Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Rekomendowane odpowiedzi

Gość henio.w

Jak do każdego...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Garnitury ładne,ale sportowe buty ??

Moze teraz taka moda.....

Dziś w tv śniadaniowej pan Oliver Janiak był w damskiej mini...

Ale ja się na modzie nie wyznaję:-) :-) :-)

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie cyrkowe normalnie . Muszę się nie znać , no nie ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba mało podobne ;-) ?

44aeb1.jpg

Edytowane przez mikolaj78

Mariusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Brakuje tylko żółtego chyba .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio jako odmiana catowa , zapodałem sobie lacoste i mogę polecić ,

jedna rzecz tylko to ślizgi materiał na wkładce i na pięcie , trzeba się trochę wchodzić aby dobrze się ułożyły , bo na początku trochę uczucie jak by spadały

00-640c.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Założyłem na próbę :-) bo były w zestawie

Mariusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te "klaunowe" przypomniały mi pompowane Reeboki sprzed lat właśnie w takich kolorach.

Wysłane z Tapatalk przez A1457

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja ostatnio 2 pary od Le Coq Sportif - w dobrych cenach były:) no i ta marka nigdy mnie nie zawiodła:)

post-33440-0-79036500-1405875043_thumb.jpg

post-33440-0-79325000-1405875057_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To radzę uważać, bo jeden z koszykarzy NBA, mający wcześniej z nimi kontrakt obuwniczy, nabawił się kontuzji przez granie w Le Coq.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To radzę uważać, bo jeden z koszykarzy NBA, mający wcześniej z nimi kontrakt obuwniczy, nabawił się kontuzji przez granie w Le Coq.

Proszę Cię w takich butach grać:) to buty typowo streetowe nienadające się do niczego innego tylko zwykłego "łażenia"..  choć nie jestem wysoki kosza uwielbiam i szanuję kostki więc tylko wysokie buty niestety ostanie jakie kupiłem do kosza to LeBron James ok 2007r cały czas trzymają dobrze:) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od łażenia na pewno się nic nie stanie, ale bym nie kupował od nich produktów przeznaczonych do sportu (czy to kosz czy np. biegówki).

Generalnie szanowanie kostek nijak się ma do wysokości buta. ;) Przynajmniej w tych typowych modelach Nike, Adidas itd.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od łażenia na pewno się nic nie stanie, ale bym nie kupował od nich produktów przeznaczonych do sportu (czy to kosz czy np. biegówki).

Generalnie szanowanie kostek nijak się ma do wysokości buta. ;) Przynajmniej w tych typowych modelach Nike, Adidas itd.

Szanowanie kostek w sensie kiedy gram nic więcej wtedy tylko buty wysokie odpowiednio sztywne na kostakch nic więcej! nie powiesz mi że nie ma to znaczenia a jeżeli powiesz to odpowiadam że dla mnie ma .....:)

Ja bardzo lubię Le Coq nigdy mnie nie zawiodły czy to latem czy zimą i mówię tylko o obuwiu streetowym.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grałeś kiedyś w niskich butach? Dedykowanych do kosza, nie jakichś biegowych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grałeś kiedyś w niskich butach? Dedykowanych do kosza, nie jakichś biegowych.

To nie są niskie typowo buty sam dobrze wiesz:)  odpowiadając nie grałem i nie mam zamiaru wolę do kosza wysokie od zawsze czyli od ADIDAS STREETBALL BASKETBALL HI SHOES i tak zostanie:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli generalnie nie wiesz czy wolisz, bo nie próbowałeś. ;) Ja gram już w drugiej parze lowów i nie widzę różnicy jeśli chodzi o stabilność buta, a mobilność wzrosła zdecydowanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://allegro.pl/dr-martens-r-46-brown-1460-likwidacja-sklepu-70-i4473855550.html. co myslicie o tej ofercie. cena jest duzo nizsza niz wartosc (rynkowa). wyglada to troche jak podrobki, ale mozna uwierzyc w rzeczywista likwidacje sklepu, wszystkie ich auckje sa minus duzy procent ceny. boje sie nadziac na fake, zdjecia nie sa real foto. chcialbym kupic sobie takie buty na jesien. moze ktos kupowal w tym sklepie? kupilibyscie? no i prosilbym o nie podkupowanie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma foty = podróby. Ja bym nie brał.

Martensy, pomijając już ich wygląd, to przecież buty na pół życia, to szkoda Ci na nie wydać 5 stów?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wlasnie odkladalem na nie, zbieram sie juz z 3 lata. zawsze to lepiej wydac te 170 niz 450 czy wiecej, ale lepiej nie kupic podrobki :D sklep ma duzo pozytywow, ale to niekoniecznie o czyms swiadczy. nie wiem.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi