waldii 44 #1 Napisano 3 Września 2011 Witam .Będąc pod wrażeniem wykonania,jakości oraz ogólnego charakteru tego zegarka pozwolę sobie wrzucić kilka fotek. Pasek miękki,przyjemny i z pomysłem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #2 Napisano 3 Września 2011 Super zegarek i świetne fotki - gratuluję 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
quub 48 #3 Napisano 3 Września 2011 Piękny zegar, koperta wygląda fantastycznie pierwszy raz widzę taki pasek jak się sprawdza?Gratuluję 0 Kuba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piorun 1861 #4 Napisano 3 Września 2011 Ładny zegarek, a jaki koszt? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PustyRZE 69 #5 Napisano 3 Września 2011 Bardzo bardzo ale to bardzo ładny Hamilton 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 1214 #6 Napisano 3 Września 2011 Świetny jest. Jak kiedyś postanowię kupić Hamiltona to jest to 1 kandydat. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sąsiad 2 #7 Napisano 4 Września 2011 Super zegarek, klasyczna tarcza i lunetka daje radę... no i ten pasek to w ogóle bomba. 0 (...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 113 #8 Napisano 4 Września 2011 Świetny jest. Jak kiedyś postanowię kupić Hamiltona to jest to 1 kandydat. Mam podobne odczucia patrząc na zdjęcia! Prosty i charakterny przez wskazówki 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krisp1 2815 #9 Napisano 4 Września 2011 Waldii gratuluje swietny zegar no i zdjęcia pierwsza klasa. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #10 Napisano 4 Września 2011 Najładniejszy Hamilton. Gratuluję, jest fantastyczny!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 1214 #11 Napisano 4 Września 2011 Dodam tylko, że bardziej mi pasuje wersja Khaki pioneer bez daty z ręcznym naciągiem. Ale ja nie przepadam za oknem daty 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 12 #12 Napisano 6 Września 2011 Fajny zegar i fotki ładne... Jak nie przepadam za paskami, tak ten to mistrzostwo świata. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach