Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość argos72

NAJNOWSZE ZAKUPY - NOWE NABYTKI

Rekomendowane odpowiedzi

Gość fankaDaktarina

Nasza parka :) mój oczywiście ten ładniejszy :P (chromowany jakby ktoś nie wiedział) kupiony od kolegi Bahuone - dziękuję raz jeszcze!

post-67549-0-54483900-1428854273_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chromowany ładniejszy jak najbardziej :P Oba jednak świetne i pasują do siebie :D

Pobieda "czerwona 12" - 1-47

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niby drobiazg ale, MIR 18 kamienny uratowany z pudełka za złomem zegarkowym niesamowicie brudny i zaniedbany... Dzisiaj go nieco rozebrałem, wyczyściłem kopertę, szkiełko - i tak do wymiany, oraz tarczę. Wczoraj nakręciłem i chodził całą dobę praktycznie bez odchyłów czasowych co cieszy bardzo, minus to ślad po nazwie zegarka, zamiast samej nazwy, ale przed myciem taki był. Dla porównania stan sprzed zabiegów...

post-78685-0-08316800-1428855534_thumb.jpg

post-78685-0-02629700-1428855545_thumb.jpg

post-78685-0-84031100-1428855546_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co to takiego? Nie jest to wersja exportowa rakiety bo cyrylica; więc jaka jest historia powstania tego zegarka??

Ja nie mam pojęcia. Może Gregorian bedzie wiedział?

Witajcie, pierwszy raz sie pochwalę swoimi nabytkami- zdjecie robione na szybko - w przyszłym tygodniu ładniejsze foty ;)

attachicon.gifforum.jpg

Poljota - Kosmosa nawet widziałem jak go kupowałeś w Bytomiu. Nawet cena była przystępna :)  Gratulacje, fajne nabytki :)

Najnowsza pozycja w moim "kosmodromie" - przyszła już kilka dni temu, ale dopiero wczoraj sprawiłem jej pasek i miałem czas, by zrobić zdjęcia :)

Piekna Rakieta - gratulacje :)

Zdzisiek - Fajna Rodina w ładnym stanie. Oryginalna koronka. Gratuluję :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wprawdzie to żaden rarytas, ale jest tak śliczny, że nie mogę się nim nacieszyć. :)

Edit: Nie mogę dołączyć zdjęcia - za duży rozmiar. A na tablecie nie mam jak go przerobić. Jak usiądę do komputera, to poprawię post.

Edytowane przez Krees

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nasza parka :) mój oczywiście ten ładniejszy :P (chromowany jakby ktoś nie wiedział) kupiony od kolegi Bahuone - dziękuję raz jeszcze!

Fanka - super parka - ta chromowana tez do mnie bardziej przemawia.

To ja też coś pokażę:

Taka kieszonkowa Rakieta się trafiła

DSC_0008.JPG

Piękna i rzadka Amfibia w automacie

DSC_0015.JPG

I taką Amfibię jeszcze zakupiłem

DSC_0001.JPG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fanka - super parka - ta chromowana tez do mnie bardziej przemawia.

To ja też coś pokażę:

Taka kieszonkowa Rakieta się trafiła

Piękna i rzadka Amfibia w automacie

I taką Amfibię jeszcze zakupiłem

Piękny stan tarczy uszatki, a amfibie 21kamieni lubię najbardziej i są dla mnie najbardziej cenne :) Często te wersje miały ciekawsze koperty.

Ps. Tak mi teraz przypomniałeś Kris tymi wostokami- To od ciebie mam wymarzonego komandira ze stopsekundą! :) Charakterystyczne fotki :) Dzięki wielkie rzecz jasna: ]

Edytowane przez Daniel*Komandir

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A taką piękną uszatkę to gdzie można nabyć??? :) kieszonka też ślicznotka.

Na znanym portalu aukcyjnym :)

Piękny stan tarczy uszatki, a amfibie 21kamieni lubię najbardziej i są dla mnie najbardziej cenne :) Często te wersje miały ciekawsze koperty.

Ps. Tak mi teraz przypomniałeś Kris tymi wostokami- To od ciebie mam wymarzonego komandira ze stopsekundą! :) Charakterystyczne fotki :) Dzięki wielkie rzecz jasna: ]

Dzieki Daniel*.... Grunt ze przypadł Ci do gustu i jesteś zadowolony. Jedyny mankament to luma na wskazówce. Ja niestety ale nic z takimi rzeczami nie robię bo nie lubię zegarków po renowacji. Wolę słabszy stan ale zawsze oryginalny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na znanym portalu aukcyjnym :)

Dzieki Daniel*.... Grunt ze przypadł Ci do gustu i jesteś zadowolony. Jedyny mankament to luma na wskazówce. Ja niestety ale nic z takimi rzeczami nie robię bo nie lubię zegarków po renowacji. Wolę słabszy stan ale zawsze oryginalny.

Mój zegarmistrz zrobi tak, że nawet nikt się niepołapie :) Dałem też oryginalne szkło , podszlifowałem kopertę, odkurzyłem tarczę i zegarek zachowuje się i wygląda jak NOS :)

U mnie też jest inaczej z tego względu, że każdy zegarek jaki to kupię, użytkuję po prostu na codzień, a i czasami nie ściągam przez miesiac, a że bardzo o nie mimo wszystko dbam , to tego nie widać :)

Edytowane przez Daniel*Komandir

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wprawdzie to żaden rarytas, ale jest tak śliczny, że nie mogę się nim nacieszyć. :)

Edit: Nie mogę dołączyć zdjęcia - za duży rozmiar. A na tablecie nie mam jak go przerobić. Jak usiądę do komputera, to poprawię post.

Ściągnij sobie tapatalk i bez problemu sam zmniejsza fotki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ściągnij sobie tapatalk i bez problemu sam zmniejsza fotki :)

A o tym nie wiedziałem, dzięki.

Zatem jeszcze raz.

02a2968d7b63676bf4f07b763721aee3.jpg

Edytowane przez Krees

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piękne zegarki pokazujecie koledzy  :)

Czarna Rodina - super i chętnie bym jej zrobił miejsce u siebie  :D

Rakieta kieszonkowa - bardzo fajny stan, to ta co na alle wisiała?

Uszata bez uszu bardzo ładna - zastanawiam się jak jest zrobiona bo koperta oryginalnie ma takie "wypustki" pod uszy a w tej tego nie widać?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zatem jeszcze raz.

Nie przesadza, w takim stanie to nie jest tak 'hiphop' trafić Majaka. Gratuluję wszystkich ciekawych i pięknych szuk.

Marlena, cieszę sie, że się podoba. Niech się dobrze nosi :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piękne zegarki pokazujecie koledzy  :)

Czarna Rodina - super i chętnie bym jej zrobił miejsce u siebie  :D

Rakieta kieszonkowa - bardzo fajny stan, to ta co na alle wisiała?

Uszata bez uszu bardzo ładna - zastanawiam się jak jest zrobiona bo koperta oryginalnie ma takie "wypustki" pod uszy a w tej tego nie widać?

Te uszy w uszatej są tylko się podwinęły za paskiem 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te uszy w uszatej są tylko się podwinęły za paskiem 

Podwinęły się jak psu ogon :)   Paweł ma oczywiście 100% rację.Zdjęcie jakoś tak wyszło.

Ale jaja  :D Patrzyłem na telefonie ale na monitorze na pierwszy rzut oka tez byłem byłem pewny że bezuszna  :ph34r:

Dopiero po dokładniejszym przyjrzeniu się widać że wszystko jest ok.

Tym bardziej gratuluję bo stan świetny  :rolleyes:  :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratuluję wszystkim nowych nabytków

Zdzisiek - super Rodina, jedna z najładniejszych

fankaDaktarina - oba Poljoty mi się podobają, ale ten twój bardziej :)

Krees - genialny Majak

Kris - jak zwykle świetne nabytki, pierwsza Amfibia z nurkiem, która mi się podoba

U mnie Elektronika 5 w nietypowym kolorze w pudełku z paszportem:

post-29552-0-73131100-1428875974_thumb.jpg

post-29552-0-11755100-1428875976_thumb.jpg

post-29552-0-65351000-1428875977_thumb.jpg

www.slavnyhans.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zatem jeszcze raz.

OOO właśnie takiej tarczy do MAJAKA szukam więc jakby ktoś z kolegów miał zbędną to wiecie rozumiecie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi