dariusz79 0 #1 Napisano 17 Października 2011 Jaki polecacie tani i sprawdzony sklep z Orientami . Dzieki za info . Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablos_ 16 #2 Napisano 17 Października 2011 Pierwsze skojarzenie to demus i inter-watch. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariusz79 0 #3 Napisano 18 Października 2011 Sprecyzuję . Szukam mako i big mako z pomarańczową tarczą . Gdzie dostane oryginał najtaniej ;-) ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
muchacho_ 2375 #4 Napisano 18 Października 2011 Prawdopodobnie na ebayu :)Big Mako jest tam za nie cale 600zl juz z przesylka. 0 Instagram - Lug2Lug Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Logos #5 Napisano 27 Października 2011 Też szukałem swojego czasu i zdecydowałem się na zakup w: http://www.e-zegarek.pl/sklep/orient-701-strona1.htmlBardzo dobry i miły kontakt. Po założeniu konta w ich sklepie, dostaje się z automatu rabat 5%. Wysyłkę miałem w cenie.Kolejnego z moich Orientów kupiłem o ponad 20% taniej na Allegro (1400 zamiast 1800 zł w sklepach internetowych). Był nowy i miał komplet papierów z polską pełną gwarancją. Polecam poszukać, nie pamiętam niestety użytkowanika :-/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacjakuza 6 #6 Napisano 28 Października 2011 http://www.orientuhren.de/ lub http://www.schoeneuhren.de/?plentyID=629cf87dd7ff28e18283e3e96bf575ef 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kostuha 0 #7 Napisano 10 Grudnia 2011 http://www.orientuhren.de/ lub http://www.schoeneuhren.de/?plentyID=629cf87dd7ff28e18283e3e96bf575efwitam!Mam pytanie o stronkę oreintuhren.de czy jest to wiarygodny sprzedawca i czy ktoś już u nich kupował?? Po pobieżnych poszukiwaniach nie znalazłem żadnej opinii, a ceny mają dosyć atrakcyjne.PzdrKostuha 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ras232 104 #8 Napisano 24 Grudnia 2011 Witam!!! Mój pierwszy post, więc najpierw się przedstawię, Maciek...Mam pytanie odnośnie tej strony - http://www.orientuhren.de/, mam zamiar skusić się na BIG MAKO i w porównaniu z cenami w PL jest różnica... Czy ktoś z kolegów zamawiał z tej strony, jak wygląda płatność za przedmiot. Nigdy nic nie zamawiałem poza Allegro nie mam PayPala i ogólnie czarna magia I czy możecie polecić jeszcze inne miejsce gdzie kupię BM w atrakcyjnej cenie... Może ktoś będzie zamawiał i może kupić dwa ?? Dziękuję za odp, pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
transikk 0 #9 Napisano 4 Stycznia 2012 znajomy zamawial z tej strony.tez chyba mako wlasnie. nie bylo problemow i z tego co mi mowil przesylka 15 euro a poniewaz to EU to zero problemow z clem itp.podobno pudelko placil oddzielenie... ja kolei wyslalem tam maila przed swietami z zapytaniem o Orient WZ0281FH camera, ale do dzis nie mam odpowiedzi. wiec, zamowilem przez orientwatchusa.com, duzo wiekrzy wybor, ale trzeba sie liczyc z opoznieniami i clem.na twoim miejscu zalozylbym paypala jak najszybciej, ulatwia to zakupy online i to bardzo 0 Zodiac Z08801.Victorinox Swiss Army 241340(orange).Tissot Chrono Pr50Navy.Orient Elite FET0H002B .Magrette Regattare 500M Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptaku 102 #10 Napisano 4 Stycznia 2012 Dostales zegarek z pudelkiem? Pytam bo na stronie przy pudelkach sa ceny, i jeszcze jedno czy do tych cen trzeba doliczyc vat (pod zegarkami jest napis vat 19%) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barteq891 40 #11 Napisano 12 Stycznia 2012 Ja mogę polecić e-zegarek.pl i inter-watch.pl 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptaku 102 #12 Napisano 12 Stycznia 2012 Mako na bransolecie orientuhren.de - 500zlinter-watch - 595zle-zegarek - 670zl U niemca najtaniej wychodzi, przykre to 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barteq891 40 #13 Napisano 12 Stycznia 2012 no niestety, ale gwarancje się przynajmniej ma ważną w pl, a mi się już przydała w blue mako ( smarowanie lub wymiana łożysk rotora) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptaku 102 #14 Napisano 12 Stycznia 2012 Moze ktos znajacy sie w temacie sie wypowie, jak to jest z gwarancja na zegarek kupion za graniaca ale w UE???? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barteq891 40 #15 Napisano 12 Stycznia 2012 Ja w gw niebieskiego miałem jako serwis gwarancyjny zapisany POLJOT EURO i tam też oddałem mako, znowu w gw pomarańczowego którego kupiłem w inter-watch.pl zapisany jest Zodiak(ale gdzieś kiedyś czytałem, że Zodiak kiedyś był serwisem gwarancyjnym, teraz jedynym serwisem gwarancyjnym Orienta w PL jest POLJOT, ale mogę się mylić) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Baele 0 #16 Napisano 13 Stycznia 2012 ja też polecam orientuhren.de kupiłem tam niebieskiego Ray'a, z wszystkim kosztował mnie 710 zł, bardzo dobry kontakt ze sprzedającym - Wilfriedem Kellerem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prono 0 #17 Napisano 13 Stycznia 2012 Ostatnio trafiłem na taką stronę i chyba tam zakupię jednego Orienta:http://zegareczek.pl/index.phpCeny bardzo konkurecyjne, tak mi się wydaje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelsz 6 #18 Napisano 15 Lutego 2012 ja też polecam orientuhren.de kupiłem tam niebieskiego Ray'a, z wszystkim kosztował mnie 710 zł, bardzo dobry kontakt ze sprzedającym - Wilfriedem Kellerem Czy w tym sklepie ktoś pracuje? wysłałem już 2 maile z zapytaniem i cisza. Pytanie do tych co tam kupowali, dostaliście gwarancje EU która jest ważna w Polsce? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcink88 329 #19 Napisano 17 Lutego 2012 Ostatnio trafiłem na taką stronę i chyba tam zakupię jednego Orienta:http://zegareczek.pl/index.phpCeny bardzo konkurecyjne, tak mi się wydaje. Ja kupowałem tam swojego orienta i nie mam żadnych zastrzeżeń 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacjakuza 6 #20 Napisano 24 Lutego 2012 Przeczytałem kilka Twoich postów i to , że właśnie tak często i w różnych tematach piszesz o allano nie może być przypadkiem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptaku 102 #21 Napisano 24 Lutego 2012 Dla przykładu: "(ptaku) - Napisano 12 styczeń 2012 - 17:49Mako na bransolecie orientuhren.de - 500zlinter-watch - 595zle-zegarek - 670zl U niemca najtaniej wychodzi, przykre to " Dlaczego to wszysko jest pisane z głowy ?! Lub ściama !!! Nie rozumiem czemu pijesz do mnie podalem ceny takie jakie wyswietlaja sie na www, to ze ktos sobie wynegocujuje rabat to jego sprawa dla mnie i mysle ze dla innych uzytkownikow przy wyborze sprzedawcy jest cena wyjsciowa podana przez sprzedawce. Poza tym ja wymienilem 3 chyba najbardziej popularne sklepy z Orientami a nie jeden o ktorym piszesz dosc czesto, tak jak to zauwazyl jacjakuza wiec jesli ktos cos tu promuje to raczej nie ja, tak wiec bardzo prosze o umiar w slowach oskarzajac kogos o platna promocje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelsz 6 #22 Napisano 24 Lutego 2012 m.s, o czym Ty piszesz gdzie ta rewelacja Big Mako za 860 !!! i nigdzie nie jest napisane że jak zadzwonię to dostanę 550 tak jak np. w www.schoeneuhren.de. Jak ja widzę cenę sugerowaną to dlaczego uważasz że powinienem tam zadzwonić i negocjować, wiesz ile musiałbym obdzwonić takich sklepów? Nie mam na to czasu ani pieniędzy, to jest problem sklepu że nie potrafi zachęcić swoją ofertą i nie wyróżnia się z tłumu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
freddiemercury 0 #23 Napisano 25 Lutego 2012 m.slipinski tak jasne z pewnością wynegocjuję w Polsce parę stówek do poziomu 550-580zł za Big Mako gdzie w niemieckim sklepie internetowym mam w tej cenie... powodzenia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptaku 102 #24 Napisano 25 Lutego 2012 Nie jestem handlowcem i nie znam sie na tym ale dla mnie to cos jest nie tak. Skoro sklep sprzedaje produkt za 550zl to po jaka cholere wystawia ten produkt w cenie 860zl, chyba tylko zeby odstraszyc potencjalnych kupcow. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
freddiemercury 0 #25 Napisano 27 Lutego 2012 nawiazalem kontakt mailowy ze sklepem informując o wypowiedziach m.MOD MODE i z pytaniem czy rzeczywiscie mozna uzyskac takie znizki- czekamy na efekty:) edit: uzyskałem ekspresową odpowiedź ze sklepu...zegarki na allegro od nich są już wg nich po przecenie w cenach promocyjnych (sugerowana cena producenta podana na każdej aukcji). Od tych cen z allegro można uzyskać 5-10% upustu w zależności od danego modelu, nie więcej (chodzi o zegarki Seiko). edit: wklejam odpowiedź na moje zapytanie z firmy Allano: "Proszę pana, nie oferuje rabatu, na wszystkie modele i dla wszystkich klientów, jeśli jest pan naszym klientem, proszę o podanie numer karty klienta, wtedy rabat będzie ustalony indywidualnie Proszę wybrac model, który chce pan zakupic nie oferuje rabatu tak jak pisałam na wszystko, proszę konkretny model. Przesłał pan modele automatyczne oraz kwarcowe, nie mają one nic ze sobą wspólnego rozbieżnośc jest ogromna, bigmako to nazwa ogólna, nie nazwa serii,występuje na kwarcowych mechanizmach, oraz automatach. Proszę o sprecyzowanie pana zamówienia. Zegarki seiko tak jak pisałam w 100% są wystawione w cenach promocyjnych. Zegarek BigMako mogę panu sprzedac, w granicach 570-580 zł, jeśli posiada pan kartę stałego klienta mogę zejśc do 550 zł Jeśli chciałbym pan, dla porównania inny model, proszę o konkretną wersję, Seiko są już po rabacie można otrzymac, jakieś 5-10% rabaty w zależności od modelu." 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach