sergserg 14 #1 Napisano 17 Lutego 2012 Seiko Credor, model z linii Pacifique Series z 1994 roku, ref. GCAX999Wykonanie w stali nierdzewnej.W środku mechanizm kwarcowy z termokompensacją, oznaczony 8J82(linia 8Jxx poprzedzała aktualnie używaną w GSach linię 9Fxx)konstrukcja mechanizmu 1-silniczkowa, deklarowana roczna dokładność wynosi maksymalnie 10 sekund odchyłki Kilka fotek na szybko: Zegarek ciężko się foci, koperta i bransoleta są wypolerowane na wysoki połysk, do tego szkiełko lekko wypukłe łapie wszystkie możliwe refleksy. Jeszcze dwie fotki: 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gniewko 115 #2 Napisano 17 Lutego 2012 Szczerze zazdroszcze.Zegarek totalna miazga. Jak nie przepadam z zegarkami co maja same indeksy bez oznaczen godzin tak ten rozwalil mnie na lopatki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wraQ 48 #3 Napisano 17 Lutego 2012 Piękny ci on.Jeszcze raz gratulacje 0 Time is tickin away, youve gotta - live your life - day by dayhappy or sad, good or bad, life is too short youve gotta - keep your head Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #4 Napisano 18 Lutego 2012 Zegarek w ogóle mi się nie podoba, niemniej jednak jako że jest to jeden z pierwszych Credorów tu na forum, to tym bardziej gratuluję ! Niech się dobrze nosi i długo cieszy. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dasiek7 16 #5 Napisano 18 Lutego 2012 Gdyby ta bransoleta byla inna.......ale ogolnie mam slabosc do niebieskich traczy 0 " tylko Seiko " Damian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość darekmp3 #6 Napisano 18 Lutego 2012 Bardzo ładny zegar i marka tak rzadko spotykana Gratulacje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piorun 1861 #7 Napisano 18 Lutego 2012 Też lubię niebieskie tarcze . Credor bardzo fajny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bromkur 0 #8 Napisano 20 Lutego 2012 Ładny zegarek. Na zdjęciach wydaje się trochę "mały". Jaka ma srednicę? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #9 Napisano 20 Lutego 2012 Ładny zegarek. Na zdjęciach wydaje się trochę "mały". Jaka ma srednicę?Rozmiar garniturowy, 36mm bez koronki. 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BRABUS 249 #10 Napisano 20 Lutego 2012 Mi się podoba, na pewno jest to ponadczasowa stylistyka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1616 #11 Napisano 20 Lutego 2012 Gratuluję nabytku jednak stylistycznie bardziej podobał mi się GS 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach