Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

kgt

Prosze o informacje ROLEX A68418 033G-Q

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Mam sprawę chcialabym dowiedzieć się czy zegarek ktory posiadam jest orginalny.Zegarek dostałam od dziadka który ma 92 lata.

Model RoleX A68418 033G-Q.Jeśli potrzebne sa zdjecia to wstawie.Dodam że zegarek jest ostro poryzowany z tylu(widac ze ktoś probował się do niego dostac a czy dostal nie wiem ale slady raczej mowią że nie).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj. Koniecznie wrzuć zdjęcia zegarka i mechanizmu. Nieraz ciężko jest stwierdzić oryginalność czasomierza bez zaglądania do środka.

LOGO12 (Kopiowanie).png  KMZiZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mechanizmu zdjęcia nie zrobię ponieważ jest on zamkniety.

post-42376-0-40656900-1316848553_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli to nie wystarcza to postaram sie pojsc do zegarmistrza ktory otworzy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety, ordynarna podróba :mellow:

ile by nie było to i tak jest za mało...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki serdeczne.A mogla bym sie dowiedziec o paru takich podstawach po czym to rozpoznac?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

Dzieki serdeczne.A mogla bym sie dowiedziec o paru takich podstawach po czym to rozpoznac?

Zlituj się proszę. Wejdź na stronę Rolexa i zobacz jak wyglądają te zegarki, a potem porównaj z tym co masz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moze troche szacunku po pierwsze jestem kobieta a po drugie drogi Panie Ty sie zlituj bo myslisz ze gdybym sie znala na zegarkach to pisala bym na forum ?

dziekuje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

Moze troche szacunku po pierwsze jestem kobieta a po drugie drogi Panie Ty sie zlituj bo myslisz ze gdybym sie znala na zegarkach to pisala bym na forum ?

dziekuje

Nie przesadzaj. Obraziłem Cie gdzieś, uczyniłem dyshonor? Jeśli jesteś kobietą to zapewne potrafisz myśleć, więc pomimo tego, że nie znasz się na zegarkach mogłaś się wysilić i przed zadaniem pytania zajrzeć na stronę rzeczonego Rolexa. Proste?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm... Czy bycie kobietą zwalnia od myślenia? :mellow: Szacunek za samo bycie kobietą, to jest zrozumiały tylko przez ludzi mojego pokolenia i wcześniejszych, a takich tu prawie nie ma. Ale nie martw się, faceci dają tu czasami jeszcze większe plamy. To, że Twój Rolex jest podróba, idzie poznać po takiej ilości cech, że nikt nie podejmie się tu je wszystkie wymienić, A podstawowe, które kazdy może sobie sam sprawdzić, to:

- nie było takiego modelu Rolexa,

- jakość tego zegarka odbiega od jakości oryginalnych zegarków tak, że bez problemu widać ta na zdjęciach i nie ma potrzeby oglądania zegarka w naturze.

Piotr Ratyński

Adhibe rationem difficultatibus. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.