Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość argos72

NAJNOWSZE ZAKUPY - NOWE NABYTKI

Rekomendowane odpowiedzi

Do mnie dzisiaj dojechała rodzina krabów w ilości 12 osobników. To wynik nawiązania współpracy z Arturem, lepiej tutaj znamym jako NIghtdream. Artur, jeszcze raz wielkie dzięki za tę transakcję. Tera trzeba zbudować domek :)

vbosvj7vnjqdcams.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chciałem mieć coś z państwa, którego formalnie już nie ma. :) Taka fanaberia :P

Jest jeden, który muszę mieć. Już go raz prawie miałem, ale mnie ktoś ubiegł :(. Teraz czyham i siedzę cicho :ph34r:  ;)

Kupię: ---.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do mnie dzisiaj dojechała rodzina krabów w ilości 12 osobników. To wynik nawiązania współpracy z Arturem, lepiej tutaj znamym jako NIghtdream. Artur, jeszcze raz wielkie dzięki za tę transakcję. Tera trzeba zbudować domek :)

Krzysiek ja pie.....rdziu!!! :) Szczerze zazdroszczę :wub:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki Panowie :) To jeszcze nie koniec, zostało jeszcze trochę do zdobycia. 1 na krabowej liście jest Sputnik z czarną tarczą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Publikacja zdjęć  @bahuone- powinna być zabroniona przed świętami bo psują maluczkim całą atmosferę świąteczną i zachęcają do niczym nie skrępowanej zawiści :D  Gratki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W ogóle zabroniłbym obu Krzyśkom (bahuone i kchrapkowi), polowania cały grudzień na allegro. Tak byśmy mieli szanse kupić choć przez ten jeden miesiąc coś fajnego :P:D

Mam nadzieję, że się nie obrażą ;). Bo chyba kilku zakupów jeszcze nie pokazywali ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miłosz, macie teraz szansę. W tym miesiącu znacznie przekroczyłem budżet, więc muszę trochę przystopować, jedynie coś typu Must Have będę licytował :) Ale prawda, jeszcze do mnie jedzie kilka lub kilkanaście sztuk, w sumie sam nie wiem :D

Edytowane przez bahuone

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz mi to mówisz? Jak ja też już jestem pusty :(.

Ty wiesz ile wy macie must have-ów :)? Ile tego znika w kilka sekund :D. Choć ostatnio chyba nowy gracz dołączył do walki u IrenaAlesz, bo zdążyłem coś wyświetlić, a już było nieaktualne. 

Edytowane przez spoxx2006

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, i to on mi zwinął Poljota Chrono 3017 :angry: :angry: :angry:  Byłem 2gi, ale o 3 sek za późno.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szybkie łącza internetowe. Kilka urządzeń na raz włączonych na aukcji Pani Ireny i odświeżanie stron co sekunda

Wysłane z Meizu za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyżby tajemniczy: w...6 ?

Krzyśku szczerze wyrazy zazdrości :D

Teraz to pojechaliście po bandzie z Arturem, normalnie Gwiezdne Wojny :P

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszyscy zazdroszczą, a dziury w kieszeni to już nikt nie współczuje :) Ale i tak dzięki, bardzo cieszą krabiki. A dwa miesiące temu miałem tylko jedną sztukę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Graty imienniku, szczególnie ładny jest ten z czarno-wiśniową tarczą.

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki Panowie :) Enkil, chyba masz rację, będzie trzeba napisać do yorkiego, może odsprzeda patent na "ołtarz", a jak go już zbuduję, to będzie casting na 'odkurzacza i nakręcacza' :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fankaDaktarina

Niezły transfer ;) najważniejsze , że wszystko zostaje w ,,rodzinie" :) piękne stadko krabów - co jeden to ładniejszy. Gratulacje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marleno, zgadza się. Lepiej żeby zostało 'w rodzinie' niż żeby się rozeszło.  Dzięki wielkie wszystkim za dobre słowo, motywacja wzrosła, ale na koncie sucho. Dowolne datki możecie wpłacać na... :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurcze, takim zbiorem nie można się tak oscętacyjnie chwalić! Widzę, że nie tylko mi się podoba ten rodzaj krabów. Jakby dało się je z bliższa zobaczyć to by było fajnie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi