Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość argos72

NAJNOWSZE ZAKUPY - NOWE NABYTKI

Rekomendowane odpowiedzi

Andygp1 - piękny i rzadko pokazywany Poljot, gratulacje! Aż mi sie taki zamarzył :). Będę polował na takiego.

Pavlitto84 - na początku próbowałem go nosić na zielonym NATO, ale odcień był wyblakły i nie mogłem sie przekonać, faktycznie dopiero w wojskowej zieleni jest mu dobrze i czuje, że zagości dłużej na ręce, chociaż na co dzień daleko mi do militarnego stylu ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo ciekawy i rzadki bo otwierany przyciskiem u góry a nie w koronce 

Może rekin pokazałby otwarty?

"You may delay but time will not" Benjamin Franklin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bogaty wieczór w ciekawostki. Slava bardzo fajna, ale pasek, a właściwie kompas tam umieszczony to coś kultowego z przełomu lat sześćdziesiątych i siedemdziesiątych.

"You may delay but time will not" Benjamin Franklin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

andygp1 - mały ale bardzo fajny militarny Poljot :)

rekin - Kamy i Pobieda swietne ale tak jak pisał Yorki - tak i dla mnie najciekawszy Petrodworec dal niewidomych. Rzadki. Nie mam. Ostatnio widziałem na sąsiednim forum a wcześniej to z rok nigdzie. A może i ze dwa lata.

bartekgajda169 - daj  zdjęcia po spa - zapowiada się ciekawie   :)

Edycja

Zapomniałem o swoim nabytku :)

Złomowisko :)

imag2215.jpg

imag2211.jpg

imag2212.jpg

imag2213.jpg

imag2214.jpg

Edytowane przez rk7000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dla mnie najciekawszy Petrodworec dal niewidomych. Rzadki. Nie mam. Ostatnio widziałem na sąsiednim forum a wcześniej to z rok nigdzie. A może i ze dwa lata.

Roman takiego z logo PCzZ nie mam pod ręką gdzieś w pudle muszę poszukać, ale proszę żebyś nie musiał dwa kolejne lata czekać :-)

52ae8e0de7de0f588246e28afdf0db46.jpg

0e49d2161057e04eff40b5d13fd061a9.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Roman takiego z logo PCzZ nie mam pod ręką gdzieś w pudle muszę poszukać, ale proszę żebyś nie musiał dwa kolejne lata czekać :-)

:) pw wysyłam :)

Edytowane przez rk7000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Yorki to już wiemy, kto ją nam zwinął :D Zacna ten WT :)

Możesz pokazać fotkę od strony dekla, bo na aukcji nie było, a jak by byłą to licytował bym zdecydowanie wyżej.

Edytowane przez bahuone

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Yorki to już wiemy, kto ją nam zwinął :D Zacna ten WT :)

Możesz pokazać fotkę od strony dekla, bo na aukcji nie było, a jak by byłą to licytował bym zdecydowanie wyżej.

Nie tylko Wam ją zwinął...   :unsure:  :unsure:

Szukam ładnej tarczy do złotego Kirowskiego. POMÓŻCIE!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobrze, że moja przyjedzie we wrześniu bo bym też musiał się w licytacje włączyć

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od strony dekla też wygląda moim zdaniem dobrze - nie ma wżerów na szczęście, o co się bałem i trochę ryzykowałem licytując. Ale kto nie ryzykuje ten nie ma;) nie jestem do końca pewien samego dekla. Na razie ta pozycja jest kategorycznie nie na sprzedaż - tym bardziej, ze planuje jeszcze zieloną upolować;) Wybaczcie za jakoś zdjęć - ale robione teraz na szybko przy bardzo sztucznym oświetleniu.

post-65724-0-42057000-1437678685_thumb.jpg

post-65724-0-24970100-1437678686_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolega Bartez może mi się nie kłaniać.......  Trudno taki lajf zbieracza staroci ;) - graty !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Swoja droga takie pytanie o rakiety-made in ussr to raketa,cdielano b cccp to pakema,wiadomo cyrylica,natomiast czesto jest paketa...misz,masz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi