Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość argos72

NAJNOWSZE ZAKUPY - NOWE NABYTKI

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj w pocie czoła popracowałem  nad wczorajszymi zdobyczami i wyszło coś takiego ;)

post-46446-0-51862700-1480966400_thumb.jpgpost-46446-0-50546200-1480966418_thumb.jpgpost-46446-0-26646800-1480966459_thumb.jpgpost-46446-0-18651000-1480966492_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poszukaj jakiegoś trupa jak niżej w aukcji, z całym szkłem i wymień razem z pierścieniem.

Tylko zwracaj uwagę przy zakupie na kolor pierścienia, bo są złote i srebrne.

Zakłada się palcyma ;) Jest o 1mm cieńsze ale i tak tego nie zauważysz ;)

http://allegro.pl/stary-zegarek-wostok-17-jewels-duzy-zobacz-i6634825808.html

dziękować :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na ministerialną z beczki i bedzie ok,A u mnie prawdziwa uczta konesera Rakiety w obłędnym menniczym stanie z papierami i pudełkami.post-79147-0-08327300-1480966307_thumb.jpgpost-79147-0-73244400-1480966388_thumb.jpgpost-79147-0-41481600-1480966484_thumb.jpgpost-79147-0-54221500-1480966580_thumb.jpgpost-79147-0-04497800-1480966713_thumb.jpgpost-79147-0-50396100-1480966819_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj w pocie czoła popracowałem  nad wczorajszymi zdobyczami i wyszło coś takiego ;)

attachicon.gifIMG_20161205_200845.jpgattachicon.gifIMG_20161205_201106.jpgattachicon.gifIMG_20161205_201245.jpgattachicon.gifIMG_20161205_201442.jpg

Super wyszło.....bardzo fajna ta Slava :)

Na ministerialną z beczki i bedzie ok,A u mnie prawdziwa uczta konesera Rakiety w obłędnym menniczym stanie z papierami i pudełkami.attachicon.gif20161205_2009001.jpgattachicon.gif20161205_2009141.jpgattachicon.gif20161205_2009361.jpgattachicon.gif20161205_2009511.jpgattachicon.gif20161205_2010211.jpgattachicon.gif20161205_2018291.jpg

Zazdroszczę! Świetny strzał. Poljot i Slava też ładne! Gratuluję!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Yakovlev

Na ministerialną z beczki i bedzie ok,

Tego to nawet nie chcę sobie wyobrażać ;) Niedorzeczny pomysł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Sebolski - a nie chciałbyś przypadkiem mnie usynowić? ;) Ja chętnie pomieszkam na tym "zadupiu z tramwajami" i wyręczę Ciebie w tych nieznośnych ;) wizytach na ryneczku, a Ty może od razu dostaniesz PincetPlus :D na "drugie dziecko".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Sebolski - a nie chciałbyś przypadkiem mnie usynowić? ;) Ja chętnie pomieszkam na tym "zadupiu z tramwajami" i wyręczę Ciebie w tych nieznośnych ;) wizytach na ryneczku, a Ty może od razu dostaniesz PincetPlus :D na "drugie dziecko".

a tam :) raz na jakiś czas się coś trafi i zaraz tam halo:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale ale niech kolega nie "odwraca kota ogonem" ;)  Już my tutaj widzimy co się wyprawia :D.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale ale niech kolega nie "odwraca kota ogonem" ;)  Już my tutaj widzimy co się wyprawia :D.

lepsze są nabytki na ścianie wschodniej niż na "zachodzie" :) ślepej kurze się dziś poszczęściło i tyle :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tutaj masz rację niestety ;/. Jak widzę jakie "okazy" potraficie wyrwać wychodząc z domu po przysłowiowe ziemniaki ;) to aż się nie chce wierzyć. Ale nie ma co narzekać, zawsze można nabyć coś ciekawego na forum.

Pozdrawiam

Marcin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tutaj masz rację niestety ;/. Jak widzę jakie "okazy" potraficie wyrwać wychodząc z domu po przysłowiowe ziemniaki ;) to aż się nie chce wierzyć. Ale nie ma co narzekać, zawsze można nabyć coś ciekawego na forum.

Pozdrawiam

Marcin

Mimo wszystko największa radość jest jak samemu coś się znajdzie, szczególnie jak się wraca z tymi ziemniakami. Ja na ten przykład, jak widzę co się w tym wątku wyrabia to się często obrażam, dlatego mało piszę na forum

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mimo wszystko największa radość jest jak samemu coś się znajdzie, szczególnie jak się wraca z tymi ziemniakami. Ja na ten przykład, jak widzę co się w tym wątku wyrabia to się często obrażam, dlatego mało piszę na forum

a ja jak się napatrzę na co niektórych nabytki to nogi same niosą przy jakiejś okazji na rynki :) i se myślę tak mocno  aby taką amfe zdobyć za grosze. No i jest :). Więc nie ma co się obrażać tylko zdobywać nowe kontakty na rynkach :)

Edytowane przez Sebolski

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja byłem grzeczny i Mikołaj do mnie przyszedł :)post-93540-0-94827700-1481034611_thumb.jpg

Sorka za jakość ale przyszedł do szpitala i zrobiłem telefonem na ławce :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ty lepiej uważaj czy tam koło kapusty jaka rakieta z dwiema koronkami się nie wala......

;)

Widziałem ją niedawno na ruskim forum i nawet sobie pomyślałem, że fajnie byłoby mieć choć jedną w kolekcji;)

wypassportowane z tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja jak się napatrzę na co niektórych nabytki to nogi same niosą przy jakiejś okazji na rynki :) i se myślę tak mocno  aby taką amfe zdobyć za grosze. No i jest :). Więc nie ma co się obrażać tylko zdobywać nowe kontakty na rynkach :)

Na rynek to się nachodziłem, jak szukałem sprężynki do kamienia nakrywkowego do Poljota - i nic. Nawet jakbym miał co tydzień chodzić, to...

...to by mi sie ziemniaki ze strychu już wysypywały.

A wracając do tematu. Ruhla zaje... widziałbym ją u siebie obok arbuza jako drugi fun-watch do noszenia dla czystej przyjemności.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na rynek to się nachodziłem, jak szukałem sprężynki do kamienia nakrywkowego do Poljota - i nic. Nawet jakbym miał co tydzień chodzić, to...

...to by mi sie ziemniaki ze strychu już wysypywały.

A wracając do tematu. Ruhla zaje... widziałbym ją u siebie obok arbuza jako drugi fun-watch do noszenia dla czystej przyjemności.

Ruhla już ma nabywcę ;) obiecałem coś niedawno komuś;)

wypassportowane z tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja byłem grzeczny i Mikołaj do mnie przyszedł :)attachicon.gifIMG_20161206_151031.jpg

Sorka za jakość ale przyszedł do szpitala i zrobiłem telefonem na ławce :)

Noooo. . . super ;) powolutku się kolekcja powiększa :) ładny stan, jak NOS. Gratuluję

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi