Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość argos72

NAJNOWSZE ZAKUPY - NOWE NABYTKI

Rekomendowane odpowiedzi

Jedną rakietę 24 h  sprzedałem koledze z forum i w miedzy czasie wpadła mi następna . Ta obecna bardziej mi przypadła stylistycznie do gustu . I Chyba zostanie na dłużej :) 

fnaz.jpg

Edytowane przez MWATCH

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak  Artur to ta sam o której pisaliśmy  , przypadła mi do gustu . Narazie zostanie u mnie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam się, właśnie te wskazówki mnie urzekły, no i uratowana przed złomowaniem, tym większa moja radość :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a u mnie  cos takiego  ale chyba za niedługo  czeka ja bazarek.Jak kame i wostoka

Hej, właśnie na taką Sławę poluję, więc jakby co to napisz mi PW :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lubię ten model Czajki. Ma w sobie coś fajnego. I te charakterystyczne wskazówki.

Zgadzam się, właśnie te wskazówki mnie urzekły, no i uratowana przed złomowaniem, tym większa moja radość :D

A ja mam taką czajkę z zieloną tarczą. Niestety niesprawna. Nie wiem co jej dolega, ale robić nie zamierzam... leży sobie i w zasadzie zawadza :)post-60883-0-18338100-1380734718_thumb.jpeg 

Pobieda "czerwona 12" - 1-47

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Wojciech1500

To i ja swoją dołoże, po dziadku, sprawna i punktualna, ale do noszenia coś mi nie podchodzi:

b2a448b4b6480c0fmed.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bo to mały zegarek, dla mnie to już dolna granica, a obwód mojego nadgarstka to 15cm :D Niemniej czeka w kolejce do majstra, bardzo mi się podoba i na pewno będę go nosił B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bo to mały zegarek, dla mnie to już dolna granica, a obwód mojego nadgarstka to 15cm :D Niemniej czeka w kolejce do majstra, bardzo mi się podoba i na pewno będę go nosił B)

15 cm? Że zacytuję Siarę " .... aleś mnie teraz zaimponował Wąski..." :D  :D :D

Edit

Przepraszam, mam nadzieję, że potraktujesz to jako żart :)

Edytowane przez rk7000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sądzę, że można to uznać jako zaletę, między innymi z powodu tego, iż prawie wszystkie zegarki vintage bardzo ładnie się na takim nadgarstku prezentują. 

"You may delay but time will not" Benjamin Franklin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

15 cm? Że zacytuję Siarę " .... aleś mnie teraz zaimponował Wąski..." :D  :D :D

Edit

Przepraszam, mam nadzieję, że potraktujesz to jako żart :)

Spoko Roman, można mi wiele zarzucić, ale na pewno nie brak poczucia humoru i dystansu do siebie :D

A myślisz dlaczego mam nick wąski ?

Teraz już poważnie, tak jak napisał Zasadas, to zaleta tym bardziej, że zbieram głównie vintage, żałuję tylko, że czerwona 12 jest zbyt mała nawet dla mnie :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lubię ten model Czajki. Ma w sobie coś fajnego. I te charakterystyczne wskazówki.

Ja też, taką czajkę, tylko ze złotym cyferblatem dostałem w wieku 7 lat od babci jako mój pierwszy, własny zegarek. Nosiłem ją kilka lat, dopóki nie pojawiły się pierwsze "elektroniki". Nie jestem do końca pewien, ale wydaje mi się, że moja czajka miała złote wskazówki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spoko Roman, można mi wiele zarzucić, ale na pewno nie brak poczucia humoru i dystansu do siebie :D

A myślisz dlaczego mam nick wąski ?

Teraz już poważnie, tak jak napisał Zasadas, to zaleta tym bardziej, że zbieram głównie vintage, żałuję tylko, że czerwona 12 jest zbyt mała nawet dla mnie :(

Szanuję ludzi, którzy potrafią zachowć dystans do samego siebie - to jest ostatnio coraz rzadziej spotykane.

Ja dla odmiany mam nadgarstek 21 cm i ubolewam nad tym, że wiele zegarków radzieckich nigdy nie założę bo wygląda to śmiesznie.

Nie zawsze pomaga nawet pasek z podkładką.

No cóż - chętnie zamienię 10cm wzrostu, 15 kg wagi i 2 cm w nadgarstku na jakiś ładny radziecki zegarek. Może być z moją dopłatą  :P

Chętnych zapraszam  na pw :)

Edit

Przepraszam, nie w tym dziale napisałem :lol:

Wybaczcie OT :rolleyes:

Edytowane przez rk7000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Wojciech1500

Zawsze pozostaje rakieta big zero i komandiry... :)

Ja też mam duży nadgarstek i noszę małe moskwy i pobiedy czerwone 12 i jakoś bardzo się nie krępuję - w lata 50-tych też tak noszono.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ha. a ja bym też może coś troche oddał za jakiś zegareczek..Bo jak ide się odlac to musze szukać drugiej osoby a to tylko dlatego ze lekarz zabronił mi dzwigać :D

Edytowane przez daniels36

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rk7000 skoro jesteś gotów oddać aż 10cm to sporo musisz ich mieć na stanie? :) Chętnie wezmę 5 i dorzucę coś z kolekcji :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zawsze pozostaje rakieta big zero i komandiry... :)

Ja też mam duży nadgarstek i noszę małe moskwy i pobiedy czerwone 12 i jakoś bardzo się nie krępuję - w lata 50-tych też tak noszono.

Wolę jednak rozmiary Burana Sybira czyli 44mm :)

rk7000 skoro jesteś gotów oddać aż 10cm to sporo musisz ich mieć na stanie? :) Chętnie wezmę 5 i dorzucę coś z kolekcji :D

Mam ich 200 i 10 to może przesadziłem ale 5 chętnie zamienię - proponuj jakąś Rakietę :P  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wolę jednak rozmiary Burana Sybira czyli 44mm :)

Mam ich 200 i 10 to może przesadziłem ale 5 chętnie zamienię - proponuj jakąś Rakietę :P  

W KSW możesz kariere zrobić ;) -oczywiście jak wiek pozwala :)

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi