Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Burns

Pomysł na: - Edycja limitowana 2012

Zegarek sięgający gwiazd  

29 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie oraz wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

a na deklu grawer galaktyki andromedy - najładniejszej jaką widziałem :)

a w temacie, to ciekawy pomysł, dla mnie tym bardziej z racji zamiłowania do spraw kosmicznych. chętnie pośledzę i zobaczymy co się stanie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

czy moze ktos mi przeslac fotke STEINHART "Aquarius black DLC" na rece lub link do takiego zdjecia

Dziekuje

Pozdrawiam

Marcin

Cześć.

Chętnie Ci prześlę -najprawdopodobniej w okolicy wakacji 2012 jak tylko zegarki do nas dotrą :)

@rtur

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja z uporem maniaka dalej swoje.Zjechać z kosztów do minimum.Olać grawer na deklu.Fajna koperta i zaj... tarcza i niska cena.Zróbmy coś taniego i fajnego. I nie ukrywam,, też za bardzo mnie nie stać na coś co kosztuje parę tysi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@rtur - dlaczego 2012?

Na stronie Steinharta zegarek jest juz dostepny.

Pozdrawiam

Marcin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja z uporem maniaka dalej swoje.Zjechać z kosztów do minimum.Olać grawer na deklu.Fajna koperta i zaj... tarcza i niska cena.Zróbmy coś taniego i fajnego. I nie ukrywam,, też za bardzo mnie nie stać na coś co kosztuje parę tysi.

Limitka za grosz? Jakoś to się kupy nie trzyma chłopie! Nie będę nikogo namawiał na Vulcaina jako zegarka klubowego choć marzy mi się od spotkania - a może będę ? :)

@rtur

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no ja tez wole jednak cos nie za grosik :) nie mowie ze ma byc Omega zaraz ale Fortis...dobra marzy mi sie :) zreszta jest wiele innych firm :) i wcale drogie to nie musi byc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@rtur - dlaczego 2012?

Na stronie Steinharta zegarek jest juz dostepny.

Pozdrawiam

Marcin

Jesteś pewny? To spróbuj kupić , zamówić :).

@rtur

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kwestię Aquariusa omawiajmy może w wątku do tego przeznaczonym chłopaki, bo to nie miejsce :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie probowalem - ale widnieje jako dostepny z kodem. Moze dla wtajemniczonych jest wiadomo ze bedzie dopiero na rok 2012.

POzdrawiam

Marcin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może zamiast męczyć tego Gagarina jakiś polski akcent - może Miroslaw Hermaszewski zgodził by się sygnowac jakiś czasomierz? Znaleźć jakaś fajna tarcze z Sojuza i zrobić jakiegoś jednowskazowkowca u Copernicusa?

Ew. jeśli nie kosmos to może właśnie jakiś z tarcza z ORP Orzeł. Specjalna wersja dla nas i dostalibysmy jako pierwsi?

Ideałem byłby Mazzuoli z tarcza z ORP Orzeł - ale tego boje się nawet proponować :)

tędy droga !!!

polski akcent rozumie się sam przez się - Gagarin to było tylko porównanie

z innej beczki - jak myślicie co może nosić polska eskadra F16? cool.gif

(ale sam powiedziałem, że lepiej nie tworzyć kolejnego pilota)

przypomnę tylko, że to nie jest temat, żali, tego co było, Aquariusta itd. a tego co będzie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale żeby zamówić musisz podać kod, którymi już nie dysponuję, bo rozeszły się wszystkie :) Termin realizacji się wydłuża i z tego powodu jesteśmy średnio zadowoleni, bo początkowo była mowa o innych terminach realizacji. Niestety do końca i tak nie wiemy kiedy będzie gotowy. Może na jesieni sprawa się domknie choć musiałby zdarzyć się cud.

A teraz wracajmy już do przewodniego tematu tego wątku, natomiast sprawy Aquariusa komentujmy w wątku z mojej stopki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Artur, mnie również się marzy limitka uznanego producenta, co jak wiemy jest trudne do zrealizowania, aczkolwiek jakby co, to byłbym zainteresowany takim obrotem sprawy.

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Artur, mnie również się marzy limitka uznanego producenta, co jak wiemy jest trudne do zrealizowania, aczkolwiek jakby co, to byłbym zainteresowany takim obrotem sprawy.

Trudne ale może wykonalne. Może nie 50szt może jak w Aquariusie 33 a może 25? Na spotkaniu rozmawiałem z przedstawicielami Vulcaina i powiem szczerze , że byli bardzo chętni , otwarci , wiem też , że rozmowy z nimi były bardzo blisko zakończenia. Więc może Vulcain? Firma nie jest za droga (tak mi się wydaje)a jednak z tradycjami , poza tym nie mam żadnego w kolekcji :).

@rtur

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Więc może Vulcain?

Czemu nie.

25 sztuk, to minimalny pułap, żeby móc zacząć jakieś rozmowy? Może mógłbyś się podpytać tu i ówdzie :)

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może zamiast męczyć tego Gagarina jakiś polski akcent - może Miroslaw Hermaszewski zgodził by się sygnowac jakiś czasomierz? Znaleźć jakaś fajna tarcze z Sojuza i zrobić jakiegoś jednowskazowkowca u Copernicusa?

Ej, to po części też mój pomysł ;)

żartuję, ale sygnalizowałem Hermaszewskiego już wcześniej przy okazji konkursu pilota - entuzjazmu w min. części nawet nie było, a to mój własny i jeden z bardziej ulubionych projektów http://www.polandwatches.eu/?p=61 :P

A generalnie pomysł kieszonki w stylu kosmos, uważam że to dobra i ciekawa droga.

(...)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niezly ten projekt.

Tarcze z dekla dac na przod i bedzie polski Romain Jerome ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ej, to po części też mój pomysł ;)

żartuję, ale sygnalizowałem Hermaszewskiego już wcześniej przy okazji konkursu pilota - entuzjazmu w min. części nawet nie było, a to mój własny i jeden z bardziej ulubionych projektów http://www.polandwatches.eu/?p=61 :P

A generalnie pomysł kieszonki w stylu kosmos, uważam że to dobra i ciekawa droga.

i co dalej ? ja tego nie widziałem a projekt uważam za bardzo dobry(mimo, że jest kilka słabości - min. wskazówki)

jaka jest jego historia - opowiedz proszę bardziej szczegółowo

sporo elementów z niego można przenieść do prezentowanego vulcain

historii jeszcze nie znam, ale tak się zastanawiam gdzie popełniłeś błąd - czy to, że fajna tarcza i dekiel osadzone zostały w prostej kopercie od pilota czy może to, że ludzie są tendencyjni i boją się projektu kosmos na rzecz nurków, których nawet do wanny nie zabierają tongue.giftongue.giftongue.gif

no nic - zobaczymy jak się temat i sytuacja rozwinie

ja nie chcę mieć wszystkich z tej samej parafii a odkąd Rosja nie jest już potęgą w zegarkach i w Kosmos nie lata się co weekend naprawdę trudno o takie zegarki...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trudne ale może wykonalne. Może nie 50szt może jak w Aquariusie 33 a może 25? Na spotkaniu rozmawiałem z przedstawicielami Vulcaina i powiem szczerze , że byli bardzo chętni , otwarci , wiem też , że rozmowy z nimi były bardzo blisko zakończenia. Więc może Vulcain? Firma nie jest za droga (tak mi się wydaje)a jednak z tradycjami , poza tym nie mam żadnego w kolekcji ;).

naprawdę dają radę wink.gif

http://www.vulcain-w...el/180128.176LF

właśnie znalazłem cenę - prawie 5tys Euro - o co chodzi ?ohmy.gifohmy.gifohmy.gif

a miało być taniounsure.gifblink.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Vulcain i tanio? Jeszcze w limitacji? ;)

Przecież męskie modele zaczynają się chyba gdzieś od 4-5 tysięcy dolarów...

pozdrawiam, Dominik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak , tanio! Byli skłonni zrobić nam limitkę za ok 8 tyś!!!Tanio , dobrze, wyjątkowo... dla mnie okazja z ręką na sercu

@rtur

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to troszke taniej, a równie fajnie... Gdyby tak jeszcze Ball się zgodził wykonać dla nas taką limitacje ;)

Przykładowe zegarki, moim zdaniem najfajniejsze w ofercie Balla :

cleve2.jpg

Uploaded with ImageShack.us

cm1052dl1jwhweb.jpg

cm1052ds1jbkweb.jpg

emo5wm.jpg

unledfzd.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koledzy, ma być kosmicznie, mechanicznie i za rozsądna cenę? A taka Doxa na Unitasie, co o niej myślicie?

doxa622.10.101.10.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.