeden ani drugi. Nie wchodzę w takie linki.

Dajcie dowody. Galeria do mnie nie przemawia. STARUSZEK - na razie nic się się dzieję , nie widzę powodów do niepokoju.

Jeszcze raz żeby było jasne. Pijaków za kierownicą , wszelkiego rodzaju złodziejstwa , pedofilii, i wszystkich rodzajów zachowań niezgodnych z prawem bardzo bym surowo karał ale nie opartych na podejrzeniach tylko na dowodach.

Jeśli dyskusja schodzi na zły poziom i zaczyna to denerwować Moderatorów to znaczy że nie jest dodrze.

pozdr.

Przy tej dyskusji słuchałem jednego utworu i to mnie relaksowało.

Myślę że wszyscy dyskutanci są po tej samej stronie ,czyli po stronie sprawiedliwości - tylko nikt nie chcę tek naprawdę wziąść tego ciężaru na własne sumienie.

Trochę pojadę off topowo, ale zaczynasz filozofować. Zamiast bić pianę, klepać puste posty, podaj rzeczowe argumenty, zaproponuj rozwiązanie, powiedz coś konkretnego odnoszącego się do tej sytuacji... Masz prawnika w rodzinie to spytaj się go o dowody poszlakowe. Dla mnie jeśli ktoś w dwóch postach wskazuje tą samą galerię, mówiąc, że to jego zdięcia, to mimo dwóch różnych nicków (nota bene mających fonetycznie sporo wspólnego) mam prawo sądzić, że to ta sama osoba (plus identycznie brzmiące frazy i nie wnikam czy przepisane, czy nie). I jak ktoś mówi, że to nic nie znaczy, a w ogóle to w takie linki nie wchodzi to wybacz... nie ma sensu z kimś takim dyskutować.

A co do aparatu... Stwierdzenie, że to nie ten aparat, bo nie, bez podania sensownego wyjaśnienia i oczekiwanie, że inni to "łykną", to zachowanie naiwnego dziecka. Nikt nie chce tu nikogo szkalować, tylko po prostu rozwiać wątpliwości.

Ja jestem nieco zły, bo rozważałem kupno i byłbym bardzo, ale to bardzo zaskoczony, gdybym kupił aparat od tej osoby, a potem przeczytał recenzję, mającą bardzo wiele wspólnego z opisem sprzedawanego aparatu i przeczącą opisowi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zdzisrod a wiesz kogo ja mam w rodzinie? mam zaczac wymieniac?

Nie wiem kogo masz w rodzinie. Wymieniaj. Czekam.

Ja jestem z Warszawy i jestem z tego dumny. Moja Rodzina brała udział w Powstaniu Warszawskim - i ja mam tą samą naturę.

A propo prawników zaczepił mnie ktoś inny , a skoro i Ty się w to chcesz wpisać - proszę bardzo.

Napisz skąd jesteś - ja będę wszystko wiedział.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolego " rradek "

Nie ośmieszaj się "dowody poszlakowe" w takiej sytuacji.

Myślę że trzeba już iść spać. Aparat Sony niektórym będzie śnił się po nocach.

Dobranoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Użytkowniku na "z" nie będę się zniżał do twojego poziomu i wdawał się w jałową dyskusję. Po tym co napisałeś nie zasługujesz na to. Sam sobie wystawiłeś świadectwo.

Prosiłbym moda o interwencję i wyczyszczenie tematu. Zwłaszcza z wycieczek personalnych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Napisz skąd jesteś - ja będę wszystko wiedział."

przepraszam co bedziesz wiedział? bedziesz znal miejsce zamieszkania i tyle. tak sie spytam MS przed 89 czy po ? bo nie wiem w sumie co gorsze. za przeprozeniem piszesz takie glupoty ze mi sie smiac chce. "Moja Rodzina brała udział w Powstaniu Warszawskim - i ja mam tą samą naturę" tzn się jaka nature? pisania nie na temat? i co to ma wspolnego z watkiem glownym? z czystej ciekawosci mozesz mi napisac ile masz lat? chcesz porozmawiac o rodzinie? stworz temat z checia wezmę tam udział.

ale ja nie bede robil OT bo temat ten jest o aparacie A300 i fajnie gdyby sie wypowiedział autor. powtorze raz jeszcze. napisalem swoj pierwszy post niejako w ramach podsumowania watpliwosci bez oskrazania o to czy tamto. dobrze zeby autor pokazal np rachunek kiedy kupil aparat ale w sumie nie musi nic udowadniac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, albo trochę luzu albo zaraz posypią sie warny angry.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Użytkowniku na "z" nie będę się zniżał do twojego poziomu i wdawał się w jałową dyskusję. Po tym co napisałeś nie zasługujesz na to. Sam sobie wystawiłeś świadectwo.

Prosiłbym moda o interwencję i wyczyszczenie tematu. Zwłaszcza z wycieczek personalnych.

Użytkowniku na " P " duże P nie będę się zniżał do twojego poziomu i wdawał się w jałową dyskusję. Po tym co napisałeś nie zasługujesz na to. Sam sobie wystawiłeś świadectwo.

Prosiłbym o interwencję i wyczyszczenie tematu .Zwłaszcza z wycieczek personalnych.

Pozdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzicie teraz Panowie co miałem na myśli prosząc o normalną podparta argumentacją dyskusję... Może ustalmy, że na razie jest po równo w kwestii wycieczek osobistych i na tym zakończmy, zaczekajmy na ewentualne dodatkowe informacje właściciela o ile takie się pojawią.

cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy !

Piotr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Szanowni koledzy widzę że bez gruntownej wypowiedzi z mojej strony końca tematu nie będzie.

Aparat został zakupiony przez Zakład Fotograficzny w Polkowicach, dokładnie przez szefa zakładu w hurtowni art.foto w Hamburgu w Niemczech(skany dokumentów umieszczę jak tylko wrócę z urlopu 9 sierpnia) Kupiony został w Niemczech ze względu na atrakcyjną w owym czasie cenę wspomnianego modelu. Do aparatu jest cały komplet jaki otrzymałem przy zakupie(pudełka,dokumentacja itd.) Aparat jest w 100% sprawny, mało używany. Z przyjemnością podam przebieg migawki jeśli ktoś zna sposób by to sprawdzić nie wysyłając aparatu do serwisu w Warszawie(bo z tego co wiem to jedyny sposó:), będę wdzięczny za podanie owego sposobu. Aparat jest w stanie idealnym, o czym można przekonać się oglądać go osobiście do czego serdecznie zapraszam.

Jeśli chodzi o opis aparatu opisałem go samodzielnie i nie potrafię i z całym szacunkiem (nie obchodzi mnie)jak mój opis pojawił się na innym forum.

Nikogo nie obwiniam, doceniam zwrócenie mi uwagi na podobny opis który mylnie może świadczyć iż próbuję sprzedać uszkodzony sprzęt fotograficzny.

Nie jest i nie było moim zamysłem by kogokolwiek oszukać, lub okłamać.

Co do samej galerii popełniłem błąd podając przykładowe zdjęcia wykonane Sony Alpha DSLR-A300, jednak nie zrobiłem tego umyślnie i nie chciałem by było to zrozumiane jako moja galeria.

Dla zainteresowanych jedna z moich OSOBISTYCH galerii.

http://roberp.digart.pl/digarty/

Do kolegów którzy bez skrupułów posądzili mnie o kłamstwo i plagiat.

Nikogo nie okłamałem, nigdy też nie napisałem, iż podany link przedstawia galerię mojego autorstwa a to że popełniłem bład jest bezsprzeczne, ale nie każdy kto popełni błąd jest oszustem,kłamcą i złodziejem.

Oszczędzę sobie wycieczek osobistych bo nie czas ani miejsce do tego.

Pozdrawiam Wszystkich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Szanowni koledzy widzę że bez gruntownej wypowiedzi z mojej strony końca tematu nie będzie.

Aparat został zakupiony przez Zakład Fotograficzny w Polkowicach, dokładnie przez szefa zakładu w hurtowni art.foto w Hamburgu w Niemczech(skany dokumentów umieszczę jak tylko wrócę z urlopu 9 sierpnia) Kupiony został w Niemczech ze względu na atrakcyjną w owym czasie cenę wspomnianego modelu. Do aparatu jest cały komplet jaki otrzymałem przy zakupie(pudełka,dokumentacja itd.) Aparat jest w 100% sprawny, mało używany. Z przyjemnością podam przebieg migawki jeśli ktoś zna sposób by to sprawdzić nie wysyłając aparatu do serwisu w Warszawie(bo z tego co wiem to jedyny sposó:), będę wdzięczny za podanie owego sposobu. Aparat jest w stanie idealnym, o czym można przekonać się oglądać go osobiście do czego serdecznie zapraszam.

Jeśli chodzi o opis aparatu opisałem go samodzielnie i nie potrafię i z całym szacunkiem (nie obchodzi mnie)jak mój opis pojawił się na innym forum.

Nikogo nie obwiniam, doceniam zwrócenie mi uwagi na podobny opis który mylnie może świadczyć iż próbuję sprzedać uszkodzony sprzęt fotograficzny.

Nie jest i nie było moim zamysłem by kogokolwiek oszukać, lub okłamać.

Co do samej galerii popełniłem błąd podając przykładowe zdjęcia wykonane Sony Alpha DSLR-A300, jednak nie zrobiłem tego umyślnie i nie chciałem by było to zrozumiane jako moja galeria.

Dla zainteresowanych jedna z moich OSOBISTYCH galerii.

http://roberp.digart.pl/digarty/

Do kolegów którzy bez skrupułów posądzili mnie o kłamstwo i plagiat.

Nikogo nie okłamałem, nigdy też nie napisałem, iż podany link przedstawia galerię mojego autorstwa a to że popełniłem bład jest bezsprzeczne, ale nie każdy kto popełni błąd jest oszustem,kłamcą i złodziejem.

Oszczędzę sobie wycieczek osobistych bo nie czas ani miejsce do tego.

Pozdrawiam Wszystkich

Cieszę się że się odezwałeś. Jak wiesz ani nie chcę sprzedać tego aparatu , ani tym bardziej kupić, dlatego bolesne są dla mnie te różne sformułowania pod moim adresem.

Mam tylko nadzieję że całe to zamieszanie się wyjaśni.

Naprawdę znam się na aparatach , ale szczegółowo tego Twojego modelu nie przerabiałem - te co mam mi wystarczą ( wszystkich danych technicznych )

co chciałeś sprzedać.

Chodziło mi o pewne zasady.

Pozdrawiam.

Smutno mi z tego powodu że jest jak jest na Forum. Kilka dni temu jeden z kolegów napisał że traktuje Forum jak Rodzinę. Ja się z nim zgadzam, tylko dlaczego tak trudno w to uwierzyć.

bardzo chętnie bym popisał o innych tematach.

Muzyka, Miłość i pomóc sobie nawzajem - czy to takie skomplikowane.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.