Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Rekomendowane odpowiedzi

Jest już paseczek

Kocham Zegarki i nie dlatego, że pokazują która jest godzina.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście, miałem małe problemy techniczne wynikające jedynie z mojego lekkiego zacofania informatycznego.

Rodzina w komplecie. Ucieszyłem się, jak w paczuszce ujrzałem dodatkowo ładne dwa teleskopy.

Pasek zapinam na ostatnią dziurkę, też lekko go zmodyfikowałem, bo ta szlufka ,,na stałe" nie była już potrzebna (pasek jej nie sięga) więc ją usunąłem. Jeszcze raz przepraszam za jakość zdjęć, robione żelaskiem na wungiel. (Nie tłumacz się chłopie, żonka ci zawsze powtarza, że zdjęć to ty robić nie potrafisz)

post-70090-0-57176700-1425327165_thumb.jpeg

Edytowane przez albiNOS 01

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z daleka niewiele różni się od paska skórzanego, ale i chyba taki był jego cel.

post-70090-0-39464700-1425328039_thumb.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proponowałbym firmie Xicorr wystawianie swoich zegarków na alledrogo. Niektórzy może skusili by się np zakupu na raty, tym bardziej , że w marcu znów kuszą zerową prowizją ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coś mi się wydaje, że puki co nie mają problemów ze zbytem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proponowałbym firmie Xicorr wystawianie swoich zegarków na alledrogo. Niektórzy może skusili by się np zakupu na raty, tym bardziej , że w marcu znów kuszą zerową prowizją ;)

Były wystawiane. Teraz co jakiś czas można uszczknąć tzw wisienki np "nową", ofoliowaną, nie noszoną Warszawę za 800zł. 

Janusz

Longines cal. 18.86ZABC x 1932r, Atlantic Worldmaster 53754.41.93R, Xicorr FSO M20 nr 38, G.Gerlach Żubr nr 008, G.Gerlach Kosmonauta, Deep Blue Juggernaut II, Tribuna Omaggio,  Seagull 1963, Seiko 5 Sports SKZ229K1, Seiko 5 Sports 7S36-02B0, Seiko SNAA45P1, Jacques Lemans Monte Carlo F-5016C. Pattini x kilka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coś mi się wydaje, że puki co nie mają problemów ze zbytem.

Mi chodzi o to, że większa ilość osób mogłaby kupic zegarek dzięki ratom payu. Nie każdy może całą kwotę naraz wyłożyć od razu :unsure:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś już ktoś to pisał ale i ja napiszę. Jak nie masz kasy na zegarek to nie kupujesz go na raty. Nie stać mnie wydać 1k to kupuję G za 200 zł. Ja od tego zaczynałem ale na raty nie kupiłbym zegarka. 

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A czemu nie? Co w tym złego, że na raty?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sanik chodzi mi, że bez tego można się obyć a i tak większość ma po kilka sztuk. Jeżeli ktoś chce kupić zegarek na raty ja nie bronię . Nie kupiłbym zegarka jeśli mnie na niego nie stać. 

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też nie, ale właśnie po to są raty aby kupować rzeczy na które ludzi nie stać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeden by nie kupil na raty a inny czemu nie. Chocby i na dwie albo trzy raty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak jest coś na raty rzeczywiste 0%, to po co wywalać od razu całą kwotę. :unsure:  Samochód też można za gotówkę... Na raty też musi być stać... :rolleyes:

Przepraszam moda z OT, nie mogłem się powstrzymać. :ph34r:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś już ktoś to pisał ale i ja napiszę. Jak nie masz kasy na zegarek to nie kupujesz go na raty. Nie stać mnie wydać 1k to kupuję G za 200 zł. Ja od tego zaczynałem ale na raty nie kupiłbym zegarka. 

Nie rozumiem takiego podejścia. Dla mnie raty ( jeśli z nich korzystam) to udogodnienie i wybór czegoś konkretnego. Nie chcę G za 200zł, bo mnie nie będzie cieszył, a w takich ratach kupuję co chcę i np przez te 10 miesięcy prawie tego nie odczuwam.

Ludzie trwonią swoje pieniądze na wiele sposobów :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za xicorra rata kolo 50 zl miesiecznie. Dla wielu ludzi to tez majatek, ale tacy maja powazniejsze zmartwienia miz kolorystyka tarczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanie z innej beczki. Kto z użytkowników Xicorów miał z nimi problemy. Czy znacie przypadki opóźnień w serwisowaniu lub dziwnego podejścia do klienta. Pytam bo na FB pojawił się wpis jednego niezadowolonego klienta bijącego pianę.
Cytat:

Uwaga !!!!!!!!!!!!! 

zegarki może dobrze wyglądają ale jakość Masakra. Ja kupiłem i po 3 dniach pojechał i serwisu i już minęły 3 tygodnie a zegarka nie ma. 
Widoczne serwis nie wie co to znaczy budowie opinii o marce. W obecnych czasach nie wystarczy tylko sprzedać ważniejszy jest serwis a tu Masakra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie kupujcie

Pytam bo jakoś trudno mi uwierzyć w to co ktoś wypisuje. Sam mam jak najlepszą opinię i o zegarkach i o serwisie. No ale mogę się mylić. ;)

Janusz

Longines cal. 18.86ZABC x 1932r, Atlantic Worldmaster 53754.41.93R, Xicorr FSO M20 nr 38, G.Gerlach Żubr nr 008, G.Gerlach Kosmonauta, Deep Blue Juggernaut II, Tribuna Omaggio,  Seagull 1963, Seiko 5 Sports SKZ229K1, Seiko 5 Sports 7S36-02B0, Seiko SNAA45P1, Jacques Lemans Monte Carlo F-5016C. Pattini x kilka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie to jakis wal. Pewnosci nie mam, ale dziwne, ze chocby tu nie przekazal swojej opinii. Ja nawet jak wysle mejla z pier**la to zawsze otrzymuje odpowiedz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z serwisem nie musiałem mieć do czynienia więc się nie wypowiem. natomiast zachowanie przy sprzedaży i kontakt po zakupie było bardzo miłe, koleżeńskie. kontakt telefoniczmy i meilowy bez problemu. byłem także w siedzibie na Targówku (taka dzielnia w stolicy) i pogawożyłem sobie z Adamem, objrzałem jak wyglądają elementy przed złożeniem i garfisha przymierzyłem.

ja polecam Xicorra po dotychczasowym kontakcie.

Może ktoś miał gorsze doświadczenie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie dziwi fakt że facet przez 3 tygodnie nie interesował się zegarkiem a teraz robi burze. Jeszcze się okaże że wysłał ale nie wiadomo gdzie. ;) Sam miałem naprawiany i trwało to 10 dni.

Janusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coś dla poprawy nastrojów :-)

post-70090-0-02275100-1425767849_thumb.jpg

post-70090-0-75363600-1425767892_thumb.jpg

post-70090-0-97316600-1425767906_thumb.jpg

post-70090-0-32602100-1425767917_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I jeszcze jedno. Najtrudniej było zrobić ,,X" cały wieczór jedna tylko literka. Zdziałane w grze Forza Motorsport 4 w opcjach lakierowania i projektów własnych kalkomanii.

post-70090-0-98406700-1425768059_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta 500 jest super :-)

W klimatach okołomotoryzacyjnych - trwają prace nad replikami Polskiego Fiata 125p Akropolis - który zainspirował nasz zegarek F125p.

0NZsYjx.jpg

QTrWnm7.jpg

Edytowane przez atomtomski

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie dziwi fakt że facet przez 3 tygodnie nie interesował się zegarkiem a teraz robi burze. Jeszcze się okaże że wysłał ale nie wiadomo gdzie. ;) Sam miałem naprawiany i trwało to 10 dni.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi