Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość argos72

NAJNOWSZE ZAKUPY - NOWE NABYTKI

Rekomendowane odpowiedzi

Gość fankaDaktarina

Brakowało mi czegoś stalowego. Dzięki kchrapek:)ebf3ab0f466c1cfd486ee882bd3381f2.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piękne zegarki, gratulacje.

Z realnych i w miarę osiągalnych zazdroszczę beczki z łopatkami, z trudnych do dostania naręcznych K-43, z nieosiągalnych ze sfery marzeń - Strieły i amfy 300 :wub:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marlena gratulację, też chętnie bym go nabył, ale się spóźniłem :)

U mnie takie dwa. Szkła do Kirowa nie mam na wymianę, więc musi takie zostać.

cgjtouku06objzs0.jpeg

I piękny Poljocik z lupką, w perfekcyjnym stanie. Krzysiek, dzięki za wskazanie :)

5i2msmelu61sjfjd.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poljocik jest rewelacyjny !!! kolejny przykład co robią zdjęcia - z twoimi zdjęciami teraz cena razy dwa albo trzy - udany zakup 

Nie wiem jakim cudem umknęły mi wczoraj staruszki Romana  :o - idziesz Pan ostro do przodu naprawdę super !!!

Edytowane przez Paweł Bury.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość arc76

Takie co sik udało mi się zakupić na allegro

post-75489-0-12765700-1453736842_thumb.jpg

post-75489-0-17340900-1453736851_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mialem takiego, do koszuli elegancko pasuje i swietnie się uklada.

Fajny stan.

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poljocik jest rewelacyjny !!! kolejny przykład co robią zdjęcia - z twoimi zdjęciami teraz cena razy dwa albo trzy - udany zakup 

Nie wiem jakim cudem umknęły mi wczoraj staruszki Romana  :o - idziesz Pan ostro do przodu naprawdę super !!!

Dzięki Paweł. Zdjęcia szaleństwa nie robią, ale sam zegarek już tak. Nie będę go raczej sprzedawał, bo trafić nie prosto. Ale teraz mi się skojarzyło, to nie jest ten sam, który Krzysiek wskazał za 60 zł, ten kosztował 90 :)

arc76 :o genialny ten Poljot. Że jeszcze można w takim stanie go dostać, chętnie bym takiego przygarnął :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość arc76

Też jestem pod wrażeniem, kosztował mnie 60 zł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapłaciłeś ułamek jego wartości. Warto było, też muszę takiego poszukać, ale w podobnym stanie, innych już nie chcę :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Takie co sik udało mi się zakupić na allegro

Ten by mi się przydał na podmiankę koperty w moim Antymagneticu bo jest ładna a ja mam ciut podrapaną 

Kurcze mogłem go zawinąć na samym początku  -_-  trudno nie można mieć wszystkiego  :D

Edytowane przez Paweł Bury.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Świetne te wasze nabytki.

Podwójne Poljoty widziałem i na zdjęciu ta koperta wyglądała na skorodowaną i odpuściłem. To ci niespodzianka! Gratulacje!

fanka Wostok super i rzadko już spotykany. Mam i nie oddam.

Krzysiek 90 zeta za ten zegarek to i tak okazja. Stan super, a zegarek przepiękny. Jak uważasz inaczej to Ci już nie doradzam, a zegarek odkupuję :D

Gratuluję wszystkim!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi