Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

SIRLUKE1

STEINHART - DRUGI ZAKUP GRUPOWY

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie,

być może ktoś zamówił steinharta 44 mm i będzie dla niego za duży, ja bym się chętnie wymienił z dopłatą za swojego steinharta vintage

pozdr

It's not Your music
It's not Your clothes
It's not Your favourite colour
It's Your watch that tells most about who You are!
---------------------------------------------------------

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mikołaju, docieram się ;)

Jedyne co mogę zrobić to przeprosi Cię za opóźnienie, ale cały czas informowałem Cię, że Triton 30 ATM nie był dostępny od ręki u Guntera.

Na stronie już zmieniłem, bardzo dziękuję za słuszną uwagę. Niestety temat sklepu wygląd tak, że ogarniam go w pojedynkę. Do tego nie jest to moje jedyne zajęcie zawodowe. Tak więc proszę o wyrozumiałość :)

Wiem jak ważne jest zadowolenie i dobry kontakt z Klientem, więc robię co mogę :)

co do bez nerw ... Ja caly w stresie jestem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koledzy, pamiętajmy też, że jest to zakup grupowy, kupujemy na preferencyjnych zasadach (cena, gratisy), jest coś za coś i ja się z tym godzę. Mamy chociażby EURO po 4 zł. Dodajmy też, że Łukasz równolegle obsługuje edycję limitowaną.

Be cool ;):D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie, że będzie dobrze jeszcze tydzień i będzie na nadgarstku. ;)

...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za dobre słowa

Tu kwestia polega na tym, że Gunter pewnie czeka z wysyłką na jak największą liczbę dostęnych zegarków. Jak zerkniecie na jego stronę, to wiele modeli na dniach ma być dostępnych. Ja zapłaciłem już za przesyłkę. Gunter powinien wysłać mi to co ma na stanie, a potem już na swój koszt dosyłać mi resztę. Pewnie czeka te dwa, trzy dni na dostawę do niego i wysyłkę do mnie, aby nie ponosić kosztów.

Drugi problem , to również to, że obecnie Pani Ani kończy studia i szykuje się do obrony pracy, więc w pracy bywa sporadycznie. Jest jeszcze inna dziewczyna, Polka, która właśnie zajmuje się wysyłkami, ale do końca września ma urlop. No i du..a

Stąd pewnie opóźnienia. Ja notorycznie gnębie Guntera mailami o wysyłkę, limitkę i o inne sprawy. Już pomału obawiam się, że w końcu powie mi basta ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dopiero dziś Steinhart otrzymał pieniądze wpłacone przeze mnie na ich konto. Maskra szły 7 dni ;)

W tej chwili zamówienie jest kpl. i powinno wyjść do mnie w tym tygodniu.

Jak tylko dostanę numer trakingu to dam Wam znać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli jesteśmy coraz bliżej. Może i powoli, ale do przodu :D

Lubię takie wiadomości, mógłbyś częściej je pisać ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mirku chciałbym bardzo ;)

Nawet nie wiecie jak mi się lekko zrobiło :D

Obecnie Steinhart pracuje na półgwizdka, tzn. pół załogi ma urlopy. Otrzymują masę maili i stąd opóźnienia, ale tak jak piszę docieramy się :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przy następnym zakupie grupowym proponuję skorzystanie z deklaratywnej formy zakupu grupowego poprzez nasz serwis Mergeto.pl. Łatwiej wtedy dograć kto faktycznie kupuje a kto nie i za jaką cenę maksymalną...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale my mamy wszystko dograne ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy już coś wiadomo, jakiś chociaż przybliżony termin?

...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie otrzymałem maila od Sabine, że moja przesyłka jest szykowana. Niestety przerosła ich trochę liczba zamówionych produktów. Wysyłką zazwyczaj zajmują się dwie dziewczyny, z czego jedna obecnie jest na urlopie, a druga przychodzi tylko po 17:00 i pakuje.

Mam wielką, ogromną nadzieją, że przesyłka wyjdzie do mnie w poniedziałek. Sabine obiecała mi dać znać.

Mam nadzieję, że te opóźnienie to pierwsze koty za płoty, bo jak tak to ma wyglądać to ja chyba osiwieje a następnie wyjdą mi wszystkie włosy :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kto tam ?

Dziś mam mieć numer przesyłki. Tak jak pisałem wcześniej. Przerasta ich liczba zamówień.

Dam znać :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... jeszcze tydzień i będzie na nadgarstku. :)

Zgadzam się. Jeszcze tydzień i będzie na nadgarstku :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem, dostawa to jakaś masakra :)

Ale mam nadzieję, że to pierwsze koty za płoty :)

Mam już oficjalne maila z nadanymi numerami DPD :) Więc napewno już jadą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

uuuulala :) Będzie sie działo :) A moje paski też czy innym razem? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mikołaju paski już zamówione, opłacone, ale przelew Gunter zobaczy pewnie jutro, albo nawet w piątek, potem dostawa. Może dotrą zanim ja ogarnę wysyłkę do Was :) a trochę tego będzie. Dziś zamówiłem kartoniki i wypełniacz do paczek :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z trackingu wynika, że nasze zegarki są już w Polsce :P:):D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli jutro będą u mnie :P

Ja będę pakował je do Was przez Weekend, więc zegarki powinniście mieć u siebie we wtorek. Nie chcę robić nic na waraiat, po co nam niepotrzebne pomyłki. Musze je obejrzeć, popakować, wystawić faktury, zawezwać kuriera :D

Aha zegarki wysyłam na dane podane w sklepie internetowym.

Oczywiście mowa tu o tych zegarkach, które dotrą w pierwszej wysyłce. Pamiętajcie, że część z zamówionych nie była dostęna od ręki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj Łukasz,

a możesz dać znać kto może już szykować nadgarstek.

Ja akurat nie wiem czy do mnie zegar idzie.

Na stronie stenka informacja, że mój zegarek ma być dostępny od 15.10 (wcześniej od 05.09).

Z drugiej strony dostałem maila z Twojego sklepu z informacją "Zamówienie nr 2 otrzymało status: oczekiwanie na dostawę".

Więc już sam nie wiem :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oczekiwanie na dostawę oznacza, że czekam na dostawę od producenta. W chwili obecnej nie jestem w stanie podać, co jedzie :P

Jak tylko otrzymam przesyłkę to pozmieniam Wam statusy w sklepie na "w trakcie kompletowania" co oznaczać będzie, że dotarł do mnie :)

Co do terminów podawanych przez Guntera na stronie, to może być tak, że kolejna dostawa planowana jest na podany tam termin, Ci którzy zamówili w terminie podawanym wcześniej powinni otrzymać zegarki wcześniej.

Wygląda na to, że po prostu zegarki z dostawy wrześniowej są juz poprostu wyprzedane i Gunter podaje kolejny termin, dla nowych obecnie wpływających zamówień.

Gunter zamawia te zegarki partiami, Klienci zamawiają i potem jak dana partia przychodzi to zegarki są rozsyłane wg. kolejności zamówień. Jeśli dana partia wyprzeda się zanim jeszcze do niego trawi to pewnie podaje już kolejny. Dobrym przykładem może tu być NAV B 47, który miał termin dostawy na koniec września. Wiem, że one właśnie do niego dotarły, ale nie są wszystkie sprzedane więc na stronie dostępne są od ręki.

Pozstaram się to potwierdzić u źródła :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.