Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość argos72

NAJNOWSZE ZAKUPY - NOWE NABYTKI

Rekomendowane odpowiedzi

Czajka rzeczywiście bardzo ciekawa, za to sława mimo, że nie grzeszy urodą, to jest chyba rzadsza. Oba ciekawe. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czekałem czekałem i się doczekałem.

Zakup miesiąca, chyba nawet tego roku. Mega rzadki Wostok precyzyjny. Niedawno Yakovlev wspomniał o nim tu:http://zegarkiclub.pl/forum/topic/130867-zegarki-radzieckie-informacje-ciekawostki-mity/page-14?p=2000075&do=findComment&comment=2000075

Niestety nie tak idealny jak ten Phila czy drugi z rosyjskiego forum ale cieszy niesamowicie!

Nie znam innych egzemplarzy jak te dwa które pokazał Jacek, a do nie dawna znałem tylko ten z netgrafik. Zegarek widmo wyprodukowany w jakiejś maleńkiej ilości i nie spodziewałem się że go kiedykolwiek zobaczę a tym bardziej będę jego właścicielem, a tymczasem z nudów przeglądając ebay - trafiłem fuksa!

A więc werk Wostoka precyzyjnego, a cała reszta zachodnia. Wyprodukowany najprawdopodobniej w Besancon na rynek francuski, włoski itp. Mój egzemplarz przybył właśnie z Włoch.

Moja duma i radość :wub:

post-49869-0-56009800-1494762776_thumb.jpg post-49869-0-84062100-1494762824_thumb.jpg

post-49869-0-76816100-1494762834_thumb.jpg post-49869-0-58004800-1494762844_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Yakovlev

SUPER !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chrapek - gratuluję, Wostok pierwyj sort :)

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zakup miesiąca, chyba nawet tego roku. Mega rzadki Wostok precyzyjny. Niedawno Yakovlev wspomniał o nim tu:http://zegarkiclub.pl/forum/topic/130867-zegarki-radzieckie-informacje-ciekawostki-mity/page-14?p=2000075&do=findComment&comment=2000075

Niestety nie tak idealny jak ten Phila czy drugi z rosyjskiego forum ale cieszy niesamowicie!

Nie znam innych egzemplarzy jak te dwa które pokazał Jacek, a do nie dawna znałem tylko ten z netgrafik. Zegarek widmo wyprodukowany w jakiejś maleńkiej ilości i nie spodziewałem się że go kiedykolwiek zobaczę a tym bardziej będę jego właścicielem, a tymczasem z nudów przeglądając ebay - trafiłem fuksa!

A więc werk Wostoka precyzyjnego, a cała reszta zachodnia. Wyprodukowany najprawdopodobniej w Besancon na rynek francuski, włoski itp. Mój egzemplarz przybył właśnie z Włoch.

attachicon.gifDSC01649.JPG attachicon.gifDSC01679.JPG

attachicon.gifDSC01633.JPG attachicon.gifDSC01642.JPG

Piękny i mega rzadki zegarek :)

Gratuluję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

attachicon.gifDSC01649.JPG attachicon.gifDSC01679.JPG

attachicon.gifDSC01633.JPG attachicon.gifDSC01642.JPG

Piękny nabytek. Mega  rzadkość. Nie widziałem go jeszcze na aukcji.  Gratulacje :)

Z obowiązku zapytam. Gdyby Ci się znudził to....... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję Krzysztof jak i wszystkim którzy wyrazili pochlebne opinie :)

Ps. Ten zegarek raczej nigdy nie będzie na sprzedaż, no chyba w sytuacji ratującej życie. :D  Tfu Tfu! :o

Edytowane przez kchrapek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kama bardzo ciekawa, Nie miałem okazji takiej oglądać na żywo, i rakieta fajny stan.

Ja dziś odebrałam dwa nabytki od Krystiana.

Pobieda

post-68064-0-00592600-1494866867_thumb.jpg

I pobieda :)

post-68064-0-29862800-1494866976_thumb.jpg

Do pary z rakietą od Grzegorza

post-68064-0-16847200-1494867150_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I ładna parka wyszła. :)

Lepiej umrzeć na zawał w pełnym słońcu, niż z powodu braku tlenu wciemnej d*pie, w którą się ochoczo wchodziło...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ładny ornament w Pobiedzie i Rakiecie.A to mój dzisiejszy nabytek.post-79147-0-06924500-1494870280_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi