Bartosz 86 45 #4751 Napisano 10 Września 2019 Kasprowy Wierch. Aktywność zupełnie turystyczna. Chyba kliknę takie: 0000201146330_01_ws.jpg Kupiłem sobie niedawno wysokie górskie buty AKU i to najlepsze tego typu buty jakie miałem - polecam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darecki 396 #4752 Napisano 14 Września 2019 Pytanie - gdzie w Krakowie można kupić (muszę przymierzyć) buty marki dr Martens, Solovair lub Blundstone. Warszawa, Wrocław czy Poznań nie ma tego problemu, ale cóż w Galicji jest jak jest 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hogg 883 #4753 Napisano 15 Września 2019 Dzięki Tobie dowiedziałem się, że są takie buty jak B. Tanio nie jest, ale może warte są swojej ceny? Jak z wygodą itd?Kilka lat temu kupiłem dr M, ale o komforcie użytkowania ciężko mówic, do tego stopnia że na początku ranily mnie do krwi, musiałem wyciąć takie kawałki skóry na szwach w środku żeby poprawić komfort. I tak nie jest idealnie. Ja bym raczej drugi raz martensow nie kupił Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #4754 Napisano 15 Września 2019 Kupiłem sobie niedawno wysokie górskie buty AKU i to najlepsze tego typu buty jakie miałem - polecam. Przyznaję! Dawno nie miałem tak wygodnych butów i tak dobrze wykonanych! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #4755 Napisano 15 Września 2019 Szukałbym bytów na VIBRAMIE (rodzaj gumy i wzoru podeszwy dający dobrą przyczepność) To nie rodzaj gumy a firma produkująca podeszwy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hogg 883 #4756 Napisano 29 Września 2019 Ktoś poleci jakieś fajne sztyblety na jesień? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwi 6579 #4757 Napisano 29 Września 2019 Ktoś poleci jakieś fajne sztyblety na jesień?Podłączę się pod pytanie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4758 Napisano 2 Października 2019 Chodziłem w nich, jak byłem piękny i młody. Teraz jestem już tylko piękny i postanowiłem, że do nich wrócę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #4759 Napisano 2 Października 2019 (edytowane) Ciekaw jestem jak będzie u Ciebie z wytrzymałością. Odkąd Made in England zniknęło z Mertensów (poza niektórymi modelami 1460/61) wielu moich znajomych przeszło na Solovair. Znam też jednego zadowolonego z wietnamskiej wersji obyś był drugi Edytowane 2 Października 2019 przez Jash 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4760 Napisano 2 Października 2019 (edytowane) No cóż Jacek, sam miałem dylemat, ale stwierdziłem, że jednak spróbuję. Na razie jest oczywiście ok, ale także zdecydowanie za wcześnie by stwierdzić, jak będzie z ich wytrzymałością. Na pewno, tak jak kiedyś, są mega wygodne :-) Te 1460ki to trzecie Martensy, jakie teraz mam. Aż poleciałem do garderoby i sprawdziłem. Pozostałe (nie glany) to też "made in vietnam", a mam jej już parę lat i nic z nimi się nie dzieje :-) Mam więc nadzieję, że i z tymi będzie spoko :-) Edytowane 2 Października 2019 przez fidelio 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hogg 883 #4761 Napisano 2 Października 2019 Haha, właśnie zzułem ten sam model i kolor z nóg Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4762 Napisano 2 Października 2019 Znaczy się wiesz, co dobre ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hogg 883 #4763 Napisano 2 Października 2019 Kupiłem 5 lat temu, w sumie kilkanaście razy tylko na nogach. W poniedziałek postanowilem dać im jeszcze raz szansę A powiem, że początki były trudne, dosłownie krwawe. Tak mi obcieraly górną cześć stopy, makabra. Dopiero wycialem scyzorykiem nadmiar skóry na wewnętrznych szwach i duuuuzo lepiej. Cóż... Dam im szansę tej jesieni /zimy Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #4764 Napisano 2 Października 2019 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=brB6VwLCGaA Moje pierwsze Martensy, Highlandery w 2 klasie liceum....miałem to samo. Krew krew i skóra na zapiętkach starta do kości Edytowane 2 Października 2019 przez Jash 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4765 Napisano 2 Października 2019 Ja takich przeżyć ze swoimi (to był czas liceum, jakieś ćwierć wieku temu) nie pamiętam ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #4766 Napisano 2 Października 2019 Ja mam niestety ostrogi (wystająca pojedyncza kosteczka na zapiętku) więc cały tył buta opiera i ociera się o małą powierzchnię. To niestety zawsze się tak kończy. Z double monkami Berwicka było to samo. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4767 Napisano 2 Października 2019 No tak, z fizjonomią ciężko wygrać :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #4768 Napisano 2 Października 2019 Ja mam niestety ostrogiCowboy normalnie z Ciebie! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hogg 883 #4769 Napisano 2 Października 2019 Boso, ale w ostrogach Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #4770 Napisano 2 Października 2019 Cowboy normalnie z Ciebie! Kto się przezywa, sam się tak nazywa Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hogg 883 #4771 Napisano 2 Października 2019 Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrovka #4772 Napisano 2 Października 2019 (edytowane) O kurcze...widze ze tutaj jest więcej wielbicieli tej marki..Do mnie przyszły dwa dni temu 1460 MADE IN ENGLAND ..zamawiałem je z taką lekką obawą i jednocześnie pełen nadzieji że okaża sie tą samą jakoscia jak z przed dekad Obawa uzasadniona..bo np. Martensy Industrial,padaja na moich nogach do 7-8 miesiacy Edytowane 2 Października 2019 przez mrovka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #4773 Napisano 3 Października 2019 Skąd brałeś wersje vintage? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hogg 883 #4774 Napisano 3 Października 2019 Że do garnituru nie? Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrovka #4775 Napisano 3 Października 2019 Skąd brałeś wersje vintage? Ja swoje kupowałem na oficjalnej stronie w UK 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach