Jakub Mróz 16 #876 Napisano 2 Czerwca 2014 Spróbuj, Pan Kielman jest otwarty na nowe pomysły. Tutaj są przykładowe modele -> http://www.kielman.pl/galeria/ Ten nie jest raczej typowym garniturowcem, co jest dowodem na to, że są niestandardowi -> http://www.kielman.pl/galeria/index.php?id=34&all=183 0 IWC Schaffhausen Cal. 83 INCA, JLC Master Control Ultra thin, Audemars Piguet cal. 2003 i cal. 2001, ML Pontos Automatique PT6117 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patom 9 #877 Napisano 4 Czerwca 2014 To nie to czego szukam . Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
switch107 375 #878 Napisano 4 Czerwca 2014 Zarazilem sie przez was tymi NB. Jestem w przyszlym tygodniu w NA i chce sobie jakies kupic (outlet z NB jest na przeciwko hotelu w ktorym zwykle przebywam, wiec nie uda sie tego uniknac ;-). Poniewaz sie zupelnie na tym nie znam, doradzcie mi ktory model jest oldskool i warto sobie kupic prosze (raczej jako kolekcja w szafie - moze zaloze ze 2 razy w roku). 0 nie spiesz się .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klik Klak 14 #879 Napisano 5 Czerwca 2014 Switch, weź takie co mają logo "N" na przyszwie. cieszesiezemoglempomoc KJ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #880 Napisano 5 Czerwca 2014 (edytowane) switch107 - bierz modele angielskie lub te szyte w Stanach (będą to miały wyszyte na języku)Klik Klak - przecież wszystkie modele mają logo na przyszwie Edytowane 5 Czerwca 2014 przez Jash 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klik Klak 14 #881 Napisano 5 Czerwca 2014 Kurde, Jash właśnie nie jest tak, niektóre mają "Z". I se chłop kupi takie i będzie nieszczęście. KJ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
J. Black 1826 #882 Napisano 5 Czerwca 2014 (edytowane) Przeszukałem juz pare stron, ale wyniki marne.... Orientuje się ktoś gdzie można dostać takie butki ?Model buta to Adidas Busenitz Edytowane 5 Czerwca 2014 przez Ariel 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #883 Napisano 5 Czerwca 2014 @Ariel - spróbuj na forach dla fanów tego typu butów - u nas np. SwaggerHypeClub. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
70' 374 #884 Napisano 5 Czerwca 2014 Przeszukałem juz pare stron, ale wyniki marne.... Orientuje się ktoś gdzie można dostać takie butki ?http://www.tactics.com/adidas/busenitz-pro-skate-shoes 0 Przepraszam za brak polskich znakow ale po prostu ich nie mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
switch107 375 #885 Napisano 5 Czerwca 2014 (edytowane) switch107 - bierz modele angielskie lub te szyte w Stanach (będą to miały wyszyte na języku)Klik Klak - przecież wszystkie modele mają logo na przyszwie ok - jasne, zakladam ze te szyte w USA beda latwiejsze do nabycia w USA ;-) Edytowane 5 Czerwca 2014 przez switch107 0 nie spiesz się .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #886 Napisano 5 Czerwca 2014 Te szyte w USA są dostępne nawet u nas w PL 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawidowo 4 #887 Napisano 5 Czerwca 2014 Panowie mieliscie moze na nodze kiedys model nike'a na nodze Rosherun ? wygladaja na wygodne i turbo lekkie.jakies opinie? dzieki,Dawid 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zajacagnieszka 16 #888 Napisano 5 Czerwca 2014 zajrzyj na bloga tutaj:http://the-bigwig.blogspot.com/2014/03/ryba-w-dresie.html( mam nadzieję, że mogę wkleic link i nie dostanę bana coś też pisał o damskich 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawidowo 4 #889 Napisano 5 Czerwca 2014 dzieki za link:) niestety jedyny fragment :'Zupełnie bez skarpetek, te buty stworzone zostały z taką myślą i tak ich używam na dni ciepłe jak ten' jeszcze mnie nie przekonal do zakupu buta ktos cos? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sirkozi 12 #890 Napisano 5 Czerwca 2014 Nie miałem, ale wydaje mi się, że muszą się bardzo szybko ścierać. Nie mają w ogóle typowej gumowej podeszwy zewnętrznej, tylko od razu podeszwa środkowa z pianki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patom 9 #891 Napisano 5 Czerwca 2014 Moja znajoma ma Rosheruny, biega w nich codziennie. Chwali sobie Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawidowo 4 #892 Napisano 5 Czerwca 2014 Hm chyba warto spróbować, jak wziąłem do ręki do naprawdę but nie ważył nic. Niedługo przeceny to trzeba będzie sie zaopatrzyć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patom 9 #893 Napisano 5 Czerwca 2014 Wygląd butów to kwestia czysto subiektywna, mi się one nie podobają, jednak akurat to, że są baardzo lekkie trzeba im przyznać . Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawidowo 4 #894 Napisano 6 Czerwca 2014 oczywiscie:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #895 Napisano 6 Czerwca 2014 W związku z jutrzejszym wieczorem kawalerskim taki o to zakup Dlugo trzeba czekac, bo buty robią po złożeniu zamówienia dopiero ale jestem z nich zadowolony Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bart33 2 #896 Napisano 6 Czerwca 2014 Zatkało mnie. Gdzie takie cuda sprzedają? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #897 Napisano 6 Czerwca 2014 Najciemniejsze zakątki internetu Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
switch107 375 #898 Napisano 8 Czerwca 2014 Kupowal ktos buty w iTailor? Ma ktos doswiadczenia z jakoscia i dokladnoscia wykonania? 0 nie spiesz się .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bezi 0 #899 Napisano 8 Czerwca 2014 Natomiast ja polecam na letnie dni sklepy BATA. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smc 1803 #900 Napisano 8 Czerwca 2014 Mialem 3 pary i kazda farbowala mi skarpety.Nie polecam bata 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach