Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

wocio19

Robert Kubica - klub kibica :-)

Rekomendowane odpowiedzi

Wiesz jak to jest. Odkąd Robert jeździ, to pojawili się sami "specjaliści" od F1 :wink:

Time is meaningless, and yet it is all that exists.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masz racje, tak to już jest. Nawet komentatorzy, którzy już od pewnego czasu "siedzą" w temacie gadają bzdury. Przy tej okazji przypomniało mi się jak mylili oni podczas ostatnich kwalifikacji kilkakrotnie nazwisko Tiago Monteiro - najpierw nazwali go Montoya, później poprawili się na Montagny, po czym dopiero zorientowali się kto na prawdę jest na torze.

Tu z kolei przypomina mi się poziom komentowania wczorajszego meczu Chelsee - Barcelona. Nawet ja, który piłką się nie interesuję, nie mylę Drogby z Deco!

Lepiej oddajmy więc głos największemu ekspertowi od Roberta Kubicy, czyli jemu właśnie:

“For me to be confirmed as a driver for the team in 2007 proves that in the last five races I have done the job expected of me,” said Kubica. “Although we still have the season’s final race to go, I feel I can start my 2007 season now. The experience I have gained this year as a Friday driver up to the Hungarian Grand Prix also means that I shall know the tracks from this year we will be racing on and, therefore, have some valuable data for the start of each weekend.”

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko bez takich :):D:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam nadzieję, że zaraz włączą LiveTiming na f1.com :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to jutro piąta linia dla Roberta

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ano nie. :wink:

I tym oto akcentem kończymy sezon 2006 w F1. Michael odchodzi. Zostało nam jakieś pięć miesięcy na przemyślenia, jaki będzie dla Roberta i Jego Zespołu nadchodzący sezon 2007. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znowu dziewiątka :-) mieszane uczucia, bo apetyt rośnie w miarę jedzenia. Gdyby nie to podium we Włoszech pewnie z dziewiątki byśmy się cieszyli. Ale źle nie było. Kolejny raz udany start - jak zwykle zdecydowanie lepszy niż Heitfeld.

Relacja z wyścigu w Brazyli w TV4 była żenująca. Komentatorzy kompletnie nie rozróżniali kierowców (np. mylili samochody Ferrari ze Spykerami) i gadali byle co.

Kolejny sezon na pewno bedzie udany.Po pierwsze Robert będzie już bardziej doświadczony, a po drugie zespół równiez chyba w tym sezonie sporo się nauczył. Sporo błędów popełnili głównie jeśli chodzi o opony.

Poza tym 2007 już wszyscy na Bridgestonach pojadą, więc szanse bedą bardziej wyrównane. Dobrze, że Kubica startuje dla dobrego i przyszłościowego zespołu, który nie planuje grzecznie walczyć o miejsca pod koniec strefy punktowanej. Mario Theissen za cel przyszłego sezonu stawia sobie 3 miejsce w klasyfikacji konstruktorów. Spodziewajmy się więc walki Roberta o miejsca na podium. Samochód Saubera juz w tym sezonie był szybki, a bolid na nowy sezon wypadł bardzo dobrze na testach na Jerez.

Nie mogę doczekać się kolejnych wyścigów, bo na pewno bedzie dobrze, albo bardzo dobrze :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiecie czy TV4 wykupilo na przyszly rok prawa do transmisji? Ja slyszalem, ze w przyszlym roku transmisje ma robic inna stacja :?:

wojtek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie może być nawet i w Trwam byle borowy i skubisia nie było, bo zamiast skupić się na czytaniu transmisji ciągle snują opowieści i domysły rodem z prasy bulwarowej.

O prawa transmisyjne szykuje się mała wojenka z TVN na czele wiec może być bardzo ciekawie.

E===Antea====>

E===Samurai===>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oby wygrała TVP :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z szaranowiczem jako komentatorem? :)

"Jest Fajter" :mrgreen:

E===Antea====>

E===Samurai===>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie, tylko bez reklam w trakcie. Chcesz oglądać w TVN z nie daj Boże Martyną i reklamami? 8) :? :x :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ech, weekend bez wyścigu :-( Przyzwyczaiłem się juz do wyścigowych emocji. Na pocieszenie będzie Małysz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak to bez wyścigu?

A Moto GP?

Walka Rossiego o ósmy tytuł mistrza świata (przegrany przez upadek). Znaczy skończył ten sezon jak Michael :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Kubica przypomina mi Ayrtona Sennę"

Super Express 07:56

Zdobył trzy tytuły mistrza świata, wygrał 23 Grand Prix. Brazylijczyk Nelson Piquet (54 l.) w ekskluzywnej rozmowie z "Super Expressem" opowiada o Robercie Kubicy (21 l.), którego uważa za największy talent w F1 od czasów Ayrtona Senny.

Jak ocenia pan występy Roberta Kubicy w Formule 1?

Nelson Piquet: - Gdyby ten chłopak zamiast w bolidzie BMW siedział za kierownicą Ferrari lub Renault, już miałby na koncie przynajmniej dwa zwycięstwa. Takich talentów jak Kubica jest co prawda wiele, ale tylko garstka potrafi robić tak gigantyczne postępy z wyścigu na wyścig. Robert przypomina mi pod tym względem Ayrtona Sennę. Jest niezwykle skromny, wyciszony i skupiony tylko na jeździe. Te same cechy charakteryzowały Sennę. Formuła 1 nie miała od czasów Senny takiego kierowcy. Przekonacie się o tym. Zapewniam.

8)

What's Up, Doc?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tomzet - takie kawałki lubię :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja dostałem od mojej dziewczyny na mikołaja kalendarz 2007 z Robertem kubicą co miesiąc!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to dawaj foty :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
A ja dostałem od mojej dziewczyny na mikołaja kalendarz 2007 z Robertem kubicą co miesiąc!!!

Heh wocio19 zarzuc fotami. Moze jakos uda mi sie taki zalatwic dla siebie. Moze zapytasz dziewczyny gdzie mozna taki Kalendarz nabyc?

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.