dasiek7 16 #26 Napisano 24 Stycznia 2012 IMO zielony jeszcze lepszy, bardziej mi sie podoba ta szczotkowana bransoleta....i ten kolor taki gleboki.... 0 " tylko Seiko " Damian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość darekmp3 #27 Napisano 24 Stycznia 2012 Piszesz, że Rolex to klasa wyżej niż Omega, ale dekielek to mógłby być taki jak w PO Poza tym świetny zegarek! Zazdraszczam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #28 Napisano 24 Stycznia 2012 Piszesz, że Rolex to klasa wyżej niż Omega, ale dekielek to mógłby być taki jak w PO I tutaj się absolutnie nie zgodzę, bo gdyby Rolex zastosował przeszklony, bądz grawerowany dekiel coś na styl Omegi, to bym się na nich obraził. Niech Rolex pozostanie Rolexem. Co nie zmienia faktu, że dekiel w starej PO jest bardzo fajny. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zaq 12 #29 Napisano 24 Stycznia 2012 O zgrozo, sam siebie nie poznaję, ale co by nie mówić ten model mi sie podoba... gratuluję! 0 Mniejsza z perfekcją, wystarczy być bardzo dobrym... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kemys 0 #30 Napisano 24 Stycznia 2012 Fantastyczny zegarek ;]Wiele lat temu, kiedy byłem małym szczylem wydawało mnie się że Rolex to taka marka dla 'gangsterów' lub też dla ludzi typu 'nowobogacki', w sensie że tylko tacy ludzie noszą Rolexa - a w sumie teraz jak tak patrzę sobie na te zdjęcia i oglądam film z YT, to dotarło do mnie że jest coś w powiedzeniu że do Rolexa trzeba dorosnąć w pewnym znaczeniu ;]Dla mnie ogólnie wzór (pod względem stylistyki i tzw. dizajnu, ułożenia indeksów, kształtu koperty, etc.) zegarka - a bransoleta wygląda naprawdę obłędnie ;] Świetny, ponadczasowy watch - gratuluję zakupu. ps. nie dziwię się wcale, że wielu producentów tak namiętnie że tak napiszę "zrzyna" jeżeli chodzi o kształt koperty i indeksy od Rolex-a, co najmniej w ogólnym zamyśle - jednak z dobrego wzorca należy korzystać - byle bez przesady hehehe 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 42963 #31 Napisano 24 Stycznia 2012 Takie maleństwo (40 mm) a tyle radości potrafi dostarczyć właścicielowi Czekam z niecierpliwością na dalszą cześćSuper, ale dla mnie i tak ładniejszy już masz (TH) 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #32 Napisano 24 Stycznia 2012 W przyszłym tyg. obiecuje uzupełnić galerie. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 113 #33 Napisano 24 Stycznia 2012 Winszuję Michał fajnego Rolka, niech się nosi dobrze i cieszy nadgarstek 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #34 Napisano 24 Stycznia 2012 Dzięki Tomek 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gludek 404 #35 Napisano 24 Stycznia 2012 Gratulacje pierwszego Rolka. Osobiście czekam na Twojego zielonego Suba...ten model jakoś za mną coraz bliżej chodzi. Co do zdjęć...to już widziałem lepsze Twoje foty... Może jakieś makra żeby detale uchwycić. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SIRLUKE1 1846 #36 Napisano 24 Stycznia 2012 Michale gratuluj zegarka, niech się dobrze nosi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
primabaleron 1175 #37 Napisano 24 Stycznia 2012 cuuddoooooo Ja na swojego Suba niestety wciąż czekam I JUŻ JEST 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
primabaleron 1175 #38 Napisano 24 Stycznia 2012 W przyszłym tyg. obiecuje uzupełnić galerie.Koniecznie ! Gratuluję super zegara ! Tak się zapatrzyłem na jego buziulkę, że dopiero po paru dobrych chwilach zobaczyłem, że położyłeś go na starej koszuli A na poważnie: Hicior ! Jeszcze raz graty 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #39 Napisano 25 Stycznia 2012 Dziękuję koledzy. Co do zielonego Suba, to zapewne wezmę go pod uwagę, ale chciałbym teraz coś z białą tarczą, a tutaj AP wydaje się nie mieć konkurencji. W każdym razie mam trochę czasu, poczekam na nowości, może wyjdzie coś ciekawego, co mnie wyjątkowo zainteresuje. Bardzo mi się podoba też IWC Portofino 8 days - piękny zegar. Nie będzie mi napewno obojętny 7 dniowy portugalczyk, czy GO PanoMaticLunar XL. Przemyśle raz jeszcze nowego Explorera oraz JLC Reverso Squadra z Chronographem. Te zegarki chodzą za mną najbardziej. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
are444 0 #40 Napisano 25 Stycznia 2012 Ja na Twoim miejscu brałbym w ciemno AP RO z jasną tarczą, a czy 15300 czy 15400 zdecydowałbym po testach nadgarstkowych. W każdym razie dla mnie ten zegar nie ma konkurencji, wszystkie wymienione przez Ciebie są warte uwagi - zwłaszcza GO - ale jednak przy Twojej kolekcji przyszedł czas na AP 0 Omega PO, Seiko FFF, Atlantic Worldmaster, Casio GW-M5600-1ER, Casio GW-9200-1ER, Casio TS-100, Glycine Airman SST 06 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zorka-5 62 #41 Napisano 25 Stycznia 2012 Mam taką zasadę, że nie wypowiadam się tam, gdzie sprawa dotyczy zegarka nie z mojej bajki, ale ponieważ tak się cieszysz to i ja przyłączam się do gratulacji zrealizowania kolejnego wyzwania 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #42 Napisano 25 Stycznia 2012 ja również.... i choć miałem okazję recenzować (mam nadzieję, że czytaliście) i dość długo ponosić GMT Mastera II, to dla Siebie wybrał bym czarnego Submarinera...i nawet nie wiem, dlaczego, może jego "kultowość" do mnie przemawia mocniej niż inne argumenty. P.S> Na pewno nie zielonego... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #43 Napisano 25 Stycznia 2012 Czytaliśmy, czytaliśmy - bardzo sobie chwaliłeś ten zegarek. Pozwolę sobie wrzucić link do tej recenzji : http://chronos24.pl/rolex-gmt-master-ii/ 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łukasz G7900 2 #44 Napisano 26 Stycznia 2012 Oj Michał,Michał...przez Ciebie GMT Master wskoczył u mnie na pierwsze miejsce przed Omegą świetny zegar!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #45 Napisano 26 Stycznia 2012 A to bardzo mi miło 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość darekmp3 #46 Napisano 4 Lutego 2012 Michał czekamy na obiecany filmik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #47 Napisano 4 Lutego 2012 Cierpliwości 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #48 Napisano 6 Lutego 2012 Pare nadgarstkowych : Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość darekmp3 #49 Napisano 6 Lutego 2012 Świetne zdjęcia. GMT Master też ma 300m wodoszczelności? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vcore 19 #50 Napisano 6 Lutego 2012 Świetne zdjęcia, zdecydowanie najładniejszy Rolex. Nie mam pojęcia jak można zamiast niego wybrać suba PS. Chyba zapomniałeś o jednej naklejce zabezpieczającej, nad koroną w zapięciu 0 Lubię małe zegarki… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach