Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość argos72

NAJNOWSZE ZAKUPY - NOWE NABYTKI

Rekomendowane odpowiedzi

no no gratuluje szturmańca jest po prostu piękny.Jakiś czas temu widzialem go w sklepie i od razu przykół moją uwagę (to wg. mnie najlepszy test czy coś nam się podoba czy nie) ,ale jego cena jest niestety nie dla mnie :cry:

jeszcze raz gratulacje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do tej pory nie wiedziałem co ludzie widzą w tych strielach. Teraz już wiem :shock: Mógłbyś zapodać to zdjęcie strieli z kluczem, bo go nie widziałem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio pisałem, że z przyczyn obiektywnych moja kolekcja wynosi 0 :wink:

Ale to się w końcu zmieniło!

Może po kolei:

Poljot po dziadku, dałem mu pasek taki sam, jakiego dziadek zwykł używać, może kiedyś dam mu coś sportowego...

post-23025-0-80571700-1330812497.jpg

Bałtyk też po dziadku, niestety tarcza podniszczona. Zegarmistrz podjął próbę wyczyszczenia i część zanieczyszczeń usunął, ale niestety wszystkiego się nie udało.

post-23025-0-77460400-1330812498.jpg

I na koniec pierwsza Rakieta kupiona na Allegro. Jest piękna, dostała nowy pasek zamiast bransolety, czeka ją tylko wymiana szkiełka. Tarcza w stanie idealnym.

post-23025-0-82261500-1330812499.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Krvavy
Do tej pory nie wiedziałem co ludzie widzą w tych strielach. Teraz już wiem :shock: Mógłbyś zapodać to zdjęcie strieli z kluczem, bo go nie widziałem

Poszukaj w tym wątku.

Będę miał wkrótce identyczną jak moja na sprzedaż.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

crayzee - gratuluję.

Fajne......

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moje ostatnie nabytki :cool:

Stoliczny ? lub Stalinnyj ?

50cc266a3f1f9be2med.jpg

Co prawda DDR ale Gazomierz !

a55fcb7379e95509med.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratuluję gazomierza. Fajna sprawa. Kiedyś też na coś takiego zapoluję ale póki co kasa jakoś się mnie nie trzyma... A i czasu na ryneczek nie ma...

nasciturus

nasciturus pro iam nato habetur, quotiens de commodis eius agitur

___

Poszukuję zegarków 24h (Pakety, etc.) oraz Slavy Medical za rozsądne pieniądze...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Moje ostatnie nabytki :cool:

Stoliczny ? lub Stalinnyj ?

Obrazek

co mu zrobili? :shock: bo koperta oryginalnie aż taka to nie była :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

krzysiek, chyba jednak Stolicznie występował również w takim udziwnionym wdzianku, kilka razy widziałem jak przewinoł sie na allegro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla tego " wdzianka" go przygarnołem. Jest jeszcze nie wyczyszczony i bez przeglądu ale ładnie chodzi. Do mechanizmu jeszcze nie zaglądałem. Co prawda ja jeszcze miałem przymusowy rosyjski w szkole :sad: ale tego co tam pisze nie jestem pewny. Pozłacany 20 mikronów i na giełdzie za 30 zł kupiony :grin: . Jeśli chodzi o gazomierza to za 2 (!) zł. Był bez dekla i nie na chodzie. Teraz śpieszy ok.10 min ale tyka ! Niestety zegarmistrz dał dekiel od jakiegoś kwarca i za głęboki.. Jest luz i muszę to w przyszłości zmienić to na razie jedyny w mojej kolekcji gazomierz :/ ale jestem z niego dumny :evil: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gratuluję gazomierza. Fajna sprawa. Kiedyś też na coś takiego zapoluję ale póki co kasa jakoś się mnie nie trzyma... A i czasu na ryneczek nie ma...

Chyba tylko po to, żeby jakiś gazomierz był w kolekcji; jeżeli już udaje się uruchomić UMF-a, to raczej na pokaz (że cyka). Zegarki z tymi werkami dostawały gwarancję tylko na 3 miesiące.

Co prawda ja jeszcze miałem przymusowy rosyjski w szkole :sad: ale tego co tam pisze nie jestem pewny.

Stolicznyje. "Stalinskije" byłyby niepoprawne politycznie :smile:

J.

Jacek Tomczak - Janowski

-=WSzA=-

Warsztat Szyderstwa Artystycznego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to problem z glowy :wink: Stolicznyje ! Dzięki ! Co do gazomierza to bardzo się cieszyłem gdy jakikolwiek się trafił bo łatwiej okazyjnie powiększyłem kolekcje o dwa militarne Komandirskie (zakaz MO CCCP) i dwie amfibie niż o gazomierz ! Jutro jade do BYTOMIA mam nadzieje na udane połowy :cool:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
post-3565-0-27811500-1330812775.jpg

post-3565-0-40091500-1330812769.jpg

post-3565-0-50684200-1330812771.jpg

post-3565-0-39757300-1330812773.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
czy może ktoś wie do czego miało służyć to wycięcie?

brakuje podstawki na której można oprzeć zegarek tak aby go postawić w pozycji pionowej. Fajny zakup - kiedyś polowałem na podobną Doxę Grafic ale cena :shock: . Gdybyś kiedyś postanowił się go pozbyć lub wymienić na naręczny budzik wal jak w dym!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
brakuje podstawki na której można oprzeć zegarek tak aby go postawić w pozycji pionowej. Fajny zakup - kiedyś polowałem na podobną Doxę Grafic ale cena :shock: . Gdybyś kiedyś postanowił się go pozbyć lub wymienić na naręczny budzik wal jak w dym!

czy ma może ktoś zdjęcie takiego kompletnego zegarka, chętnie bym zobaczył jak wygląda,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość gazownik
Niby nie nowe, ale chyba nie pokazywane :wink:

Miody, po prostu miody!! :razz: ślinka mi cieknie...

No to i ja się pochwalę trochę. Podaję linki do allegro, bo nie mam aparatu, a nie chcę cudzych zdjęć rozlepiać po necie. Listonosz mi dzisiaj przyniósł:

http://allegro.pl/item351901910_351901910.html

http://www.allegro.pl/item354078323_354078323.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

posucha jakoś... :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może coś w takim klimacie :wink:

f6e965e0962f67cb.jpg

27335e7b71785769.jpg

Co prawda najbardziej podobaja mi się wojskowe :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź