Gość Jash #501 Napisano 29 Grudnia 2013 Tiempo94 świetne! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 304 #502 Napisano 30 Grudnia 2013 (edytowane) Chętnie bym kupił ten model ale niższy (do kostki).Nosiłem go xx lat temu zimą. Zapewne od xx lat nie produkowane. Jeszcze wcześniejszy model z serii Feet you Wear, był ładniejszy.Inne modele tej serii:http://www.flickr.com/photos/37901436@N08/sets/72157621902208732/detail/?page=22 Z obecnych modeli (do kostki) nie znalazłem niczego podobnego. Edytowane 30 Grudnia 2013 przez Remy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #503 Napisano 30 Grudnia 2013 To były Adasie! Miałem podobne, czerwone, przekozaki były 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #504 Napisano 30 Grudnia 2013 Śniegu nie ma,ceny spadają to takie sobie zafundowałem 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MUrsus 4 #505 Napisano 30 Grudnia 2013 Dla leśnych zmarzluchów polecam Salomony Toundra do -40°C, niesamowicie lekkie. 0 Dowcip jest bronią, ale nie należy karać za nielegalne posiadanie dowcipu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KRWISTY 266 #506 Napisano 30 Grudnia 2013 Śniegu nie ma,ceny spadają to takie sobie zafundowałem Mikołaj świetne!!Gdzie kupiłeś co to za firma?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24413 #507 Napisano 30 Grudnia 2013 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klik Klak 14 #508 Napisano 30 Grudnia 2013 To się nazywa połysk!KJ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #509 Napisano 30 Grudnia 2013 Pani po prostu nie najlepiej widzi a chce dobrać właściwy odcień pasty. 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #510 Napisano 31 Grudnia 2013 Mikołaj świetne!!Gdzie kupiłeś co to za firma??Na wszystkie pytania odpowiedź znajdziesz tu:http://allegro.pl/listing/listing.php?string=gino+rossi+mt+1821&search_scope= PozdrawiamMariusz 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patom 9 #511 Napisano 31 Grudnia 2013 (edytowane) A ja w sobotę zakupiłem takie butki. Edytowane 31 Grudnia 2013 przez Patom 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BeKSa88 0 #512 Napisano 31 Grudnia 2013 Moje ulubione buciki Głównie wiosna-lato... Pewnie większość by nie włożyła, ale to mimo wszystko jedne z moich ulubionych 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #513 Napisano 31 Grudnia 2013 One są różowe? 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BeKSa88 0 #514 Napisano 31 Grudnia 2013 (edytowane) Taki ciemny róż? Nie rozróżniam wielu kolorów ale to co widać na zdjęciu to rzeczywiście jest taki kolor nie mocno zrobiony w photoshopie... EDIT Ponoć kolor trochę zbliżomy do koloru fuksji(?!) - dla mnie ro ciemny róż, malina Edytowane 31 Grudnia 2013 przez BeKSa88 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #515 Napisano 31 Grudnia 2013 Ja upatrzyłem sobie takie, ale jeszcze się waham 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24413 #516 Napisano 31 Grudnia 2013 Zobacz u Herringa, teraz jest wyprzedaż i jest sporo fajnych modeli w podobnej cenie: http://www.herringshoes.co.uk/index.php 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #517 Napisano 31 Grudnia 2013 Filipie szukałem i znalazłem tylko jedne, ale finansowo poza zasięgiem... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzegorzps 0 #518 Napisano 31 Grudnia 2013 Jash, a takie: http://www.ctshirts.co.uk/men's-shoes/men's-business-shoes/Brown-suede-loafers?q=gbpdefault||ml112brn|||||||||||||&page=2 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #519 Napisano 1 Stycznia 2014 Nie podoba mi się kopyto z przodu, za to te są fajne:http://www.ctshirts.co.uk/men%27s-shoes/men%27s-business-shoes/Tan-luxury-calf-single-buckle-monk-shoes?q=gbpdefault||mc090brn|||||||||||||&page=3Dzięki za linka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzegorzps 0 #520 Napisano 1 Stycznia 2014 Faktycznie, spora różnica. A monki bardzo OK. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #521 Napisano 3 Stycznia 2014 Takie skoki se tym razem kliknąłem : Zbierają dość dobre recenzje, więc nie zaszkodzi wypróbować 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
proki1971 770 #522 Napisano 3 Stycznia 2014 Aku dobra firma ale ja ich nosze w góry Ciekawa czy będziesz z nich zadowolony użytkując na codzień. jaki to konkretnie model? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #523 Napisano 3 Stycznia 2014 (edytowane) Mam już typowo górskie Asolo i Mammuty i są ok, napewno nie czuje żadnego dyskomfortu, wręcz przeciwnie. W planach mam też jakieś Meindle. SL HIKE GTX. ps. jeszcze takie Mammuty mi chodzą po głowie : Bardzo zgrabny bucik. Edytowane 3 Stycznia 2014 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
primabaleron 1175 #524 Napisano 3 Stycznia 2014 Panowie znawcy: Klasycznych porządnych mokasynów na lato potrzebuję. Kolor oliwka (sic!) Pomoże ktoś i poradzi ? 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patom 9 #525 Napisano 3 Stycznia 2014 Michał a Jordany Ci się nie podobają? 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach