Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

SIRLUKE1

STEINHART - DRUGI ZAKUP GRUPOWY

Rekomendowane odpowiedzi

NIE WIEM JEDYNIE, CO ZROBIĆ Z BONUSEM 220 PLN, PONIEWAŻ NIE ZA BARDZO W CHWILI OBECNEJ WIDZĘ W SKLEPIE COŚ, CO MNIE BY ZAINTERESOWAŁO.

CZY EWENTUALNIE SWOJ BONUS MOŻNA ODSPRZEDAĆ KOMUŚ INNEMU?

UWAGA : Kwoty na dodatki nie można wymienić na rabat kwotowy, możecie wybrać sobie breloczek, pasek, klamry, pasek gumowy

potem robicie z tym co tam uważacie B)

Ale dobry pasek czy klamra zawsze się przyda, ja sam osobiście przy pierwszej grupówce wybrałem pach, który bardzo szybko spieniężyłem na "BAZARKU" B) B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

panowie co mozna z bonusem zrobić - nie sledze wątku bo jestem na urlopie i tak z doskaku?

a taka ciekawostka - wiecie ile omega planet ocena big size kosztuje na Teneryfi - dokladnie Los Cristianos ? .... 2.400 E i jeszcze cena jest do utargowania

...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

panowie co mozna z bonusem zrobić - nie sledze wątku bo jestem na urlopie i tak z doskaku?

Możesz dobrać sobie dodatki w postaci: paska lub pasków, klamer, itp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pojawiają się na PW pewne pytania, na które pozwolicie, że odpowiem w wątku B)

Zamówienia będą realizowane w Polskim sklepie Steinharta, który nie długo rozpocznie działalność. Nie wolno mi tu podać jego strony, ale jeśli ktoś ma takie życzenie to zapraszam na PW B)

Zakup grupowy jest moją własną inicjatywą, jako dystrybutora marki STEINHART, skierowaną tylko i wyłącznie do użytkowników tego forum B)

Wszystkie ceny, które podałem są brutto tzn. z wliczonym polskim 23% VAT, każdy z Was otrzyma na zakupiony zegarek fakturę Vat :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam takie pytanie.

Czasami w opisie zegarka jest, ze sprzedaz bedzie nie wczesniej niz 12.09.2011

Czyli rozumiem, ze 15.09 juz powinni takie zegarek miec?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teoretycznie tak B)

Pisałem parę postów wcześniej, że jak zegarek ma na stronie dostępność określoną jako "przedsprzedaż" lub "spodziewana dostawa" to wówczas ustalamy z Klientem orientacyjny termin dostawy.

Taki zegarek można zamówić, wpłacić i poczekać. W opisie zegarka będzie również podany orientacyjny termin dostępności i dostawy B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

nie moge sie zdecydowac, czy STEINHART "MARINE CHRONOMETER II arabic czy tez STEINHART "MARINE B-Uhr". Do wybranego zegarka mam zamiar dobrac branzolete STEINHART "Mesh-Band stainless steel".

Czy moze ktos z was posiada owe zegarki i moze podzielic sie wlasna opinia

Pozdrawiam

Marcin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo proszę o info kiedy rozpocznie się zakup grupowy oraz dostawy.

Pytam, ponieważ za tydzień wyjeżdżam za granicę, a widzę że zegarek który chcę kupić (steinhart ocean vintage red) jest na stanie u Guntera.

dzięki

It's not Your music
It's not Your clothes
It's not Your favourite colour
It's Your watch that tells most about who You are!
---------------------------------------------------------

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Opiszę wszystko jutro :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no ja niestety tez wybywam na prawie caly wrzesien do UAE.

moze tam cos sie trafi?

czasem cos "cyka" a czasem cos "pika"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na wstepie oczywiscie gratulacje dla Lukasza :)

A przy okazji mala prosba hehehe o zamiane - ja i dziewczyna ustalilismy, ze fajniejszy bedzie ten zegarek:

http://www.steinhartwatches.de/en/Aviation-GMT-automatic,256.html

i ten prosil bym umiescic w zamowieniu :P

Gniewko....dobra decyzja :) .

Mam też Aviationa GMT i bardzo sobię chwalę. Naprawde nie znudzi się zobaczysz :lol:

Na bazarku nie uświadczysz go a u Steinharta co rusz "że dostawa wkrótce" :) Czyli ma branie!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gniewko....dobra decyzja :) .

Mam też Aviationa GMT i bardzo sobię chwalę. Naprawde nie znudzi się zobaczysz :lol:

Na bazarku nie uświadczysz go a u Steinharta co rusz "że dostawa wkrótce" :) Czyli ma branie!!

Dzieki :P

Juz nie moge sie doczekac bo na chwile obecna jestem zegarkowym singlem tzn. nie mam zadnego zegarka :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poniżej, dubel :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie teraz o zamówieniu, płatnościach i takich tam :P

Zakup grupowy został skalkulowany w oparciu o zakładaną ilość osób. Oczywiście w swojej kalkulacji ująłem również koszt dostawy, który macie za free. Bez względu na to czy finalnie na zakup zdecydują się wszyscy z listy, czy np. tylko 5 osób, moja propozycja jest akrualna.

Lista jest juz zamknięta, ewentualnych innych chętnych zapraszam na PW.

Do rzeczy :lol:

ZAMÓWIENIE:

Zamawiacie zegarki na stronie polaskiego sklepu (akcja jest moją własną inicjatywą jako dystrybutora w Polsce, jeśli zamówcie na stronie niemieckiej nie uzyskacie wymienionych korzyści).

Planuję termin zamówienia przez Was zegarków do końca przyszłego tygodnia, tj. 11/09/2001. Jeśli zegarki będą dostępne u Guntera wówczas dostawa do Was to kwestia 5 góra 10 dni. Jeśli zamawiany przez Was zegarek ma status spodziewana dostawa lub przedsprzedaż, wówczas termin dostawy zostanie określony na stronie danego produktu w sklepie on-line (tak jak ma to miejsce na stronie Guntera np. spodziewany od 15/09/2011). Oczywiście jest to przybliżony termin i zegarki zostaną dostarczone jak tylko otrzymam je od Guntera.

Sklep powinien ruszyć w przyszłym tygodniu, myślę, że nawet w poniedziałek. Jest on obecnie widoczny na stronach, ale proszę o nie składanie zamówień :)

Jeśli okaże się, że jest duża liczba zainteresowanych z listy, dla których ten termin jest zbyt wczesny, to rozważę mozliwość przeprowadzenie tego w dwóch turach. O ile uzbiera się odpowiednia liczba osób

PŁATNOŚĆ:

Po zamówieniu zegarka w sklepie dokonujecie płatności na konto podane na stronach sklepu, zostanie ono podane również w potwierdzenieu zamówienia. Płacicie w złotych polskich, więc nie martwi Was kurs (dla was przelicznik jest prosty 1 euro = 4 pln). Bardzo ważne w treści przelewu podacie mi swój nick z forum. Dzięki temu będę mógł zidentyfikować czy dana osoba jest na liście czy nie. Ja potwierdzę zwrotnie poprzez PW na forum, że otrzymałem już wpłatę od danej osoby (unikniemy nieporozumień).

Na zamówione zegarki otrzymujecie ode mnie F-VAT

UWAGA !

W przypadku zakupu grupowego czekam na wpłaty wszystkich zainteresowanych. Jeśli zamówienia można składać do 11/09/2011 to na wpłaty czekam góra 3 dni robocze. Dlaczego czekam, zegarki zamawiam jednorazowo, dzięki czemu płacę za wysyłkę do mnie raz i mogę zaoferować Wam wysyłkę w gratisie. W innym przypadku nie był bym w stanie tego zrobić.

Jeśli są osoby, które nie chcą czekać na innych lub zakup jest za szybko (chcę trochę poczekać), to mogą w ramach otrzymanego bonusu 220,00 złotych wykorzystać 60,00 na dostawę (15 * 4,00 = 60,00). Wówczas realizacja zamówienia będazie przeprowadzana zaraz po zaksięgowaniu wpłaty na koncie sklepu i zgodnie z określoną w sklepie dostępnością zegarka.

WYSYŁKA:

Po otrzymaniu zegarków rozsyłam je do poszczególnych nabywców przesyłką kurierską ubezpieczoną do kwoty zamówienia.

I teraz bardzo ważne:

Proszę wszystkich zdecydowanych na 100%, którzy wyrazili wcześniej chęć zakupu, w określonym terminie o wpisanie do wtorku takiej treści w tym wątku:

"Potwierdzam zakup"

Potrzebuję zrobić listę, która zdefiniuje osoby korzystające z zakupu grupowego. Aha nie ma znaczenia co zamówicie, więc nie piszcie mi modelu. Wybierzecie go sobie w sklepie oraz dodatki :)

Przypominam, że pod zakup grupowy nie łapie się Marine Chronometre Vintage

Jeśli są pytania, chętnie odpowiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

potwierdzam zakup

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lukasz- podaj "swoje" www stenka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Potwierdzam zakup

podaj proszę na pw adres polskiego sklepu i od kiedy można zamawiać

sorki,ale jest to dla mnie na prawdę pilne

pozdr.

It's not Your music
It's not Your clothes
It's not Your favourite colour
It's Your watch that tells most about who You are!
---------------------------------------------------------

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

potwierdzam zakup

Panowie sprężmy się to może jeszcze przed wyjazdem 16.09 otrzymam swojego Stenka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

potwierdzam zakup

Panowie sprężmy się to może jeszcze przed wyjazdem 16.09 otrzymam swojego Stenka

Robert opróżnij skrzynkę :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.