freddiemercury 0 #26 Napisano 27 Lutego 2012 pulman dzięki za informacje dla wszystkich- to wiele wyjaśnia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pulman 33 #27 Napisano 27 Lutego 2012 info ogolniedostepna na forum, nie wykluczam zbieznosci nazwisk, w koncu sci-fi ma wielu fanow 0 zegarkiclub.pl Driver ErrorThere appears to be an error with the database. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariusz chlastawa 589 #28 Napisano 1 Marca 2012 ze zdzwieniem przeczytałem wiadomość od firmy , że cytuję " proszę o usunięcie danych osobowych mojego pracownika M.S etc , etc " Oznacza to ,że a) użytkownik o nicku M.S najprawdopodobniej jest pracownikiem firmy allano , czyli podejrzenia Kolegów co do nachalnej reklamy tegoż sklepu na forum , były jak najbardziej zasadne posty zostaną skasowane z racji naruszenia regulaminu c) użytkownik otrzyma stosowne ostrzeżenie d) lewica nie wie co czyni prawica czyli albo firma nie do końca wie co robi , albo są to jakieś paniczne ruchy niezbyt skoordynowane Post zamieszczam w celu ostrzeżenia przed "radami" osoby, która z racji zatrudnienia jest stronnicza 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
revolta4 15726 #29 Napisano 1 Marca 2012 Mam big mako orange z tej strony http://www.schoeneuh...283e3e96bf575ef jescze niedawno były po 119 euro i kosztowal mnie z przesyłka do domu 550 zł 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
freddiemercury 0 #30 Napisano 6 Marca 2012 ze zdzwieniem przeczytałem wiadomość od firmy , że cytuję " proszę o usunięcie danych osobowych mojego pracownika M.S etc , etc " Oznacza to ,że a) użytkownik o nicku M.S najprawdopodobniej jest pracownikiem firmy allano , czyli podejrzenia Kolegów co do nachalnej reklamy tegoż sklepu na forum , były jak najbardziej zasadne posty zostaną skasowane z racji naruszenia regulaminu c) użytkownik otrzyma stosowne ostrzeżenie d) lewica nie wie co czyni prawica czyli albo firma nie do końca wie co robi , albo są to jakieś paniczne ruchy niezbyt skoordynowane Post zamieszczam w celu ostrzeżenia przed "radami" osoby, która z racji zatrudnienia jest stronnicza ze zdziwieniem przeczytałem Twoje informacje na ten temat. Gdy ja próbowałem to wyjaśnić czy ten użytkownik jest pracownikiem sklepu Allano uzyskałem zwrotną informację mailową- cytuję część wiadomości: "Szczerze mówiąc forum kmziz nic mi nie mówi, nie korzystam z forum, jeśli chodzi o m.s (wyedytowałem- widniało tu nazwisko użytkownika którym sie posługiwał w nicku na forum), również nic mi to nie mówi." czyli faktycznie albo mają straszny bałagan w tej firmie, albo były to nieudolne działania mające na celu ratowanie twarzy... no nic, nie ma co gdybać, sprawa zakończona, ale trzeba uważać gdyż sądzę iż coraz więcej będzie się zdarzało tego typu sytuacji i warto tego pilnować 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptaku 102 #31 Napisano 8 Marca 2012 Dzis kupilem Orange Mako na bransolecie + pudlo(trzeba doplacic) u niemca, calosc mnie wyszla po zlodziejskim kursie 1eur = 4,25 plus oplata za przelew zagraniczny 442zl, taniej chyba sie nie da go kupic. Teraz tylko trzeba poczekac na przesylke. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yahhoo 1 #32 Napisano 12 Października 2012 Też biję się z myślą zakupu orienta lub vostoka ale z tego co obserwuję to na inter-watch cena sa najniższe. Poluję na CFT00003D który na niemieckiej stronie kosztuje 339 euro a na inter-watch bodajrze 1450zł tylko mam pytanie co warty jest ten sklep? piszę do nich już trzecią wiadomość o dostępnośc tego modelu i zero odpowiedzi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 5063 #33 Napisano 12 Października 2012 po wpisaniu w google "allano forum zegarki" wiele sie wyjasnia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yahhoo 1 #34 Napisano 13 Października 2012 wisuję i hm cholerka nic nie znajduję pisz jaśniej bo nie bardzo można wywnioskować z Twojego posta czy to jasne na plus czy na minus lub daj lina, bo jak są jakieś zastrzeżenia to szkoda żeby ludzie kasę potracili lub spotkała ich inna niemiła niespodzianka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 5063 #35 Napisano 13 Października 2012 yahhoo dziwne masz to google bo mi pokazuje na 2 miejscumoże reprezentujesz konkurencyjny koncern YAHOO oczywiście, że na minushttp://zegarkiclub.pl/forum/topic/69612-naprawa-skx007-problem-z-allano-equador/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yahhoo 1 #36 Napisano 14 Października 2012 nie nie reprezentuję. A czy ktoś kupował coś w inter-watch.pl i ma jakieś negatyne lub lepiej pozytywne wspomnienia? Bo z tego co szukam po sklepach i na allegro to mają najlepsze ceny na orienty, niestety jak na razie kontak mailowy żaden 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach