Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość argos72

NAJNOWSZE ZAKUPY - NOWE NABYTKI

Rekomendowane odpowiedzi

Wiem, że jeszcze przed czyszczeniem ale nie mogłem się oprzeć. Dziecięca zaria z koronką na godzinie 2 i boczną sekundą. Tak tak ten motylek się rusza ! w rytm uplywajacych sekund. Zafascynowany jestem. Jak go zrobię pokażę ładniejsze zdjęcie w dziecięcych.

pe8e3yju.jpg

wiadomość wysłała moja Z1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chcesz powiedzieć, że ten motylek się obraca?

"You may delay but time will not" Benjamin Franklin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten motylek rusza się w górę i w dół tak jakby miał wpaść do siatki lwa :D:D:D:D no normalnie chyba jaki filmik nakręcę :D:D:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Kwiatek

Jaki uhahany :D

Dawaj filmik ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Świetny nabytek w sensie kolekcyjnym :)

Ja mam jakiegoś dziecięcego chinola, na którym są sylwetki chłopczyka i dziewczynki.

Głowa chłopczyka jest osobnym elementem w osobnej płaszczyźnie (tak jak tu motyl) i kiwa się - czyli dają sobie buziaki co sekundę!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na jednej z giełd facet ma i buja się z nim juz chyba rok podobny zegarek ale tez jakiś chińczyk i tam głowa konia się tak kiwa jak by galopował

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Świetny nabytek w sensie kolekcyjnym :)

Ja mam jakiegoś dziecięcego chinola, na którym są sylwetki chłopczyka i dziewczynki.

Głowa chłopczyka jest osobnym elementem w osobnej płaszczyźnie (tak jak tu motyl) i kiwa się - czyli dają sobie buziaki co sekundę!

Na jednej z giełd facet ma i buja się z nim juz chyba rok podobny zegarek ale tez jakiś chińczyk i tam głowa konia się tak kiwa jak by galopował

Przez moment myślałem, że się źle zalogowałem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mogę skojarzyć żadnego katalogu, w którym byłby ten model. I kurcze koronka na drugiej! Się podjaralem już dawno nic mi takiej radości nie sprawiło :-)

wiadomość wysłała moja Z1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

RADOŚĆ I ZAFASCYNOWANIE - esencje kolekcjonerstwa! :)

Trzymaj tak dalej!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mała polerka i będzie miodzio :D

2a6kndw.jpg

W takiej kopercie mam cosik takiego

post-62679-0-08727100-1402412226.jpg

Kupię wszystko, rozsądek zachowując, co ma związek z marką ENICAR.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W niedzielę na giełdzie stałem się właścicielem radzieckiego automatu z "klapniętym" uszkiem ;) Z wad można wyliczyć właśnie to ucho, porysowane szkiełko i automat który nie naciąga sprężyny. Ale i tak było warto.
IMG_20140610_165349.jpgIMG_20140610_165423.jpgIMG_20140610_165531.jpg

Udało mi się jeszcze trafić ładną Wołnę z mikroregulacją na 22 kamieniach razem z dodatkową tarczą. Mam jedynie wątpliwości odnośnie koperty, ale to już temat do innego działu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poljot po spa może być całkiem ładny. Jedno "ale" jest takie: naprawa zegarków automatycznych jest droga (w porównaniu do zwykłych nakręcanych), więc lepiej kupować sprawne. Chyba, że dorwiesz za grosze, to zawsze na części się przydaje :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zegarmistrz widział usterkę i stwierdził że naprawa będzie kosztować całe... 15 zł ;) Mam tylko jedno pytanie: jak wyprostować ucho?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam tylko jedno pytanie: jak wyprostować ucho?

Głupio zabrzmi, ale - o s t r o ż n i e. Myślę, że wielu kolegó, łącznie ze mną, zna z autopsji porażki związane z tą operacją.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zegarmistrz widział usterkę i stwierdził że naprawa będzie kosztować całe... 15 zł ;) Mam tylko jedno pytanie: jak wyprostować ucho?

Samo ucho naprawi się, gorzej z mechanizmem :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem, że jeszcze przed czyszczeniem ale nie mogłem się oprzeć. Dziecięca zaria z koronką na godzinie 2 i boczną sekundą. Tak tak ten motylek się rusza ! w rytm uplywajacych sekund. Zafascynowany jestem. Jak go zrobię pokażę ładniejsze zdjęcie w dziecięcych.

Zaje....!Pierwszy raz widze takie cuda na kiju Panie ;)  Koniecznie wrzuć do Dzieciaków

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taka standardowa Sława, ale bardzo ładnie zachowana

post-61474-0-91427500-1402431224_thumb.jpg

Nawet popsuty zegarek dwa razy na dobę pokazuje właściwą godzinę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A to mój świeży nabytek ,Rodina z piękną czarną tarczą i w ogólnym stanie ładnym,trochę luzu na wachniku ale chodzi ładnie i .. na półkę :)rodina%20prz%C3%B3d.JPGrodina%20ty%C5%82.JPG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Wojciech1500

Piękna! Klon mojej :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi