Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość argos72

NAJNOWSZE ZAKUPY - NOWE NABYTKI

Rekomendowane odpowiedzi

Jak bym brał budzika, a chyba pomyślę, wziąłbym pod uwagę to:

http://www.watchtime24.sisco.pl/catalog/pr...amp;language=pl

Moim zdaniem cena jest bardzo korzystna...

Mod mode: w wyniku rozdzielania poszło gdzie indziej, a lepiej by było tutaj:

Działa działa. Jest dosyć głośne, niemniej jeśli ktoś bardzo mocno śpi to niech się nie spodziewa, że poziom głośności jest taki jak w budziku "profesjonalnym".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość libero

To ja pokaze co dzis ojciec wygrzebal nie wiem nawet skad , trzeba szkielko bedzie wymienic i zegarek jak noweczka, prawie :lol:

post-0-0-13464000-1330636078.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Elegancki poljot deluxe... Ech, te czeluście szuflad. Jeszcze jakiś czas temu takie coś leżało w szawce u moich dziadków (jako dziecko uważałem to za złom - miałem kwarcowego Timexa :) ) i kiedy zacząłem się interesować starymi zegarkami okazało się ,że babcia wyrzuciła bo dziadek kupił sobie japońskiego kwarca i tak jak ja wcześniej, stwierdziła że to złom... :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

libero> ładny zegarek i fajne zdjęcie, gratuluję :-)

gibber> mam dwa budziki tego typu i osobiście raczej nie zaufałbym im jako snoprzerywaczom... Doskonale za to sprawują się jeżeli masz jakieś czynności do wykonania w ciągu dnia o określonych porach, ze względu na to, że ustawienie takiego budzika jest dużo szybsze niż budzików w zegarkach LCD.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To co prawda nie zegarek ale produkcji jest rosyjskiej (technologia bezwzględnie radziecka). Jest w "gustownym" plastikowym futerale i napędzana jest przez dwie baterie R-14. "Data wypuska" to 04/93.

Oto przed wami "Lupa z podswietkoj"! Ma nawet "Garantijnyj talon"!

post-4379-0-63236900-1330636116.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Leningrad kupiony dziś na bazarku wraz z 11 innymi towarzyszami. Wyszło 5,83 zł za sztukę...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawy pomysł na zdjęcie. Widzę, że i u ciebie trochę "złoto" oblazło przy pasku - czy mi się wydaje?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Widze, ze POLJOT z budzikiem. Planuje zakup nowego POLJOTA z funkcja budzika i mam pytanie, czy to wogole dziala i moze sprawdzic sie jako budzik. Teraz jako snoprzerywacza uzywam telefonu, a wiadomo mikrofale emitowane przez tel. komorkowe niezdrowe i tak dalej...

Do budzenia się nie nadaje, bo dźwięk, który wydaje jest raczej za cichy, żeby wyrwać ze snu. Najpraktyczniejsze zastosowanie podał Wocio.

CДEЛAHO B CCCP - najlepsze zegarki na świecie !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a przy okazji , mam pytanie jak zlikwidowac rysy ze szkła ?

Bardzo łatwo, tylko trzeba mieć sporo cierpliwości - najpierw papier ścierny, np. 800, pożniej wyrównać cienszym papierem (nie wiem jakie są najdrobniejsze: 1200, 1500?) a na koniec mała szmatka i pasta polerska do karoserii samochodowej - do kupienia na stacji benzynowej albo w markecie - najlepiej pasta bez wosku. Tą metodą usuwałem nawet bardzo głębokie rysy i nie było po nich ani śladu. Sława po takiej kuracji:

dzieki :lol: za poradę, co do papieru to ja mam 2000 i 2500 :), ale on widac za słaby bo rady nie dawał, sprobuje zacząc od 800 :)

a przy okazji slawa jest za***ista :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość shakal
dzieki :lol: za poradę, co do papieru to ja mam 2000 i 2500 :), ale on widac za słaby bo rady nie dawał, sprobuje zacząc od 800 :) a przy okazji slawa jest za***ista :)

Dodam tylko, że jeśli możesz wyjąć szkiełko (co nie powinno stanowić problemu) to najlepiej szlifować pod wodą bowiem w wiekszości są to papiery tzw. wodne (opis z tyłu papieru) i najlepszą efektywność uzyskują przy pracy "na mokro" (co nie jest zalecane dla werka).

pozdr,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wocio i shakal dzieki bardzo za instrukcje, wszak linii papilarnych się pozbyłem ... ale sie opłacalo :P i jeszcze jedno pytanko, mianowicie jakiego kleju sie używa do wklejenia owej szybki ??

jak na pierwszy raz mysle ze ładne wyszło 8)

post-3082-0-32035000-1330636372.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:shock: dobra robota!!! Przyłączam się do pytania o klej do szkiełek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
:shock: dobra robota!!! Przyłączam się do pytania o klej do szkiełek.

póki co dałem SUPER GLUE :oops:

wocio właśnie oglądałem Twoją kolekcje :P od ostatniego razu gdy ją oglądałem się powiększyła :shock:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
póki co dałem SUPER GLUE Embarassed

wocio właśnie oglądałem Twoją kolekcje Smile od ostatniego razu gdy ją oglądałem się powiększyła

:roll: Super glue to bym raczej nie ryzykował, bo może Ci szybka na biało "zaparować", albo moga się ujawnić jakies ukryte odciski palców. No ale już za późno na ostrzeżenia - zobaczymy co bedzie... Sam postawiłbym prędzej na jakiś klej polimerowy,

"Magic" (studenci architektury pewnie wiedzą o jaki klej chodzi) albo Poxipol.

A kolekcja sie wciąż powiększa i nie nadążam z poprawianiem strony. Z reszta powiększyła sie też za twoją sprawą przecież :-) Ten Wostok już ma nowy pasek, szkiełko i ładnie śmiga.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

super glu nie jest niebezpieczny ale zapewnia 0% ochrony przed wilgocią

gdybym nie zbierał radzieckich czasomierzy... ....zbieralbym ruskie zegarki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
post-18-0-29875400-1330636581.jpg

post-18-0-75236400-1330636579.jpg

gdybym nie zbierał radzieckich czasomierzy... ....zbieralbym ruskie zegarki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi