Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość argos72

NAJNOWSZE ZAKUPY - NOWE NABYTKI

Rekomendowane odpowiedzi

Gość feleksc

faktycznie z ruskimi skojarzenia to tylko z orderami :P

a u mnie taka znajda przywieziona z nad morza czyli znaleziona na plazy niestety nie cyka

-moze ktos zgubił?

post-0-0-65609600-1331119005.jpg

post-0-0-04510500-1331119006.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomirek, w sprawie części do Prima spróbuj pogadać z Red_2004. Z tego, co wiem i widzę, handluje też z Czechami, więc może coś będzie miał.

Krzyśku, pudełko eleganckie więc obstawiałbym któregoś z DeLux-ów albo chronografa :D

a u mnie na razie tylko widoki na niezłe zakupy w najbliższą sobotę (oby), a póki co...

Była kiedyś taka zagadka: jaka jest największa anomalia polityczno-fizjologiczna? Członek z ramienia wysunięty na czoło :P

No więc mamy kwarcowego Łucza, prawie DeLux wyprodukowanego na Białorusi :P :P

post-23025-0-74875600-1331119007.jpg

post-23025-0-14135200-1331119008.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj Krzysiek dawaj! Mi się kojarzy nie wiem czemu z Unitra...

tomirek w sprawie pierścienia rzuć okiem na czeskie allegro w sensie aukro.cz :P

FORZA Robert!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
tomirek w sprawie pierścienia rzuć okiem na czeskie allegro w sensie aukro.cz :P

oni tam mają kompletne szaleństwo ze sportowymi primami - szczególnie pierwsza generacja - chyba nawet większe niż u nas z polakami na allegro

a za pierścienie, ale do pierwszej generacji czasami chcą nawet ponad 100 złotych :P

ale z tym primem powinno być łatwiej, bo to druga generacja

czekamy na zegarek Krzyśka .....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

widziałem Krzysiek - byłeś jedyny, który kliknął - w sumie korciło mnie ale trzecia złota lodówka to już byłaby przesada!!! - no może nie do końca bo dziś przyjechał mechanizm, koperta i szybka jest - brakuje tylko zewnętrznego pierścienia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
oni tam mają kompletne szaleństwo ze sportowymi primami - szczególnie pierwsza generacja - chyba nawet większe niż u nas z polakami na allegro

A fabryka nawet wypuściła nową wersję 40mm...

ale z tym primem powinno być łatwiej, bo to druga generacja

Pierwsza:

prm_0982.jpg

J.

Jacek Tomczak - Janowski

-=WSzA=-

Warsztat Szyderstwa Artystycznego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Tak Karol ma zakręcany dekiel. Tylko nigdzie nie mogę znaleźć. Koronkę cjhyba ktoś wymienił bo jest taka typu"diamond" a chyba powinna być prosta prawda?

Mam taką pobiedę - oryginalna koronka jest prosta, ale trochę większa i grubsza niż w zwykłych pobiedach

CДEЛAHO B CCCP - najlepsze zegarki na świecie !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...wskazówki tej pierwszej generacji chyba nie od pierwszej ani drugiej generacji?

gdybym nie zbierał radzieckich czasomierzy... ....zbieralbym ruskie zegarki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
widziałem Krzysiek - byłeś jedyny, który kliknął - w sumie korciło mnie ale trzecia złota lodówka to już byłaby przesada!!! - no może nie do końca bo dziś przyjechał mechanizm, koperta i szybka jest - brakuje tylko zewnętrznego pierścienia

U mnie to dopiero 3 lodówka, ale za to druga nówencja więc to mnie przekonało (bo w sumie tania nie była)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość ALAMO
U mnie to dopiero 3 lodówka, ale za to druga nówencja więc to mnie przekonało (bo w sumie tania nie była)

Nie przesadzaj. Jak za NOSa - to wcale nie była droga. Zakładamy się że jeśli dołożysz 50% u wstawisz na Bazar to zejdzie od ręki :P?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wielu się chyba na nią czaiło;) Ale spora kwota niestety. Szukam swojej pierwszej, ale za nieco niższą kwotę. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
...wskazówki tej pierwszej generacji chyba nie od pierwszej ani drugiej generacji?

prim Jacka to druga generacja

wszystkie wskazówki oryginalne

jesli można wiedzieć

To za ile ta lodówka ? widzę, że chyba tylko ja nie wiem co za ile :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość minszczu
Wielu się chyba na nią czaiło;) Ale spora kwota niestety.

Byla na allegro? Bo jakos jej nie widzialem... Jaka kwota jezeli to nie tajemnica wojskowa??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też miałem na nią ochotę, a cena tak naprawdę nie najgorsza tylko stan mojego konta zrównał się z zerem. Myślałem że jej nikt nie kupi i po ponownym wystawieniu była by moja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratulacje, Krzysiek!

Zastanawiałem się, kto się na nią skusi.

Najśmieszniejsze, że na początku cena startowa to było 60 zł,

dopiero po naszej dyskusji sprzedawca zmienił na 99 zł. :P Ale takie jego prawo.

Dobrze, że nie strzelałem, niepotrzebnie bym podbił cenę koledze. :P

A moja lodówka "za 6,99" już wróciła z napraw i niebawem się nią pochwalę.

Stojący zegar dwa razy na dobę pokazuje idealną godzinę. Chodzący prawie nigdy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Też miałem na nią ochotę, a cena tak naprawdę nie najgorsza tylko stan mojego konta zrównał się z zerem. Myślałem że jej nikt nie kupi i po ponownym wystawieniu była by moja.

sprzedawca ostro się targował, podawałem większą kwotę niż z aukcji ale "tyle osób się interesowało" że nie zdecydował się zakończyć aukcji i w końcu kupiłem bez licytacji :(

A moja lodówka "za 6,99" już wróciła z napraw i niebawem się nią pochwalę.

I to jest dobry strzał :P nie sztuką jest kupić drogo, tylko taką perełkę za kilka groszy :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak to mówią mądrzy ludzie - drogo kupić i źle się ożenić każdy głupi potrafi!

a do mnie właśnie dotarły mechanizmy z tarczami i wskazówkami do lodówki (takiej jak Krzyśka) i do Poljota - będą magazynem części zamiennych - no chyba że znajdę zewnętrzny pierścień do lodówki to sobie składaczka zrobię :P

w skrzynce znalazłem też awizo ale to będą 2 szwajcary więc pochwalę się gdzie indziej!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
a do mnie właśnie dotarły mechanizmy z tarczami i wskazówkami do lodówki (takiej jak Krzyśka) i do Poljota - będą magazynem części zamiennych - no chyba że znajdę zewnętrzny pierścień do lodówki to sobie składaczka zrobię :P

To ile Ty masz tych lodówek w domu? :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 z zestawu, 1 złotą nadkompletową, 1 składaczka nie na chodzie, 1 mechanizm - dawca, 1 mechanizm z tarczą i wskazówkami bez zewnętrznej ramki i 2 złote koperty

i zaraz sobie poskładam drugiego nadkompletowego :P

gdyby nie to że wszystkie nadkompletowe to złote jak twoja to bym chyba kliknął :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
A jedzenie w której?!?!?:P

czy ty uważasz że przy takiej ilości zegarków jeszcze stać mnie na jakieś jedzenie :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no tak jeszcze jaszczur sałatke musi dostać...

FORZA Robert!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co ty - sałaty nie ruszy! Mięsożerny jest, i żadnej padliny - musi być świeże i się ruszać!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi