Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość argos72

NAJNOWSZE ZAKUPY - NOWE NABYTKI

Rekomendowane odpowiedzi

Piękna czajka - pod choinkę :?:

Bardzo prosze moderatora - grześka o zadziałanie w sprawie niecenzuralnych, wulgarnych, obraźliwych postów użytkownika shakal.

Do czasu jego pojawienia się w rosyjskich i radzieckich był tu porządek i nikt nie robił niepotrzebnego zamieszania.

CДEЛAHO B CCCP - najlepsze zegarki na świecie !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:shock: :shock: :shock:

Bardzo piękna.Ta tarcza i bransoletka...

Mój w nieco podobnym stylu egzemplarz czajki jest na str. 22.Ale nie tak ładny :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czajka najładniejsza jaką dotychczas widziałem - przede wszystkim ta niesamowita bransoleta! Od dzisiaj poszukuje takiej...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość shakal
(..)Sportiwnego nie oddam nikomu,bo mnie bardzo cieszy i sama chętnie dokolekcjonuję mężowi te egzemplarze z białą tarczą z biegaczem i pływakiem (choć nie prezentują się już tak atrakcynie dla oka)(..)

Szkoda, ale rozumiem...w razie zmany decyzji proszę o kontakt.

pozdr,

Zgoda odnośnie poddania się Von Brauna amerykanom (to zrozumiałe) i nie wykorzystaniu tej szansy przez nich - (ja nigdy i nigdzie nie gloryfikowałem USA)...ale wciąż będę bronił tezy o nieautonomicznej konstrukcji silników rakietowych przez sovietów czyli przypisywania 100% zasług ich "technologii" w tej dziedzinie (jak i w wielu innych).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cieszę się, że podoba wam się moja czajeczka. Jest z allegro za 41zł. Mojej matce się tak spodobała, że kupiła w ciągu 2 tygodni drugi (po pięknej zarii) radziecki zegarek :lol: Tak tak, trzeba ludzi zarażać :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Madmax

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam się :(

150% ruskiej technologii i stylistyki. Nie pozostawia wątpliwości co do kraju produkcji.

Dla porządku dodam, że to kwarc i jak na razie nie działa.

A z tego co się zdążyłem zorientować to ten sprzedawca może mieć takich więcej (już co najmniej trzy identyczne sprzedał na Allegro).

http://www.allegro.pl/item143832777_zegare..._reke_cccp.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:shock: Wspaniała Sława, tylko szkoda, że kwarcowa

CДEЛAHO B CCCP - najlepsze zegarki na świecie !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość grzegorzc-1985

Witam !! mam pytanie ?? czy są zegarki mir ?? rosyjskie oczywie !! na pierwszy żut oka myślałem że to łucz ale na nim chyba pisze mir??

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość lapajlukasz

Jakby wymiana baterii nie pomogła - to daj znać , mam gdzieś chyba mechanizm taki jak w tej sławie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzisiaj przylecial ;)

dsc00964mediumkb4.jpg

btw. pozdrowienia dla wocia :) to ode mnie kupiles troszke rosyjskich czajek, poljotow itd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...fajne old2209

NABYWSZY - dzisiaj za 30 zł - na targu - koperta jest cała ze szlachetnej nierdzewnej stali

zdjecia na swiezo - przed praca kosmetyczki... + nowy pasek i szklo dostanie - bo branzoletę ma ochydna

to juz bedzie czworaczek jego bracia tutaj http://www.zegarkiclub.pl/forum/viewtopic.php?t=10285

post-18-0-91938300-1330635822.jpg

post-18-0-68047400-1330635825.jpg

gdybym nie zbierał radzieckich czasomierzy... ....zbieralbym ruskie zegarki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość wetwert

no to i ja dołącze co mam - kupiłem ze względu na tarczę. Sprzedawca pisał że niesprawny lecz gdy już do mnie dotarł to okazało się, że poprostu brudny. zdjęcie niestety marnej jakości. Jak wyczyszczę moje cudo to postaram się o lepsze ;)

http://img161.imageshack.us/my.php?image=149840574ks9.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Janek - Poljot rewelacyjny - mam podobnego ale nie ten stan :-( poza tym jakoś nie moge go "doprowadzić" żeby chodził jak należy. Tak się właśnie zastanawiałem czy to stal, bo za chiny nie wiem po czym to poznać (nawet magnesem próbowałem ;) :oops: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

stal wydaje się cięższa w ręce a pozatym przyjemniejsza...

to jak trzymać w ręku kawałek kredy do tablicy - odczucie dla mosiadzu z chromem

a stal- chinska gumka do mazania

-------------------------------------

zegarek ma zużyte szkielko i brzydka tarcze- a koperta dalej świeci...

nie widać rys

nie ma przetarć

brud tak nie osiada

łatwo polerowac

- przynajmniej nie tak szybko jak przy mosiadzu

gdybym nie zbierał radzieckich czasomierzy... ....zbieralbym ruskie zegarki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jan,mam prośbę:pochwal się zdjęciami zegarków dziecięcych i rzeknij parę słów na ich temat.Mam na myśli naturalnie zegarki mechaniczne.Kupiłeś ostatnio jeden.Masz ich więcej?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
a oto moj nowy nabytek :lol: i to na dobrym chodzie jedna z koronek nieoryginalna :)

Widze, ze POLJOT z budzikiem. Planuje zakup nowego POLJOTA z funkcja budzika i mam pytanie, czy to wogole dziala i moze sprawdzic sie jako budzik. Teraz jako snoprzerywacza uzywam telefonu, a wiadomo mikrofale emitowane przez tel. komorkowe niezdrowe i tak dalej...

Seiko SNM011

...w codziennej pogoni za dokładnością, w powietrzu, na lądzie, po wodą.

PMy nie dochodza (czasem), kontakt via email.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
post-4834-0-19175800-1330636046.jpg

Seiko SNM011

...w codziennej pogoni za dokładnością, w powietrzu, na lądzie, po wodą.

PMy nie dochodza (czasem), kontakt via email.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi